Şimdi Ara

Fatih Terim Her Söylediğini Yapıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıklamasında büyük kulübün yedekleride üst seviye olmalı kendini hep hazır tutmalı gibi birşeyler söylemişti ve bu cümlelerini;

Yekta'nın, Umut'un, Amrabat'ın oynadıkları futbolla kanıtlıyor.. Helal olsun

• İmparator farkı...Onun Galatasaray'da ki varlığı yetiyor...İyiki var iyiki bizimle...
  • Gel görelim ki bir Emre bir Aydın da yedek.
  • Keşke 1461 maçından sonra bu şekilde konuşabilseydi. Neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Keşke 1461 maçından sonra bu şekilde konuşabilseydi. Neyse...

elendiğimiz iyi oldu o maçta cl ve lige daha çok konsantre olduk. Zaten doğru düzgün bi geliride yok türkiye kupasını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

elendiğimiz iyi oldu o maçta cl ve lige daha çok konsantre olduk. Zaten doğru düzgün bi geliride yok türkiye kupasını

Ziraat Fener ve GS için tamamen zarar. Oyuncular her oynadıkları maç için para alıyor ve Ziraat bunu kazansan bile 1 maçta verdiği para ile karşılamıyor. Bu sadece Fener ve GS için geçerli, malum bizim kadrolar biraz...
  • quote:

quote:

gelir sanki benim cebime giriyor ben daha fazla maç izlemek isterdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndacHan

quote:

quote:

Maç maçtır sonuçta zevki ayrı da şimdi Ziraat yüzünden schalkeye elenseydik daha mi iyiydi? diye soruyorum kendime ve diyorum ki Bana ne la Ziraattten almışız alacağımız kadar. diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryuk.

quote:

Orijinalden alıntı: AndacHan

quote:

quote:

Maç maçtır sonuçta zevki ayrı da şimdi Ziraat yüzünden schalkeye elenseydik daha mi iyiydi? diye soruyorum kendime ve diyorum ki Bana ne la Ziraattten almışız alacağımız kadar. diyorum.

ona yedekleri göndermek en matıklısı gidebildikleri yere kadar gitsinler. hem biraz para kazanırlar hem kendilerini gösterirler.bence as oyuncuları hiç oynatmasınlar bu fuzuli kupada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.