Şimdi Ara

FATİH TERİM DOSYASI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D-dokuzyuz

bida bu adamla dalga gecmeyin

• Şu konuyu açtığımda f.terime laf etmek deli cesareti isterdi.Ne oldu ???Hafta sonu F.TERİM tartışıldı....
    Asıl rezil olan sizlersiniz katılırsınız katılmazsınız benim en azından bir düşüncem bir tezim var...
  • troll king olma adına sağlam adımlarla ilerliyorsun devam
  • gunaydin. fanatiklere duyurulur fatih terim takima zarar veriyor artik tamamen fantaziye kacan oyuncu tercihleri ve taktiklerine yoneliyor aon macta yektayi kanat oynatmasi ve emre colak i 90 dk oynatmasindan gorduk.. bence unal aysalin eleman sozube cok icerledi. sene sonu sampiyon yapip birakmayi dusunuyor burayada yazayim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 1461 Trazbon'a 3 defa Trabzon 1961 yazmış kimse farketmemiş

Hey Allah'ım ya hiç güleceğim yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

fatih terim ile beraber en az 10 fultbolcu gönderilmeli. takımda derin rotasyon yapılmalı.
    ingiltere premier ligden bir kaç işim transfer edilmeli. 200 milyon euro bütçe ayrılmalı transferler için.

ama bunların hiç biri olmayacağı için unutun gitsin.

Senelerdir buyuk takimlarimiz surekli yap-boz oynar gibi radikal degisimlere gidiyor her sene olmasada iki senede bir mutlaka bu yapiliyor. O engin gorusleriniz yok mu beni benden aliyosunuz. Hocayi gonder, yaninda 10 topcuyuda gonder, bu adam olmadi sunu gonder. Senelerdir bu sacma salak radikal kararlarimiz yuzunden bir arpa boyu ilerleyememisken siz hala ayni seyi zirvaliyosunuz. En basiti Shaktar ornegi var, senelerdir ayni hoca ve bir takim futbolcular ile her sene bir adim ileri gidiyorken(örnek alinacaksa budur) benim asi, isyanci, kendine marjinal taraftarlarim yuzunden, hep bir fitne fesat ile, medya araciligi ile bel altina calisiyorsunuz. Cok geriye gitmenize gerek yok surada 2-3 sene evvel BAM'lı orta sahasi, Servet'li defansi ile firtinalar estiriyorduk degil mi? Ve hala Fatih hoca'ya giydiriyorsunuz ki ona sasiyorum. Adam takimin basina geldiginden beri Gs'a çağ atlatmis olmasina ragmen, her mevkiyi baz alarak konusmak gerekirse iki gomlek ustun ve genc oyuncu potansiyelini koruyarak, ayrica kulubun finansal zorluklarina ragmen bunu sarsmadan yapabildi. Gecen sezon agzinin suyu akarak izlediginiz takimi suan kotu form grafikleri yuzunden def etmeye calisiyorsunuz bilmem farkinda misiniz. Marjinal yorumlar olabilir eyvallah ama sacmalama sinirlarinida asiyorsunuz bazen. Bazen cok net bir sekilde ne kadar agir fmci oldugunuzu kanitlar mesajlari atiyosunuz. O imrenerek baktiginiz Avrupa takimlarinin, suan ki konumlarina nasil geldigini once bir arastirin, karsilastirin ve ondan sonra bu karsilastirmada Gs kulubunun bu duruma nereden/nasil/ne sekilde geldiginin grafigini cikarin. Analiz etme yetenegine sahip iseniz zaten bu kadar yuzeysel bir elestiri yapmazsiniz. Ama ne yazik ki herkesin klavyesi var.

Ne güzel salliyorsun sen ya o BAM yazdigin takim 1 sene önce Kalli döneminde sampiyon oldu sonrasinda hatali hoca secimi ve hatali transferler ile onlarmi suclu oldu ?
    Bilmeden ne güzel palavra cakiyorsunuz ha dogrudur yasin 12 15 arasi oldugu icin bilmiyorsundur.
    Ayrica gene iyi sallamisin Avrupa o takimlar o duruma nasil geldi derken acaba GS 12 senelik borc batagina kim soktu onu biliyormusun sampiyon basarili kadroyu dagitip 50 yakin oyuncu aldirip yollatan kimdi biliyormusun 18 ay gibi kisa sürede ?
    Daha Uefa kupasi döneminde 5 6 milyon dolar kazanacagin macta oyunculara soyunma odalarinda bu maci kazanin 5 milyon bu turu gecin 10 milyon diye Uefa kupasi gelirlerini dagitanlari biliyormusun ?

