Şimdi Ara

FATİH TERİM DOSYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence gayet güzel takımımızın eksiklerini birer birer sıralayan bir yazı olmuş

ancak şu yazılara ben biliyorum ben demiştim bakın diye başlamayın cidden.okurken baştan antipatiyle yaratıyorsunuz

sonrasında ne kadar doğru yazsanız da o önyargının etkisiyle yazılanlar boşa gidiyor
  • Hamit Altıntop mesela...Büyük maçların değil de Gs'nin üzerine gelen takımların oyuncusu diyelim...Tıpkı BJK deki Nihat gibi..Nasıl ispanyada top oynuyordu çünkü nispeten zayıf rakibe gitti ve rakipler sosiedat'ın üzerine geldi Nihat ta fuleli oyuncu olduğu için boş alanlar buldu ve bunu değerlendirdi...Bekleyen takımlara karşı nihat'ın da hamit'in de yapacak bir şeyi yok hatta top kayıpları vs ile çok zararı olur hatta 10 kişi oynasan daha karlı çıkarsın...Gs de hep kapanan takımlara karşı oynadığından Hamit iş yapmıyor yapamıyor...Dikkat edin Hamit her iki manchester ve deplasmandaki Cluj maçlarında oynayabildi...Neden ?çünkü bu takımlar Gs gibi oynadı Gs nin üzerine geldi ve Hamit te boş alanlar buldu...yani Hamit dün akşam GS de değil de Trabzon 1961 de forma giyseydi bakın nasıl futbol oynuyordu ,harikalar yaratırdı...Amrabat,Nihat,Hamit gibi adamlar GS gibi devamlı saldıran ve çok boş alan veren bir takımla maç yapsınlar kral olurlar ve maça da zevkle çıkarlar çünkü GS maçı onların maçı olur...
    Hamit'in suçu yok onu tamamen yanlış bir strateji ve planlama ile takıma isteyen ve transfer eden ve takımı milyonlarca lira zarara ve puan kayıplarına uğratan Fatih hocadadır suç

DRIVE THE CHANGE

• quote:

Orijinalden alıntı: wasaby

bence gayet güzel takımımızın eksiklerini birer birer sıralayan bir yazı olmuş

ancak şu yazılara ben biliyorum ben demiştim bakın diye başlamayın cidden.okurken baştan antipatiyle yaratıyorsunuz

sonrasında ne kadar doğru yazsanız da o önyargının etkisiyle yazılanlar boşa gidiyor

bu arada yukarıda yazmayı unutmuşum fatih hocaya sallamaların dışında tespitler doğru diye düzelteyim.

defansif ve diziliş anlamındaki eleştirilere katılıyorum ancak bundan fırsat çıkarıp fatih hocaya sallayacaksanız hiç yazmayın bence
  • Ben de çoğu tespite katılıyorum. Özellikle de hamit transferinin yanlışlığına. Burak transferi doğrudur ancak o da daha çok tek forvetli sisteme uygun bir oyuncu. Hoca yı eleştirdiğim konu yanlışlarında ısrar etmesi. 1461 maçı ordu, braga, mersin maçlarının kopyası gibiydi. Bugün forumda biri gs ın bug ı bulundu demiş çok doğru. Fatih hoca hala kapanan takımlara karşı hatalı diziliş ve oyuncu tercihlerinde ısrar ediyor. Derbi öncesi as takımı kupa maçında oynatmaması doğru, ancak bundan sonraki tüm maçlarımız ciddi. Üzerimize hızlı kontra ataklarla gelen takımlara cris gibi ağır stoperi oynatmayarak hatasından dönmeye başlayabilir. Cris yüzünden yediğimiz gol ve kaybettiğimiz puanlar devam ederse kimse bana fatih hocayı eleştiriyorsun demesin. Bakın bu hafta derbi var. Fb sol kanatta stoch u oynatır, bizde orada hamiti oynatırsak seyreyleyin gümbürtüyü.

Orijinalden alıntı: egemena

Ben de çoğu tespite katılıyorum. Özellikle de hamit transferinin yanlışlığına. Burak transferi doğrudur ancak o da daha çok tek forvetli sisteme uygun bir oyuncu. Hoca yı eleştirdiğim konu yanlışlarında ısrar etmesi. 1461 maçı ordu, braga, mersin maçlarının kopyası gibiydi. Bugün forumda biri gs ın bug ı bulundu demiş çok doğru. Fatih hoca hala kapanan takımlara karşı hatalı diziliş ve oyuncu tercihlerinde ısrar ediyor. Derbi öncesi as takımı kupa maçında oynatmaması doğru, ancak bundan sonraki tüm maçlarımız ciddi. Üzerimize hızlı kontra ataklarla gelen takımlara cris gibi ağır stoperi oynatmayarak hatasından dönmeye başlayabilir. Cris yüzünden yediğimiz gol ve kaybettiğimiz puanlar devam ederse kimse bana fatih hocayı eleştiriyorsun demesin. Bakın bu hafta derbi var. Fb sol kanatta stoch u oynatır, bizde orada hamiti oynatırsak seyreyleyin gümbürtüyü.

