Şimdi Ara

FATİH TERİM'İN MÜTHİŞ! PERFORMANSI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben patos64, 3-4 gün cezam vardı, arkadaşımın hesabından yazıyorum,

öncelikle futbolculardan başlıyorum,

selçuk inan bugün iyiydi... malum benim selçuk meselemden dolayı onun adını özellikle verdim :D ancak bugün iyi diye göklere çıkaracak halim yok. burada demek istediğim biz iyi oyunu görüyoruz, kör gözlerle bakmıyoruz.

her neyse,

defans dörtlüsü iyiydi, elbette hataları oldu ama olacaktır, uğraştılar didindiler, üzerlerine gidecek bir konu yok,
    orta sahaya gelince, onlarda aynı şekilde, melo iyiydi sneijder iyiydi, selçuk iyiydi,

hamit için diyecek söz yok, kafayı yemiş, en kısa zamanda psikolojik destek alması lazım.

forvetlerimiz iyilerdi, helal olsun binlerce kez. drogba havadan gelen toplara gereksiz vuruşlar yapmak yerine tutup oyun kurmaya çalışıyor zaten farkı da bu. burak harikaydı.

------

her neyse, futbolcular için fazla bir şey demek istemiyorum bugün suç fatih terim'de. hemde %100.

neden mi?

2 forvet çıkması felan değil mesele. sneijder'ın kanatta ne işi var? işte bütün mesele buradan başlıyor.
    madem çok cesaretlisin fatih hoca, o zaman 3 defans çık maça. bugün 3 defansla çıksak da, çıkmasak da aynı etkiyi yapacaktı. zaten atak futbolu oynuyorsun, madem bir cesaret işi yapıyorsun git 3 defans çık rierayı kes, 3 5 2 ye dön, 5 linin kanatlarına amrabat ve hamiti, ortaya selçuk melo sneijder'ı koy, ileride de fıstık gibi forvetlerimiz var.

bir işi yapıyorsan tam yap hoca.. çıkıp hala futbolculara BAHANE BULAMAZSIN !!! o saçma sapan 4 4 2 taktiğine sneijder'ı kurban etme.. sene başından beri saçma sapan 4 4 2 ısrarın yüzünden rezil bir futbol oynuyoruz. tamamennnn burak yılmaz sayesinde son 16 ya kaldık. extra golleri olmasa burak'ın grup sonuncusuyduk, organize goller değil tamamennn şans ve burak'ın beceresi.

fatih hoca bir işin yapıyorsan tam yap! 3 defans çıkmayı düşünemeyecek biri değilsin ama sene başından beri 40 küsur maçta saçmalamak niye? sürekli ona buna bahane bulmak, ona buna gönderme yapmak niye?

-----------

selçuk bugün ne kadar iyi oynasa da, topu alıp oyunu taşıyacak birisi değil. ne kadar iyi oynasa da hücuma katkısı çok kötü. hiçbir zamanda iyi olamayacak. hırs, defans, koşu mücadele vs ama hücum yok. eee işte zaten sneijder zaten bunu yapacak adam. takımı ileriye taşıyacak adam topla, tek paslarla ince paslarla iş yapacak, sneijder çıkınca gs sadece pas yaparak, ileri gitmeye çalışıyor, ama top süren adam olmadıktan sonra görüldüğü üzre berbat ataklar yapıyoruz. sneijder'ı kullanmayı bilmiyor musun fatih hoca? bunu ben öğretecek seviyede dğeilim sana ama sen niye bunu göremiyorsun?

---------

sneijder yoksa gs de pas trafiği de yok. sneijder varken takım ileriye top taşıyor yokken al ver al ver o kadar.

---------

fatih hoca, evet sen schalke'yi geçemezsen başarısızsın! son 16 ya bile tamamen burak sayesinde kaldın, ligde tamamen takım kalitesiyle bir yerlerdeyiz.

---

fatih hoca!!! nerdesin?

• İlk cümleyi okudum,gece gece hepsini okuyamayağım ama 'ben patos64' demişsin ya birazdan çizilir bu hesap he arkadaşın hesabı he
  • Kesin arkadasinin hesabidir.
  • Patos64 den sonrasını okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

İlk cümleyi okudum,gece gece hepsini okuyamayağım ama 'ben patos64' demişsin ya birazdan çizilir bu hesap he arkadaşın hesabı he

arkadaşın hesabı olduğunu sana bu saatte kanıtlarsam burada dh nın önünde namusun şerefin üzerine 50 tl ye iddiaya gireceğine söz veriyor musun?
  • Patos64'müş beyler , okumayın !
  • Patoscuğum bir blog aç hacım, her maçtan sonra bu kadar üşenmeden yazı yazıyorsun, bari emeğin boşa gitmesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "2015'in en iyi futbolcuları"
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperz92

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

İlk cümleyi okudum,gece gece hepsini okuyamayağım ama 'ben patos64' demişsin ya birazdan çizilir bu hesap he arkadaşın hesabı he

arkadaşın hesabı olduğunu sana bu saatte kanıtlarsam burada dh nın önünde namusun şerefin üzerine 50 tl ye iddiaya gireceğine söz veriyor musun?

İçerledin mi len

/>

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.