Bildirim
FATİH CAMİİ BOMBALANACAKTI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ergenekon da yapmadiklarini 15 Temmuz da yaptilar herhalde.
Sehitlerimize Allah rahmet eylesin
Iki gereksizin kavgasinda sadece halk ölür zaten. Biz kimiz ki? Sadece secim gunu degerli oluruz. Bizi dusunen mi var be.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jipper's
Ergenekon da yapmadiklarini 15 Temmuz da yaptilar herhalde.
Sehitlerimize Allah rahmet eylesin
Iki gereksizin kavgasinda sadece halk ölür zaten. Biz kimiz ki? Sadece secim gunu degerli oluruz. Bizi dusunen mi var be.
15 temmuz darbesini che guavara yaptı diye biliyorum ama?
daha bu namussuzlara acıyanlar var acırsan acınacak hale düşersin yazık giden paralarımıza acıyorum tanıdığım kaç kişiden senelerce bağış yapacağız diye para toplamışlar şimdide işlerinden oldular -
Cemaatin üst kadrosundan her türlü pisliği beklerim de tüm bunlara liberal Ahmet Altan nasıl alet oldu, bunu anlamıyorum. -
forumda bu baykuş tipli ilkokul mezunu cahil imama inanan ona aşık bir sürü adam vardı bana dinsiz diyorlardı hiç sesleri çıkmıyor taraf gazetesine inanıp bir sürü kalifiye askerin subayın canına kast ettiniz iki cihanda iki yakanız bi araya gelmez inşallah -
quote:
Orijinalden alıntı: Civitas Terrana
Cemaatin üst kadrosundan her türlü pisliği beklerim de tüm bunlara liberal Ahmet Altan nasıl alet oldu, bunu anlamıyorum.
Fetocular demokratlar ve liberalleri iyi kekledi.Özellkle ulusalcılığa,Kemalizme ve Atatürkçülüğe karşı olanlar balıklama atladı fetocuların kumpaslarına...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 10 Mayıs 2017; 13:0:20 > -
Medya insanları bölmek birbirine düşürmek için yalan dolan iftira her türlü ahlaksızlığı ortaya atan kuruluştur.
Medya patronluğu adi şerefsiz halsiyetsiz onursuz bir makam.
Aydın doğandan tutun çoğu medya patronu halkın gözünde itibarını yitirmiştir.
Aynısını yandaş medya yapıyor akp yi süsleyip püsleyip put gibi gösteriyor insanları birbirine düşürüp kutuplaştırıyor.
Aklı olan insan der ulan bu akp nin hiç mi kötü bişeyi yok erdoğanı peygamber gibi gösteriyolar hatta peygamberden bile üstün.
Herşey dört dörtlük akp haklı her zaman doğru hiç mi yanlışı yok bana böyle satmaya kalksalar akp li bile olsam kıllanırım bu işten.
Ha son olarak 11 eylül 2001 de canlı yayında kandırılan 6 milyar insanı ele alırsak televizyon kitlesel bir silahtan farkı yok.
Aynısını yarın öbür gün uzaylılar dünyayı istila etti tüm dünya kırmızı alarm diye uzaylı adına her yeri bumbalar bu şerefsizler
Medya ne derse yutmayın önünüze her koyulanı yemeyin medyaya hiç bir zaman güvenmeyin sonra ceremesini hep beraber çekiyoruz
-
quote:
Cemaatin üst kadrosundan her türlü pisliği beklerim de tüm bunlara liberal Ahmet Altan nasıl alet oldu, bunu anlamıyorum.
Art niyetliydi o. Kandırılmadı her şeyi biliyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 10 Mayıs 2017; 15:36:5 >
quote:
Liberal ahmet altan bunlara alet olmadı. Bu liboş altan zaten vatan hainiydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X