Ya hocam Cris'i değil oraya kimi koyarsan koy Fatih Hocanın takımının sisteminin defansının işi çok zor...İster Puyol'u koy ister Pepe'yi koy kimi oynatırsan oynat Fatih hocanın defanslarının işi çok zor çünkü önlerinde onlara dur diyen yok ki...rakip kapandığı için solda amrabat sağda hamit ve aydın verimli olamıyor ve devamlı top kaptırıyorlar çünkü başka şansları yok adam kapanmış ve mecbursun hata yapmaya top kaptırmaya...sonra dönemiyorsun çünkü topu alan rakip hızla orta sahayı 4-5 kişi birden geçiyor ve 4 lü defansla karşı karşıya arkasına bir top veya araya kaçan bir oyuncu hoooop al işte pozisyon gol oldu olacak oldu olacak...Nedennn???çünkü defansın önünde onlara dur diyen yok Aurello,Colman,Mehmet Topal tarzında oralarda oyunu tutan oyuncu yok varolan oyuncular orta sahada oyunu tutmak orta sahayı güçlendirmek için değil aldıkları her topu ileriye taşımak üzere programlanmış...haliyle kaptırılan her topla Defans başbaşa kalıyor rakibin hızlı forvetleriyle...Hoca da çıkmış bu defansa gol yetiştiremeyiz gibi bir açıklama yapıyor.

DRIVE THE CHANGE

• Bir de hoca sürekli oynatarak kazanacağız diyor. Tamam oynat ama değişik mevkilerde oynat kazanmak istediğin oyuncuyu. Hamit i sağ bek dene, ya da 4-4-1-1 in forvet arkasında dene.
  • Rıdvan dilmen son derece haklıydı...Çünkü teknik adam işte olayı görüyor farkediyor fakat hayranı olduğu ve çok beğendiği Burak YILMAZ faktörünü hesap etmedi Rıdvan DİLMEN...Halbuki söylediklerinde son derece haklıydı. Bu takımın normalde CL' den 0 çekmesi lazım veya şansa bala çok zor puan alması lazım...Rıdvan dilmen Bu takımın defans yapamadığını ,topun arkasında oynamayı bilmediğini hocanın böyle bir oyun oynatmadığını ve CL de bunu rakiplerin affetmeyeceğini düşündü ve gördü ve her türlü riske girerek''Galatasaray ciddi ciddi bu gruptan sıfır çekebilir ''dedi amma velakin Burak Yılmaz faktörü olayın gidişatını değiştirdi.Cluja attığı ilk gol ve Braga maçında mağlupken çok zor pozisyonda attığı gol oyuna gruba ortak olmamızı sağladı...

Oradaki Braga maçı ayrı bir terane ayrı bir kumar ayrı bir risk...maça başlamadan önce büyük oranda beraberlik sana yetiyor çünkü Cluj'un gidipte Manchester'i orada yenmesi maç öncesi mucize....sen napıyorsun Hocam??elmander ve burakla başlayıp adamlara pozisyon üstüne pozisyon veriyorsun ve golü de yiyorsun...ya cluj berabere bitseydi biz bragaya yenilseydik ne olurdu o zaman?İşte yine tedbirsiz başlanan bir maç yine Bir fatih terim klasiği yine yanlış atılan zarlar yine Geri Dönüşlerin Takımı Galatasaray...tıpkı Euro 2008 milli takımı gibi tıpkı geçen yıl kadıköydeki 2-2 lik FB maçı gibi...

Fatih Hoca'nın takımları bu sistemde ısrar ederse güçlü takımlara karşı ya ''GERİ DÖNÜŞLERİN TAKIMI OLACAK''(şansı yardım ederse) ya da geri döndüremediğin maçlarda kayıplar yaşayacak veya hiç beklenmeyen skorlar da yaşanabilir mesela 6-0 lık fb maçı gibi...sen döndürmeye çalıştıkça daha çok açık veriyorsun çünkü