O sene Kalli mi şampiyon yaptı bizi yoksa Hakan, Hasan Şaş gibi emektarlarımızın takımı kenetlemesi mi? Sezonun yarısında işkence çektik. Yok Bouzid'den ön libero yaratmalar. Yok efendim Servet'i orta sahaya almalar. Saçma sapan işlerde 1 numaraydı.

Fatih Terim kadar taş düşsün başınıza. Yok Hagi'nin ekmeğiymiş falanmış filanmış. Yeter yahu!

Türkiye'yi ilk kez Avrupa Şampiyonası'na götüren bu adam değil miydi? Avrupa'da kupalar kazanmış olan bu adam değil miydi? Fiorentina'yı İtalya Kupası'nda finale taşıyan bu adam değil miydi? İtalya'da Fiorentina taraftarı "Imparatore" lakabını takmadı mı bu adama? Ulan Milan'dan gönderildiği sırada bile o takım 2.sıradaydı. Sırf bir derbi ayağına gönderildi. Yerine gelen Ancelotti o sezon daha beter sonuçlar almıştı.

Yok Pedrios Guvarnos Atmasyon yapti. Kalli döneminde Hasan Sas nerde arastir ilk olarak zaten o takimda Mustafa sarp yok Baris var, Ayhan var sifirdan kurulan bir takimdi o sezonki takim ama sampiyonlukta Hasanin katkisi 3 5 mac gecmez o sezon hatta Hakan sükür gibi isimlerin katkisi bile yok beyfendi darildi kac kez Kalliye yapilan 2 transfer var sadece adam gibi yabanci olarak Linderoth ve Lincoln bunlardan zaten Linderoth ve Lincoln dogru dürüst oynamadi bile Hasan katkisi konusacaksan Gerets ile olan sampiyonluktur.
    italyada Fiorentina ile kupayi kazanan Terim degil daha kupa macindan önce seneye burada olmiyacagim diye aciklamasi ile zaten takim kötü gidisata basladi ve ayrilmak zorunda kaldi. Ayrica Ft kimse demiyorki basarisiz Genc milli takim, A milli takim, Gs ile basarilari sonrasi senelerde toplam 12 senede 2 basarisi var avrupa sampiyonasi yari final ve Gs ile sampiyonluk.
    Fiorentina ve Milandan resmen kovuldu, Gs ile ayni sekilde istifa etmese kovulucakti milli takimda Baraj macinda isvicre karsi elendi elenirken bir ton rezillik cikti sonrasi gene avrupa sampiyanasi bitimi basarili olamayip ayrilmak zorunda kaldi.
    Biz üstteki arkadas gibi Ft gitsin demiyoruz dememde asla gerekte yok ama burda inat ve ego yapmasin diyoruz ortada iyi bir takim var bu takimin aldigi dereceler normal degil daha karsisina cikacak rakibi incelemiyor adam ya kim sorsan bu kupadaki rakip icin disli takim diyor Ft izleyip arastirma geregi görmedigi gibi sonra oyunculara camur atiyor beklentimiz kendine ceki düzen verip gecen seneki hirs ve bilgisi ile basarili olmasi.
    Ha bu kafa yapisi ile Skibbe ve Rijkard dönemi gibi eksikler var ama yola devam ediyoruz mantigi ile gidersen zaten olucaklar belli.
    Zaten hoca olayinda ikinci devre baslamadan hoca aranmissa bosta is yapacak isim varsa alir basa getirirsin ikinci yari basladigi anda bu isler hikayedir zamaninda Hagi, Bülent vs vs gibi isimlerle yapildigi gibi sadece adam kandirmaca olurki buna gerek yok FT basarili dönemleri sonrasi hep bu tarz pislikleri yapiyor bunlardan vazgecse gerisi yeterli zaten.
    Türkiyeyi avrupa sampiyanasina getirmeside hikaye Denizli ile basliyan bir dönem var ondan önce buna Tinaz tirpanli dünya kupasi elemeleride dahil o isin temelleri seneler öncesinden atilmisti.

helal olsun sana forumda gozleri korelmis fanatiklerin goremedikleri anlatsakta anlayamadiklari olayi ozetlemissin.

