Şimdi Ara

Fatih Terim Retro Forması Satışta!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Retro serisinin son üyesi Fatih Terim retro forması. 1967-1976 sezonları arasında kullanılan beyaz formanın retrosu. Galatasaray Storelarda satışta. Yakında Gsstore.org üzerinde satışta.

• Arkasında numara olmasaymış, ya da daha hoş bir şekilde koysalarmış numarayı oraya, turuncu renkle belki de. O zaman çok güzel olurmuş.
  • Haber verdiğin için sağol. Hemen bir tane sipariş verdim.
  • Sol Tarafında Fatih Terim yazmasa daha mükemmel olurdu diye düşünüyorum,Tam forma Kıvamında olurdu o yılların ..
  • Numara olması bir anlamda kötü bir anlamda iyi olmuş.

Numara olmasa tişört olarak çok güzel olurdu ama oradaki numara işi bozmuş. Tabi aynı zamanda bunu bir retro forma olarak görürsek Terim'in forması olduğu için 5 numara hoş durmuş.
  • 70 li yılların forması.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu formayı şimdi tasarlasalar 100.000 satar
  • Bİr şeyide beğenin arkadaş...Herkes tasarımcı,herkes teknik direktör,herkes scout,herkes klüp başkanı,herkes finascı.Hiç birşey bilmeyipte bizim kadar herşeyi bilirimci bir toplum daha varmı şu dünyada çok merak ediyorum....
  • Çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulki

Bİr şeyide beğenin arkadaş...Herkes tasarımcı,herkes teknik direktör,herkes scout,herkes klüp başkanı,herkes finascı.Hiç birşey bilmeyipte bizim kadar herşeyi bilirimci bir toplum daha varmı şu dünyada çok merak ediyorum....

Arkadaşım birşey mi kaçırdım ben acaba. Ben hiç bu ürün hakkında olumsuz yorum görmedim numara dışında. O da makul bi eleştiri, güzel durmamış numara.
    Şu yaptığınız yorum çok boş, söylemeden geçemeyeceğim.
  • Çok güzel Bence hem öndeki fatih terim yazısı, hem de 5 numara yazısı çok hoş. Zaten bunlar olmada satılan tshirtler var gs storeda
  • Numarasız yok mu ?
  • Numarasız olsa daha iyi olurmuş.
  • Arkadaş 5 numara olmasa Fatih terim yazmasa nasıl belli olcak ona ait olduğu. Bence çok güzel olmuş.Uzun kollu olarak da tasarlanırsa alırım kısa kollu olarak artık almam. Zamanını denk getiremediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -uSahin-

quote:

Bİr şeyide beğenin arkadaş...Herkes tasarımcı,herkes teknik direktör,herkes scout,herkes klüp başkanı,herkes finascı.Hiç birşey bilmeyipte bizim kadar herşeyi bilirimci bir toplum daha varmı şu dünyada çok merak ediyorum....

Arkadaşım birşey mi kaçırdım ben acaba. Ben hiç bu ürün hakkında olumsuz yorum görmedim numara dışında. O da makul bi eleştiri, güzel durmamış numara.

Dostum ilk yorumları bİrdaha oku istersen, bir tane çok güzel olmuş diyen varmı acaba?

1-Sol Tarafında Fatih Terim yazmasa daha mükemmel olurdu diye düşünüyorum
    2-Arkasında numara olmasaymış, ya da daha hoş bir şekilde koysalarmış numarayı oraya, turuncu renkle belki de. O zaman çok güzel olurmuş.
    3-Numara olmasa tişört olarak çok güzel olurdu ama oradaki numara işi bozmuş.

bu yorumları atanlar alınmasın lütfen bu toplum olarak genel huyumuz.Aç oku forumu Selçuğa kazma diyenler,eboue gereksiz diyenler,umut bulut kim diyenler,ünal aysal istifa transfer yapamıyor diyenler,nike yapa yapa bu formalarımı yaptı diyenler,fatih terim de kim takımın anasını ağlattı diyenler,muslera ne kurtaracak bumu kaleci diyenler ...uzar gider.Lafım bunlaraydı aslında...

• quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Arkadaş 5 numara olmasa Fatih terim yazmasa nasıl belli olcak ona ait olduğu. Bence çok güzel olmuş.Uzun kollu olarak da tasarlanırsa alırım kısa kollu olarak artık almam. Zamanını denk getiremediler.

zaten tişörtü arkadan gören biri arkası sırf beyaz ve üzerinde kocaman 5 yazan bir tişörtünün Fatih Terime ait olduğunu nasıl anlayabilirki
    Fatih hoca bile bunu arkadan görse o bile zor anlar
    bence o 5 numara olmasa daha iyi
    ön taraf iyi olmuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -uSahin-

quote:

Dostum ilk yorumları bİrdaha oku istersen, bir tane çok güzel olmuş diyen varmı acaba?

1-Sol Tarafında Fatih Terim yazmasa daha mükemmel olurdu diye düşünüyorum
    2-Arkasında numara olmasaymış, ya da daha hoş bir şekilde koysalarmış numarayı oraya, turuncu renkle belki de. O zaman çok güzel olurmuş.
    3-Numara olmasa tişört olarak çok güzel olurdu ama oradaki numara işi bozmuş.

bu yorumları atanlar alınmasın lütfen bu toplum olarak genel huyumuz.Aç oku forumu Selçuğa kazma diyenler,eboue gereksiz diyenler,umut bulut kim diyenler,ünal aysal istifa transfer yapamıyor diyenler,nike yapa yapa bu formalarımı yaptı diyenler,fatih terim de kim takımın anasını ağlattı diyenler,muslera ne kurtaracak bumu kaleci diyenler ...uzar gider.Lafım bunlaraydı aslında...

Helal olsun hocam cok haklisin. Bende uyarmaktam biktim artik. Sozum bu urunu begenmeyene degil. Surekli takimini, futbolcusunu, yonetimini asagilayip, formasini, taraftarini asagilayan konulari okumaktan gina geldi. Soyle kefiyle sohbet edebilecegimiz, gerektiginde olumlu veya olumsuz yonde elestiri yapacagimiz akli basinda insan cok az var forumda. Boyle devam ederse her gecen gun azalmaya devam edecek.

• Tam Parçalı Metin Oktay tişörtü satışa sunulacaktı. Bursa maçında birinde gördüm sanki. Satışa sunuldu mu ?
  • Numarası arkadan çok sırıtıyor. Günlük kullanım için ideal bir t-shirt.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.