DRIVE THE CHANGE

• danny mi muhteşem defans? gerisini okuma gereği bile duymuyorum. amrabat gibi adamıda beğenmiyorsan bişey demiyorum sana isabet olmuş futbolcu olmadığın 2nci selçuk şahinler sabriler gelirdi yoksa. dün 3 kişi birden basıyor amrabata ama golün asistinide o yaptırtıyor. maçın başında bizim futbolcularımız daha da önemlisi hocamız maçı ipleseydi bugün elenmiş olmazdık. kına yakın bi yerlerinize şimdi.( hoca ve futbolcuları kast ediyorum)

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • Rıdvan dilmen son derece haklıydı...Çünkü teknik adam işte olayı görüyor farkediyor fakat hayranı olduğu ve çok beğendiği Burak YILMAZ faktörünü hesap etmedi Rıdvan DİLMEN...Halbuki söylediklerinde son derece haklıydı. Bu takımın normalde CL' den 0 çekmesi lazım veya şansa bala çok zor puan alması lazım...Rıdvan dilmen Bu takımın defans yapamadığını ,topun arkasında oynamayı bilmediğini hocanın böyle bir oyun oynatmadığını ve CL de bunu rakiplerin affetmeyeceğini düşündü ve gördü ve her türlü riske girerek''Galatasaray ciddi ciddi bu gruptan sıfır çekebilir ''dedi amma velakin Burak Yılmaz faktörü olayın gidişatını değiştirdi.Cluja attığı ilk gol ve Braga maçında mağlupken çok zor pozisyonda attığı gol oyuna gruba ortak olmamızı sağladı...

Oradaki Braga maçı ayrı bir terane ayrı bir kumar ayrı bir risk...maça başlamadan önce büyük oranda beraberlik sana yetiyor çünkü Cluj'un gidipte Manchester'i orada yenmesi maç öncesi mucize....sen napıyorsun Hocam??elmander ve burakla başlayıp adamlara pozisyon üstüne pozisyon veriyorsun ve golü de yiyorsun...ya cluj berabere bitseydi biz bragaya yenilseydik ne olurdu o zaman?İşte yine tedbirsiz başlanan bir maç yine Bir fatih terim klasiği yine yanlış atılan zarlar yine Geri Dönüşlerin Takımı Galatasaray...tıpkı Euro 2008 milli takımı gibi tıpkı geçen yıl kadıköydeki 2-2 lik FB maçı gibi...

Fatih Hoca'nın takımları bu sistemde ısrar ederse güçlü takımlara karşı ya ''GERİ DÖNÜŞLERİN TAKIMI OLACAK''(şansı yardım ederse) ya da geri döndüremediğin maçlarda kayıplar yaşayacak veya hiç beklenmeyen skorlar da yaşanabilir mesela 6-0 lık fb maçı gibi...sen döndürmeye çalıştıkça daha çok açık veriyorsun çünkü

Bu yazdıklarıma ilaveten ve bağlantılı olarak bu takım Fatih TERİM ile değil ''Fatih TERİM'e rağmen ve Burak Yılmaz'ın kişisel çabalarıyla'' Cl de gruptan çıkabilmiştir.
    Şu takım bu oyuncular daha garantici akıllı oyunu okuyabilien önsezileri güçlü Otto Rehagel veya lucescu vs. nin elinde olsun CL de kafaya oynar bu kadar net ve adım gibi eminim...Orta düzey takımlardan hiç bahsetmiyorum...Barcelona ,Real,Dortmund ve Chalsea Manü gibi takımlarla başa baş mücadele eder...biliyorum onlar daha kaliteli ama bizde de ruh var...Evet onlar bizden güçlü ama Gs nin avrupada karakteristiği ,geleneği bu kaliteyi çok gömmüştür bu takım yeşil çimlere...taraftar da bunu bekliyor zaten fakat Fatih Hoca karadüzen gidiyor...

DRIVE THE CHANGE

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

fatih terim ile beraber en az 10 fultbolcu gönderilmeli. takımda derin rotasyon yapılmalı.
    ingiltere premier ligden bir kaç işim transfer edilmeli. 200 milyon euro bütçe ayrılmalı transferler için.

ama bunların hiç biri olmayacağı için unutun gitsin.

