Şimdi Ara

Fatih Terim Milli Takımı yada galatasarayı seçsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatih terimin milli takım durumu başımızı ağrıtacak belli eğer devre arasına kadar kötü gidişat devam ederse yollar ayrılabilir bu gün ofsayt golle yırtdık şimdi fatih terim önümüzdeki şampiyonlar ligi süper ligimi düşünecek Türk milli takımının kalan 2 maçınımı düşünecek ? bi 3 5 hafta daha bakarız durum kötü ise ilerimiz kötü beyler

• milli takımda kalsın.biz de hocamızı bulalım.
  • Ya benim sinirlendiğim şu bu takım nereye gidicek bjk bu haftada puan alsa 12 puan biz kaç olucaz beyler 5 mi 6 mı derbidede yenilirsek zaten
  • bırak gitsin milli takıma Galatasaray 2.derece bir camıaymıs gibi gitti millı takımla bizi yönetiyor.Kendini saglama aldı bu sene olası bir basarısızlıkta milli takımda devam edecek.Aslolan Galatasaraydır hocanın dedigi gibi ve bunun degerini bilenler bu camıa da olabilir
  • milli takıma gelsin bekleriz
  • Ya ya git milli takıma sözleşmeyi feshet yada galatasarayı yönet 2 si bi arada gitmez
  • Ya milli takımı yönetsin yada bizi yönetsin.İki senelik sözleşme önerildi hala imzalamadı.Kafasında milli takım varsa 1 dakika bile durmasın yoksa bize zarar verir.
    Bu takımın başında 10 gün hoca yoktu.Nerdeydi milli takımda.Zamanında Portekiz Mourinho'yu istedi.Mourinho gitmek istemesine rağmen Real otur oturduğun yerde dedi göndermedi.
    Beşiktaş Pazar günü kazanırsa puan farkı 7 olucak.Haftaya'da o moralle bizi ağırlayacaklar.Ordada kaybedersek 10 puan fark.Bu maçın önemini FT anlayamamış.Anlasayadı böyle saçma sapan bir 11 ile çıkmazdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    FATİH TERİM FARKI!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Schweinsteiger-

milli takıma gelsin bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

Ya milli takımı yönetsin yada bizi yönetsin.İki senelik sözleşme önerildi hala imzalamadı.Kafasında milli takım varsa 1 dakika bile durmasın yoksa bize zarar verir.
    Bu takımın başında 10 gün hoca yoktu.Nerdeydi milli takımda.Zamanında Portekiz Mourinho'yu istedi.Mourinho gitmek istemesine rağmen Real otur oturduğun yerde dedi göndermedi.
    Beşiktaş Pazar günü kazanırsa puan farkı 7 olucak.Haftaya'da o moralle bizi ağırlayacaklar.Ordada kaybedersek 10 puan fark.Bu maçın önemini FT anlayamamış.Anlasayadı böyle saçma sapan bir 11 ile çıkmazdı.

senin 11 in ne olurdu, çok merak ettim?
  • fatih terim diyemezmiydi ben galatasarayın başında kalmak istiyorum diye gitti milli takımı seçti yollasana yılmaz vurala terim ocakta gidici
  • Milli takıma fatih terim'i vercen yabancı kuralını alcan hoca'yı feda edicez artık.
  • bunu demek için bence bıraz daha erken bugunku maçta birçok as oyuncu yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

bunu demek için bence bıraz daha erken bugunku maçta birçok as oyuncu yoktu

Galatasarayın yedekleri kötümü antalyaspordan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

Ya milli takımı yönetsin yada bizi yönetsin.İki senelik sözleşme önerildi hala imzalamadı.Kafasında milli takım varsa 1 dakika bile durmasın yoksa bize zarar verir.

senin 11 in ne olurdu, çok merak ettim?

En azından Emre ve Amrabat ile sahay çıkmazdım.Emre kaç yıldır aynı yerinde sayıklıyor.Amrabat geldiğinden beri dahada kötüye gidiyor.Ayrıca FT milli takımdaydı ve Bruma ile fazla çalışma şansı olmadı.Eğer çalışma şansı olsa maçın başında tercihini bu şekilde kullanmak isteyebilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: isyankar07

quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

bunu demek için bence bıraz daha erken bugunku maçta birçok as oyuncu yoktu

Galatasarayın yedekleri kötümü antalyaspordan ?

+1 O oyuncular 2 sene önce şampiyonluğa oldular.
  • Kusura bakma da Drogba ve Burak o pozisyonları atamıyorsa Fatih hoca ne yapsın?
  • Bence drogba burak dışında takım kötü bu maçı es geçtik diyelim bursa eskişehir maçlarına ne demeli bence gaziantep spor maçındada çok iyi değildik bu sezon sancılı geçicek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar07

Ya benim sinirlendiğim şu bu takım nereye gidicek bjk bu haftada puan alsa 12 puan biz kaç olucaz beyler 5 mi 6 mı derbidede yenilirsek zaten

www.tff.org/default.aspx?pageID=198

Biz 6 puandayız. BJK maçı Olimpiyat'ta oynanacak. Ondan hiç umudum yok. Oradan 3 puan kaparlarsa, bu hafta Bursaspor'dan da en az 1 puan kaparlarsa en az 13 puandalar.

• Beyler ne saçmalıyosunuz.Fatih Terim gibi bir cevherimiz var çok şükür.Fb lilerin en çok istediği şeydir herhalde FT nin gitmesi.Biri de demiş ki Drogba Burak dışında takım kötü.Burak her zaman ki Burak sadece gol atıyor zaten ama Drogba bu maç kötüydü.Sen Muslera ve Melo ya kötü diyemezsin.Alçaktan uçun biraz:/
  • gecen yıl TFF olaganüstü genel kurulunca gsye 1992'deki şerefli ikincilikler göndermesini yapıp takımımızı şikeyle suclayan adam değilmiydi yıldırım demirören federasyon başkanlığı döneminde engin baytara 11 mac ceza veren ali cengiz oyunlarıyla feneri kurtaran Fatih terim bu adamla anlaşıp teknik direktörü oluyor sırıta sırıta sözleşme imzalıyor insanda az omurga olur omurga
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.