• Ya birader niye 50 bin tane konu açıyosun. Millet iplemedikçe konu açıyosun. Tamam en çok sensin, hep sen kazandıni en birincisin, futbolda oynadın, FT ninde gitmesi lazım tamam.Sus artık ama anlattın dinledik sus. Konu mezarlığına döndürdünüz forumu.
  • Ya arkadaşım senin hiç mi işin gücün yok? Kimsenin seni iplediği felan yok seni. Sabah akşam yemeyip içmeyip FT'yi, başkanı, transferleri, oyuncuları yani tamamen Galatasaray'ı eleştiriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyuz

bida bu adamla dalga gecmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Wieniawski

Ya birader niye 50 bin tane konu açıyosun. Millet iplemedikçe konu açıyosun. Tamam en çok sensin, hep sen kazandıni en birincisin, futbolda oynadın, FT ninde gitmesi lazım tamam.Sus artık ama anlattın dinledik sus. Konu mezarlığına döndürdünüz forumu.

Ya birader ben bu konuyu açalı aylar oldu hort yapılıyor çok bilmişler tarafından güya beni rezil edecekler.O gün yazdıklarımın hala arkasındayım

Bu konuyu açtıktan sonra BU KONUDA BAHSETTİĞİM UYUNCU SEÇİMLERİNDEN DOLAYI YAŞANAN ORTA SAHA ZAAFİYETİ , DEVAMLI HÜCUM ZİHNİYETİ VE HATALI OYUNCU SEÇİMLERİNDEN DOLAYI

KASIMPAŞA VE BURSA MAÇLARI VE DAHASI OYNANAN FUTBOL ORTADA DAHA BEN SİZE NE DİYEYİM BİLEMİYORUM.

Bu konuu açmışım ve bundan sonra oynanan maçlarda tek galibiyeti var takımın BEŞİKTAŞ....

• zamanında adnan polat'ı en başarılı dönemlerindeyken delicesine eleştiren bir arkadaş vardı. şu anki nicki iardas sanırım. gün geldi devran döndü o adam haklı çıktı ve bugün bölümde bir çoğumuzun yorumlarını takip ettiği bir arkadaşa dönüştü. takımımızın iyiliği için umarım bu arkadaş haksız çıkar diyorum.
  • 12 Aralık'ta açılan Şu konudaki yazılanları göremeyip hala bla bla yapanları anlamıyorum ya burası çoluk çocuk forumu ya da bilemiyorum arkadaş ne diyeyim ben size ?
    Yani tamam bekleyelim o zaman ben gecemi gündüzümü GS ye ayırıyorum neyse ki milyonluk takımızın rakibi FB ve BJK değil Antalya bu sene de rahatız devammmm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

12 Aralık'ta açılan Şu konudaki yazılanları göremeyip hala bla bla yapanları anlamıyorum ya burası çoluk çocuk forumu ya da bilemiyorum arkadaş ne diyeyim ben size ?
    Yani tamam bekleyelim o zaman ben gecemi gündüzümü GS ye ayırıyorum neyse ki milyonluk takımızın rakibi FB ve BJK değil Antalya bu sene de rahatız devammmm.

Haklisin ve dogrulari yaziyorsun bunuda gercek Galatasarayli olarak yapiyorsun farkindayim. Bu sahte destek konusu acanlar gibi kuru taraftar degilsin bilincli davraniyorsun ama malesef bosa kürek cekiyorsun arkadas.
    Bursa maci sonrasi Fener kazansa bu sahte destekciler panige kapilacak hakeret jküfüre basliyacaklardi ama Fb yenilince dahada costular.
    Gs kötü gidiyor bu durum playoff maclarindan beri gözüküyor ama sorun rakiplerin o kadar kötü ve sansin o kadar iyi gidince senin dogrularin malesef tabloya bakarak senin hatalarin oluyor o yüzden kendini fazla yorma.