Senelerdir buyuk takimlarimiz surekli yap-boz oynar gibi radikal degisimlere gidiyor her sene olmasada iki senede bir mutlaka bu yapiliyor. O engin gorusleriniz yok mu beni benden aliyosunuz. Hocayi gonder, yaninda 10 topcuyuda gonder, bu adam olmadi sunu gonder. Senelerdir bu sacma salak radikal kararlarimiz yuzunden bir arpa boyu ilerleyememisken siz hala ayni seyi zirvaliyosunuz. En basiti Shaktar ornegi var, senelerdir ayni hoca ve bir takim futbolcular ile her sene bir adim ileri gidiyorken(örnek alinacaksa budur) benim asi, isyanci, kendine marjinal taraftarlarim yuzunden, hep bir fitne fesat ile, medya araciligi ile bel altina calisiyorsunuz. Cok geriye gitmenize gerek yok surada 2-3 sene evvel BAM'lı orta sahasi, Servet'li defansi ile firtinalar estiriyorduk degil mi? Ve hala Fatih hoca'ya giydiriyorsunuz ki ona sasiyorum. Adam takimin basina geldiginden beri Gs'a çağ atlatmis olmasina ragmen, her mevkiyi baz alarak konusmak gerekirse iki gomlek ustun ve genc oyuncu potansiyelini koruyarak, ayrica kulubun finansal zorluklarina ragmen bunu sarsmadan yapabildi. Gecen sezon agzinin suyu akarak izlediginiz takimi suan kotu form grafikleri yuzunden def etmeye calisiyorsunuz bilmem farkinda misiniz. Marjinal yorumlar olabilir eyvallah ama sacmalama sinirlarinida asiyorsunuz bazen. Bazen cok net bir sekilde ne kadar agir fmci oldugunuzu kanitlar mesajlari atiyosunuz. O imrenerek baktiginiz Avrupa takimlarinin, suan ki konumlarina nasil geldigini once bir arastirin, karsilastirin ve ondan sonra bu karsilastirmada Gs kulubunun bu duruma nereden/nasil/ne sekilde geldiginin grafigini cikarin. Analiz etme yetenegine sahip iseniz zaten bu kadar yuzeysel bir elestiri yapmazsiniz. Ama ne yazik ki herkesin klavyesi var.

fatih terim haginin ekmeğini yedi. hagiden sonra bir başarısı yok. çok başarılı olsaydı milandan kovulmazdı ve şu an avrupanın köklü kulüplerinde teknik direktörlük yapardı. shaktarın başında lucescu var. fatih terimin bir lucescu olabilmesi için 10 fırın ekmek yemesi lazım. elde tesbih ile bu işler olmaz. oyunu okuyamıyor. taktik çok zayıf. transferler yanlış. bunun gibi daha bir çok yanlışları var.
    lucescu gibi bir adamı gönderenler utansın. başka da bir şey demiyorum.

Hocam nispeten doğru söylüyorsun...

bunları dün akşamki maçtan sonra sinirle yazdım biraz fazla yüklenmiş olabilirim fakattt ben Fatih hocanın Galatasaray'ını güçlü kaslı ve hırslı Sokak dövüşçüsüne benzetiyorum...Böyle bir dövüşçü profosyonel bir boksörle maça çıkıyor hırslanıyor saldırıyor ama yumruk boşa gidiyor üstelik kafasına aldığı bir darbe ile sayı kaybediyor...sonra tekrar kalkıyor yerden sinirle öfkeyle tekme tokat ağzından köpükler saçarak sonra bir darbe daha bu gücüne ve kaslı yapısına rağmen nakavt oluyor...

Yahu fatih hocam seni seviyoruz yapma bunu bize ,tek forvet çıkabilirim diye sen bile söylüyorsun ama uygulamyorsun farkındasın sen de ama bırak şu egolarını hocam...Barcelonayı,Real Madrit'i ,İspanyayı,Brezilyayı,Alman milli takımını hiç mi izlemiyorsun hocamm nasıl pas yapıyorlar orta sahada rakibin canı çıkana kadar orta sahada top çeviriyorlar...Bu takımlar aldıkları her topu ileriye mi atıyorlar ?Her top kazandıklarında saldırıya mı geçiyorlar hemen ?Sen napıyorsun?dk saniye hatta salise bile geçirmeden kazandığın topları hemen ileriye oynatıyorsun ya hocam bu mahalle maçı mı?Böyle futbol olur mu ?Böyle devamlı hücum ederk maç kazanılır mı?Bir araba sürekli son hızda gider mi gider ama sert bir virajda tepe taklak olur.
    Ya hocam çözüm basit Burak'ı tek forvet oynatacaksın gerekirse arkasına Umut'u koy veya başka birini koy...İleride 2 tane adam bekletme huyundan vazgeçeceksin 2000 yılında olduğu gibi dirençli mücadeleci bol pas yapan bir orta saha kuracaksın ,bak bakalım bu takımın bileği bükülüyor mu bak bakalım CL de bu takım nerelere geliyor?Hücum takımı kurmak istiyorsan yine de tek forvetle bunu daha iyi yaparsın hocammm

off yoruldum yaa ne yazsak ne söylesek boşşş

dostum yazdıkların da sonuna kadar haklısın. hepsine katılıyorum. profesyonel olmak başka bir şey. bir takım için en önemli nokta orta sahadır. orta saha güçlü ise her istediğini yaparsın. rakibi kedi fare gibi oynatırsın. ama biz bunları ne fatih terim ile ne de bu kadro ile yapabiliriz. yazık ne diyelim. yönetim bir şeyler yapar umarım en kısa süre içinde.

