Şimdi Ara

Fatih Terim İtalya'ya mı gitmek istiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugüne kadar Derwall, Lucescu ve Gerets dışında bu takıma hiç bir yabancı hocanın kimyası tutmadı. Gelen bir süre iyi oynatır sonra hüsran olur anca. (bkz:Rijkaard)

Türk hocalardan bahsetmiyorum bile. Fatih Terim dışında Galatasaray'ı bu kadar iyi idare edip, her futbolcu ile anlaşabilen, büyük başarılara imza atacak başka TD yok bizim için.

Fatih Terim sanıyorum milli takımdan sonra, olası kötü sonuçlarla gidemezsek İtalya'ya gitmek istiyor. Benim aklıma başka bir şey gelmedi gitmek istemesine sebep olacak.

• Abi Fatih Terim milli takıma giderek bir çuval inciri berbat etti. Ve ben istifa etmem yönetim kovsun diyerek. Önerilen sözleşmeleri kabul etmeyerek,basın toplantısında alanen hani 1 er yıl yapıyoduk ben başkaları rahat etsin diye sözleşme imzalamam diyerek olayı uçuruma sürükledi. Tamamen kendi tasarrufudur. Sözleşmeyi imzalamazsa hiç ben Galatasaray'ı yarı yolda bırakmadım onlar gönderdi hikayesini anlatmaya kalkmasın. Zaten ben milli takıma gittiği ilk gün artık Ft yle yollar ayrılsın diyordum. Çünkü seçimini yaptı. Yerine Mustafa Denizli,Eric Geretsten biri gelirse bir şey kaybetmeyiz. Gidip Mancini getirirlerse Ünal Aysalda görevi bıraksın çok net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

Abi Fatih Terim milli takıma giderek bir çuval inciri berbat etti. Ve ben istifa etmem yönetim kovsun diyerek. Önerilen sözleşmeleri kabul etmeyerek,basın toplantısında alanen hani 1 er yıl yapıyoduk ben başkaları rahat etsin diye sözleşme imzalamam diyerek olayı uçuruma sürükledi. Tamamen kendi tasarrufudur. Sözleşmeyi imzalamazsa hiç ben Galatasaray'ı yarı yolda bırakmadım onlar gönderdi hikayesini anlatmaya kalkmasın. Zaten ben milli takıma gittiği ilk gün artık Ft yle yollar ayrılsın diyordum. Çünkü seçimini yaptı. Yerine Mustafa Denizli,Eric Geretsten biri gelirse bir şey kaybetmeyiz. Gidip Mancini getirirlerse Ünal Aysalda görevi bıraksın çok net.

FT gitmek istiyorsa ona bir şey diyemeyiz ama başkan özellikle göndermek derdindeyse o zaman büyük hata yapılmış olur. Daha iyisini bulamayız.

• Ekşide mi başka yerde mi ne görmüştüm Ft'nin yazın İtalyan kulüplerine nabız yoklattığını.Bunun doğruluk payı var mı acaba hiç konuşulup gündeme gelmeyen bir olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Ekşide mi başka yerde mi ne görmüştüm Ft'nin yazın İtalyan kulüplerine nabız yoklattığını.Bunun doğruluk payı var mı acaba hiç konuşulup gündeme gelmeyen bir olay.

Yazın giderse, ben demiştim derim konuyu uplayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

Abi Fatih Terim milli takıma giderek bir çuval inciri berbat etti. Ve ben istifa etmem yönetim kovsun diyerek. Önerilen sözleşmeleri kabul etmeyerek,basın toplantısında alanen hani 1 er yıl yapıyoduk ben başkaları rahat etsin diye sözleşme imzalamam diyerek olayı uçuruma sürükledi. Tamamen kendi tasarrufudur. Sözleşmeyi imzalamazsa hiç ben Galatasaray'ı yarı yolda bırakmadım onlar gönderdi hikayesini anlatmaya kalkmasın. Zaten ben milli takıma gittiği ilk gün artık Ft yle yollar ayrılsın diyordum. Çünkü seçimini yaptı. Yerine Mustafa Denizli,Eric Geretsten biri gelirse bir şey kaybetmeyiz. Gidip Mancini getirirlerse Ünal Aysalda görevi bıraksın çok net.

FT gitmek istiyorsa ona bir şey diyemeyiz ama başkan özellikle göndermek derdindeyse o zaman büyük hata yapılmış olur. Daha iyisini bulamayız.

Hocam sence Ünal Aysal mı Fatih Terimi göndermek istiyor ?

Adam üstüne basa basa 2 senelik sözleşme önerdk diyor.

• Bence medya büyütüyor olayı, sanki 48 saat içinde sözleşme imzalanmazsa kovulacakmış gibi. İmzalarsa zaten bu senenin sonundan başlıyor yeni sözleşme. Yok imzalamazsa da zaten sezon sonuna kadar sözleşmesi var. Bence Fatih Terim en kötü sezon sonuna kadar devam eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gitmek isterse güle güle
  • Bence Fatih Terim ne yaptığını kendi de bilmiyor.Ünal Aysal haklı da bu konuda.

Adamın önüne sözleşme konuluyor.Galatasaray beni bırakmadan ben Galatasaray'ı bırakmam diyorsun.Ben hayatımda Galatasaray ile para konuşmadım diyorsun.

Önüne 2 yıllık sözleşme koyuyorlar.Hala mırın kırın ediyorsun.
  • Geçen seneden hatırlarsanız Terim'in bir konuşmasında gitmekten vazgeçip Türkiye'de kalmaya devam edeceğim gibi birşey söylemişti. O sıralarda da yine dedikodular dolaşıyordu İtalya'ya gidecek filan diye. Benim tahminim Terim bu sezon sonu gerçekleştirmek istiyor bunu. Bu yüzden de işi yokuşa sürüyor olabilir. Hani ben ayrılmayım da onlar göndersin gibisinden. Sözünde de haklı çıkmış olacak böylece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Ekşide mi başka yerde mi ne görmüştüm Ft'nin yazın İtalyan kulüplerine nabız yoklattığını.Bunun doğruluk payı var mı acaba hiç konuşulup gündeme gelmeyen bir olay.

Geçen yaz Inter'ın dirsek temasında bulunduğu doğru.
  • Arkadaşlar bu krizin baş sorumlusu Ünal Aysal'dır. Kimse boşa konuşmasın.

• Ben de interrail ile yaza bi italya denicem ama bakalim
  • Ya arkadaşlar giderse daha iyisini bulamayız demek nedir ya ? Herkesin yeri mutlaka dolar :) Galatasarayın marka değeri zarar görmesin. Kusura bakmayın ama kişiler geçici kurumlar kalıcıdır. fatih hocayı çok seviyorum ama gitmesi gerekiyorsa gitmeli :)

Sözleşme imzalamaması Galatasarayı 2. plana attığı ya da en azından 1. plan olarak görmediğini doğruluyor bana göre.
  • yollar ayrılmış arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.