• Dibine kadar katılıyorum. 4-4-2 ile bu takımdan bir cacık olmaz. Kanatlar verimsiz. Amrabat, Aydın ve Hamit bekleneni veremiyor. İkiside yavaş ve çalım atamayan oyuncular. 4-3-1-2 ye dönüp hamitin fiziğini ortada kullanmak daha mantıklı olacaktır. Sneijder ve ilerde Burak ve Drogba. Öne geçtiğimiz maçlarda Tek forvete dönüp 4-2-3-1 olabilir. Hala 4-4-2 ye ısrar edip sneijderi son 20dk oyuna almakla bir yere varılmaz Fatih hoca. Umarım Drogba gelince bazı şeylerin değiştiğini görürüz.
  • geçen sene yaptığım o presler sayesinde öyle ezici oynuyoduk bu sene yapılmıyo asıl o presler
  • nefret ediyorum bu adamın egosundan..
    iyi hoca ama hiç sevmem...
    elemansın lan işte...
    ne oluyor eleman olunca? ayıp mı?
    o zaman çık.. ben bundan sonra galatasarayda para almadan çalışıyorum eleman değilim de...
    bizim paramızı yiyorsun artistliğin kime..
  • Ligde lideriz, CL'de gruplardan çıktık diye ortalık günlük gülistanlık ama oysaki durum çok vahim. Şu anda ligde lidersek bu diğer takımların başarısızlığındandır. Galatasaray gibi bir takım ligde bu kadar puan kaybedemez! CL'de de böylesine kolay bir grupta dahi zar-zor çıkabildik. Aydın'ın golü olmasaydı, muhtemelen Terim istifa etmiş olurdu şu an. O gol olmasaydı ne Sneijder ne de Drogba gelmezdi! Bakmayın şu anda taraftarın gözü tamamen boyanmış durumda bu transferlerle(kötü anlamda söylemedim bunu). CL'den de elenince ve ligde bu kadar puan kaybetmişken taraftarın çoğu şu an Terim'in istifasını isterdi. Ünal Aysal'da sezon sonu kesin gönderirdi zaten. Hatta CL'de tatmin edici bir yere ulaşamazsak sezon sonu yinede Terim gidebilir. Diyeceğim o ki Fatih Terim artık bu ısrarından vazgeçmeli. Gerekirse kendinle özdeşleşmiş olan o baskılı futbolu, atak futbolunu gözden geçireceksin. Takımdan en iyi verimi nasıl alıyorsan o taktiği uygulayacaksın. Sonuçta herşey Galatasaray için.
    Hiç kimsenin ismi Galatasaray'dan önce gelemez! Hiçbir isim Galatasaray'dan çok konuşulamaz!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

12 Aralık'ta açılan Şu konudaki yazılanları göremeyip hala bla bla yapanları anlamıyorum ya burası çoluk çocuk forumu ya da bilemiyorum arkadaş ne diyeyim ben size ?

Haklisin ve dogrulari yaziyorsun bunuda gercek Galatasarayli olarak yapiyorsun farkindayim. Bu sahte destek konusu acanlar gibi kuru taraftar degilsin bilincli davraniyorsun ama malesef bosa kürek cekiyorsun arkadas.
    Bursa maci sonrasi Fener kazansa bu sahte destekciler panige kapilacak hakeret jküfüre basliyacaklardi ama Fb yenilince dahada costular.
    Gs kötü gidiyor bu durum playoff maclarindan beri gözüküyor ama sorun rakiplerin o kadar kötü ve sansin o kadar iyi gidince senin dogrularin malesef tabloya bakarak senin hatalarin oluyor o yüzden kendini fazla yorma.

Rüzgar tersten esmeye başladı mı ne?

• AYLAR ÖNCE AÇTIĞIM KONU ÜSTELİK BAŞARILIYKEN KAZANIYORKEN...YUHH YA YUHHH

Burak Sprinter bir koşucu fuleli bir forvet burak KALEYE DOĞRU GOLE KOŞACAK TERİM EFENDİİ?ALAKASIZ YERLERE DEĞİL!!!SENİN KÖLEN DEĞİL BURAK VE BU TAKIM!

Burak orta saha çizgisinde duracak kaleye doğru koşacak ama sen ne diyosun yoooooğğ öyle olmaz sen her zaman koşacaksın devamlı baskı yapacaksın...rakibi çıkartmayacaksın?Yav sen neysin be kafan basmıyor mu ?Kaliteli takım pres yaptırır mı kendine ?sen pres yaptığını zannedersin adam 2 topla çıkıverir takar sana.Eskidendi sen pres yaptığında o şaşıran amatör takımlar terim efendiiiiiiiiiii????

Artık yemiyor takımlar çıkıveriyorlar sen koş koş dur pres yapıyorum diye!Sonra boş koştuğun için 60. dk da oyundan düşüyorsun...

Artık BURAK Gibi akıllı koşacaksın Aferin oğlum aslanım benim diyeceğine Akıllı koşuyor koşması gerektiği anlarda koşuyor diye SEN ADAMI KESİYORSUN YAV bu nasıl bir zihniyet geçti ertık geçtiiiiiiii yemiyor rakipler artık.....Artık futbol Satranç gibi oynanıyor terim efendiiiii???Sen Enayi gibi Allahın sana verdiği kas gücünü boşa ver dur....
    Yeminle söylüyorum Morinho olsa Lucescu olsa oyunculara başta Burak olmak üzere kızar.Kenara çeker oğlum ne deli gibi oraya buraya koşup gücünü tüketiyorsun der?

Bu adam lafı bir yerinden anlıyor derler ya işte bu adamın oynbattığı futbol bu...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.