• Şimdi diyelimki 4-5-1'e döndük.Biz bu taktikle oynarken Karabük,adamlar sistem değiştirmişler,bizde hücum yapalım demeyecek herhalde.Rakip yine kapanacak.Önemli olan taktik değil,mühim olan rakip defansı aşmak.
    Peki bu nasıl olur,tartışalım:
    1.Barça taktiği:Topu ayağında tut,kısa paslar ile defansı psikolojik olarak yıprat,defans fizyolojik olarak çökünce araya toplar ile işi bitir.Şimdi bunu GS yapabilir mi,bırak GS yi dünyada yok bunu yapabilen!
    2.Kanat organizasyonları:Sağ sol bek,sağ sol açık oynayan oyuncular çizgiyi iyi kullanır,sıfıra yakın yerlerden pimi çekili el bombasını ceza sahasına gönderir,forvetin hava toplarında iyi ise bomba rakipte,değilse senin kucağında patlar.Burak,Umut,Elmander,Sercan 4'lüsünün hava toplarındaki hakimiyet kaabiliyetleride iyi değil malasef.Bunuda yapamıyoruz.Kaldıki topu alıp,kanadı kullanıp,içeriye nokta atışlı orta yapacak kanat yokki bizde.İyi bir sol bek,Rieranın sol açığa çıkması demekki forvetlerimizde işin ucundan tutar ise belki olabilir.
    3.Dışarıdan şutlar:Bunu geçen yıl Melo'da görürdük,diğer oyuncularımızda görürdük,bu sene yok arkadaş olmuyor.Kimsenin topa vurası yok.
    4.Hagi,Alex tarzı oyuncuların kıvraklığı:Öyle bir oyuncun olmalıki,çalım kabiliyeti yüksek olucak,futbol zekası iyi olucak,topu alıp pas,gol,faule maaruz kalma üçlüsünü yaptırabilecek.Takımı yönlendirip,koordinasyonu sağlayacak.
    5.Güçlü,hızlı,zeki,attığını vuran forvet:Drogba,İbram,C Ronaldo... gibi oyuncular örnek gösterebiliriz.Bu madde zurnanın en son deliği olup,oldukca tehlikeli bir durumda oluşabilir.Bu tip oyunculara verecek olduğun paralar büyük ölçeklidir.Genç verimli yaşlarda Tr'de oynatman zor yada imkansızdır.Bu oyuncular bile,hantal ortasahaya sahip bir takımda fazlaca tutunamazlar.1 maçı kurtarırlar belki,ama beslenemedikleri takdirde bunu genele yayamazlar.

Aklıma gelenler bunlar.Bu ihtimaller dahilinde Fatih hocaya suçun büyüğünü yüklemek bana göre abesdir.Transfer politakasında eğer %100 sözü geçiyor ise ve kendisine
    Amrabat,Burak,Umut,Melo gibi oyunculardan daha teknik,daha güçlü,daha çevik oyuncular sunulmasına karşın,kendisi bu seçimlerde bulundu ise, bu sefer konuyu açan arkadaşa büyük oranda hak vermemek abesdir.

Fatih Terimin herzaman yerli oyuncu hastalığı vardır,nasılki bir zamanlar rumen hastalığı olduğu gibi.Bir zamanlar GS bildiğin çöplük olmuştu(2. Fatih Dönemi).Ama ozamanlarda bir televizyona çıkıp,''Rommedahl'ı yönetim getirmek istedide ben mi mani oldum'' diye serzenişinide hatırlamıyor değilim.Yönetimler herzaman parayı düşünür,ama malesef bilinmezki,futbolda başarı ve para yatay olarak birbirlerini izlemektedir.

Saygılarımla.

• "felan " dan sonrasını okumadım
  • İyi bir sol bek alıp riera kanatta denenebilir. En iyisi hem sol bek hem stoper oynayan bir adam alıp rierayı bazen bek bazen kanat oynatmak da denenebilir ama devre arasında böyle bir adamı bulmak zor. Sağ kanatta sıkıntımız var malum. Eboue neden kanatta denenmez merak ediyorum. Hamit sağ bek oynayabilir. Yerine göre sabri de oynar. En azından skorun elde edildiği, ya da kaybedecek birşeyin kalmadığı maçlarda eboueyi kanatta denesin bir görelim. 4-5-1 istememizin nedeni forvetlerin ilerde top tutamaması. Orta sahaya yük biniyor ve rakibe göre 1 kişi, hatta hamitin o bölgede kötü oynaması nedeniyle 1.5 kişi eksik oynuyoruz. FB karşısında pendik, dün akşam da 1461 takır takır oynadı. Orta sahada 1 kişi eksik oynayacaksan çift forvetin ilerde beklemek yerine orta sahaya yardım edecek. 4-4-2 bu yüzden zor bir sistem. Tamam rakip gene kapanacak ama saçma sapan goller yiyip en azından rakibin direncini artırmamış oluruz tek forvet sistemiyle.

• burak:isterse 88 gol atısın.inşallah satılır yeniden kollektif futbola döner takım.bu seneki kötü futbolun sebeplerinden biridir kendisi.sürekli ona uzun ya da araya top atma isteği,beklentisi ile orta saha da ne bir organızasyon ne de bir pas trafiği var.

hamit:çok iyi oyuncu türkiye ligine fazla bir oyuncu ancak ben yıllar önce de söylemiştim buraya gelirse sorun yaşar diye.çünkü oynadığı futbolu tarzı ingiltere ligine uygun.aynı durum halil altıntopta yaşanıyor.

amrabat:çok iyi oyuncu.taktik disiplin ve takım oyununa uyum gösterdikten sonra sınıf atlayabilecek kapasitesi var.

fatih terim:gerek kişiliğini gerekse ahlaksız futbol(isviçre maçları) anlayışını hiç sevmem.futbol felsefesinin hücum futbolu olmasından dolayı seviyorum onun dışında teknik direktör olarak hiç beğenmiyorum.

son olarak elinde bu kadar hucuma yatkın yetenekli oyuncu varken bu kadar hücum seven sözde hucum oynatan fatih terimin takımının oynadığı topa bakın,bir de beşiktaş ın maçlarına ve oynadıkları arsenalvari futbola bakın.

• Fatih terime mesnetsiz laf eden taş olur.
    Türk futbol tarihinin açık ara 1 numaralı teknik adamıdır.
    Olası başarısızlıkların ana nedeni futbolculardır.(bakınız; 1461 maçı)

quote:

fatih terim ile beraber en az 10 fultbolcu gönderilmeli. takımda derin rotasyon yapılmalı.
    ingiltere premier ligden bir kaç işim transfer edilmeli. 200 milyon euro bütçe ayrılmalı transferler için.

Senelerdir buyuk takimlarimiz surekli yap-boz oynar gibi radikal degisimlere gidiyor her sene olmasada iki senede bir mutlaka bu yapiliyor. O engin gorusleriniz yok mu beni benden aliyosunuz. Hocayi gonder, yaninda 10 topcuyuda gonder, bu adam olmadi sunu gonder. Senelerdir bu sacma salak radikal kararlarimiz yuzunden bir arpa boyu ilerleyememisken siz hala ayni seyi zirvaliyosunuz. En basiti Shaktar ornegi var, senelerdir ayni hoca ve bir takim futbolcular ile her sene bir adim ileri gidiyorken(örnek alinacaksa budur) benim asi, isyanci, kendine marjinal taraftarlarim yuzunden, hep bir fitne fesat ile, medya araciligi ile bel altina calisiyorsunuz. Cok geriye gitmenize gerek yok surada 2-3 sene evvel BAM'lı orta sahasi, Servet'li defansi ile firtinalar estiriyorduk degil mi? Ve hala Fatih hoca'ya giydiriyorsunuz ki ona sasiyorum. Adam takimin basina geldiginden beri Gs'a çağ atlatmis olmasina ragmen, her mevkiyi baz alarak konusmak gerekirse iki gomlek ustun ve genc oyuncu potansiyelini koruyarak, ayrica kulubun finansal zorluklarina ragmen bunu sarsmadan yapabildi. Gecen sezon agzinin suyu akarak izlediginiz takimi suan kotu form grafikleri yuzunden def etmeye calisiyorsunuz bilmem farkinda misiniz. Marjinal yorumlar olabilir eyvallah ama sacmalama sinirlarinida asiyorsunuz bazen. Bazen cok net bir sekilde ne kadar agir fmci oldugunuzu kanitlar mesajlari atiyosunuz. O imrenerek baktiginiz Avrupa takimlarinin, suan ki konumlarina nasil geldigini once bir arastirin, karsilastirin ve ondan sonra bu karsilastirmada Gs kulubunun bu duruma nereden/nasil/ne sekilde geldiginin grafigini cikarin. Analiz etme yetenegine sahip iseniz zaten bu kadar yuzeysel bir elestiri yapmazsiniz. Ama ne yazik ki herkesin klavyesi var.

Ne güzel salliyorsun sen ya o BAM yazdigin takim 1 sene önce Kalli döneminde sampiyon oldu sonrasinda hatali hoca secimi ve hatali transferler ile onlarmi suclu oldu ?
    Bilmeden ne güzel palavra cakiyorsunuz ha dogrudur yasin 12 15 arasi oldugu icin bilmiyorsundur.
    Ayrica gene iyi sallamisin Avrupa o takimlar o duruma nasil geldi derken acaba GS 12 senelik borc batagina kim soktu onu biliyormusun sampiyon basarili kadroyu dagitip 50 yakin oyuncu aldirip yollatan kimdi biliyormusun 18 ay gibi kisa sürede ?
    Daha Uefa kupasi döneminde 5 6 milyon dolar kazanacagin macta oyunculara soyunma odalarinda bu maci kazanin 5 milyon bu turu gecin 10 milyon diye Uefa kupasi gelirlerini dagitanlari biliyormusun ?

• Allah taş yapacak la sizi, yeter artık Fatih Terim'e laf atmayın...
    Adam Türkiye'nin en çok kupa kaldıran teknik direktörü olsun gelsin burada taşlansın
    Avrupa'dan ilk kupayı getiren t.d. olsun gelsin burada dalga geçilsin
    Milli takımı 1996 da ilk kez Avrupa Kupası'na götürsün ingilizcesiyle dalga geçilsin
    Euro 2008 de en iyi ilk 4 takım içine kalsın hepsi son dakikalarda şansa bala densin
    Şampiyonlar Liginde gruplardan çıkan ilk Türk td olsun sonra gelsin size meze olsun

O kadar profesyonellik filan yazmışsın, önce bak bakayım Fatih Terim bugün kimlerle çalışıyor diğer takım teknik direktörleri kimlerle, kpss de beden eğitimi hocası olacak puanı alamayanlar geliyorlar ligde takımlara antrenör oluyorlar...

Merak etmeyin Terim işini biliyor, siz 2008 deki maçlara son dakika balı dersiniz ama Fatih Terim onun çalışılan kondisyonerlerle geldiğini bilir
    Siz bugün sahada her yere deli gibi koşan futbolcu görürsünüz Fatih Terim yine vermiş gazı dersiniz ama Fatih Terim onun kondisyonerlerle ve idman sistemiyle olduğunu bilir
    Bugün hangi takımların idman yaptığı yere psikologlar girip çıkıyor? hem de bayan psikologlar?? ama Fatih Terim bilime de inanır ilime de, siz sanarsınız floryada sabah akşam gaz veriyor...

Sanıyorsunuz ki bu başarılar tesadüfi... Her insan hata yapar, teknik direktörler de yapar ve tabiki Fatih Terim de yapar, hatanın babasını yapar ama kabul edinki adam yaptığı doğru şeylerle bu hatalarını götürmesini, örtmesini biliyor... Bir nevi doğrular yanlışları götürüyor Fatih Terim sisteminde...

Ben asıl şunu anlamıyorum geliyorsunuz burada ahkam kesiyorsunuz, ahkamdan kastım şu deki bu adam oynamasın bu oynasın bence çok yararlı olur de veya ne bileyim çift forvet olmasın tek forvet olsun de, burası forum herkes fikrini paylaşabilir ama işi Fatih Terim hoca değildire kadar götürmek saçmalığın daniskasıdır!.. Ne yapalım yani bilmem kaçıncı ligde amatör futbol oynarken tam profesyonel olacakken üni. kazanmışsan ... ... Yaşı da 35 miş!! Eeee ne yapalım... ... ...

Diyeceğim şuki bu ülkeye sizin profesiyonel dediğiniz onlarca td gelmiştir zaten... Hiddink inden tut rijkaard ına kadar del bousqe sinden löw üne kadar kimler geldi peki hangisi başarılı oldu??? ama ne oldu bunlar profesyonellerdi niye olmadı, demek ki her şey yalnızca porfesyonellikde değil başka şeyler de var futbolda...

• quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

quote:

quote:

Ne güzel salliyorsun sen ya o BAM yazdigin takim 1 sene önce Kalli döneminde sampiyon oldu sonrasinda hatali hoca secimi ve hatali transferler ile onlarmi suclu oldu ?
    Bilmeden ne güzel palavra cakiyorsunuz ha dogrudur yasin 12 15 arasi oldugu icin bilmiyorsundur.
    Ayrica gene iyi sallamisin Avrupa o takimlar o duruma nasil geldi derken acaba GS 12 senelik borc batagina kim soktu onu biliyormusun sampiyon basarili kadroyu dagitip 50 yakin oyuncu aldirip yollatan kimdi biliyormusun 18 ay gibi kisa sürede ?
    Daha Uefa kupasi döneminde 5 6 milyon dolar kazanacagin macta oyunculara soyunma odalarinda bu maci kazanin 5 milyon bu turu gecin 10 milyon diye Uefa kupasi gelirlerini dagitanlari biliyormusun ?

O sene Kalli mi şampiyon yaptı bizi yoksa Hakan, Hasan Şaş gibi emektarlarımızın takımı kenetlemesi mi? Sezonun yarısında işkence çektik. Yok Bouzid'den ön libero yaratmalar. Yok efendim Servet'i orta sahaya almalar. Saçma sapan işlerde 1 numaraydı.

Fatih Terim kadar taş düşsün başınıza. Yok Hagi'nin ekmeğiymiş falanmış filanmış. Yeter yahu!

Türkiye'yi ilk kez Avrupa Şampiyonası'na götüren bu adam değil miydi? Avrupa'da kupalar kazanmış olan bu adam değil miydi? Fiorentina'yı İtalya Kupası'nda finale taşıyan bu adam değil miydi? İtalya'da Fiorentina taraftarı "Imparatore" lakabını takmadı mı bu adama? Ulan Milan'dan gönderildiği sırada bile o takım 2.sıradaydı. Sırf bir derbi ayağına gönderildi. Yerine gelen Ancelotti o sezon daha beter sonuçlar almıştı.

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi

• quote:

Orijinalden alıntı: buthoan

Allah taş yapacak la sizi, yeter artık Fatih Terim'e laf atmayın...
    Adam Türkiye'nin en çok kupa kaldıran teknik direktörü olsun gelsin burada taşlansın
    Milli takımı 1996 da ilk kez Avrupa Kupası'na götürsün ingilizcesiyle dalga geçilsin
    Euro 2008 de en iyi ilk 4 takım içine kalsın hepsi son dakikalarda şansa bala densin
    Şampiyonlar Liginde gruplardan çıkan ilk Türk td olsun sonra gelsin size meze olsun

O kadar profesyonellik filan yazmışsın, önce bak bakayım Fatih Terim bugün kimlerle çalışıyor diğer takım teknik direktörleri kimlerle, kpss de beden eğitimi hocası olacak puanı alamayanlar geliyorlar ligde takımlara antrenör oluyorlar...

Merak etmeyin Terim işini biliyor, siz 2008 deki maçlara son dakika balı dersiniz ama Fatih Terim onun çalışılan kondisyonerlerle geldiğini bilir
    Siz bugün sahada her yere deli gibi koşan futbolcu görürsünüz Fatih Terim yine vermiş gazı dersiniz ama Fatih Terim onun kondisyonerlerle ve idman sistemiyle olduğunu bilir
    Bugün hangi takımların idman yaptığı yere psikologlar girip çıkıyor? hem de bayan psikologlar?? ama Fatih Terim bilime de inanır ilime de, siz sanarsınız floryada sabah akşam gaz veriyor...

Sanıyorsunuz ki bu başarılar tesadüfi... Her insan hata yapar, teknik direktörler de yapar ve tabiki Fatih Terim de yapar, hatanın babasını yapar ama kabul edinki adam yaptığı doğru şeylerle bu hatalarını götürmesini, örtmesini biliyor... Bir nevi doğrular yanlışları götürüyor Fatih Terim sisteminde...

Ben asıl şunu anlamıyorum geliyorsunuz burada ahkam kesiyorsunuz, ahkamdan kastım şu deki bu adam oynamasın bu oynasın bence çok yararlı olur de veya ne bileyim çift forvet olmasın tek forvet olsun de, burası forum herkes fikrini paylaşabilir ama işi Fatih Terim hoca değildire kadar götürmek saçmalığın daniskasıdır!.. Ne yapalım yani bilmem kaçıncı ligde amatör futbol oynarken tam profesyonel olacakken üni. kazanmışsan ... ... Yaşı da 35 miş!! Eeee ne yapalım... ... ...

Diyeceğim şuki bu ülkeye sizin profesiyonel dediğiniz onlarca td gelmiştir zaten... Hiddink inden tut rijkaard ına kadar del bousqe sinden löw üne kadar kimler geldi peki hangisi başarılı oldu??? ama ne oldu bunlar profesyonellerdi niye olmadı, demek ki her şey yalnızca porfesyonellikde değil başka şeyler de var futbolda...

+ 100000000000000000000000000000000000000

• quote:

Orijinalden alıntı: buthoan

Allah taş yapacak la sizi, yeter artık Fatih Terim'e laf atmayın...

+100000000000000000000905

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.