Şimdi Ara

Fatih Altaylı'ya 2,5 Yıl Hapis İstemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fatih Altaylı'ya 2,5 Yıl Hapis İstemi

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ı yazdığı "Uzaylı Aysal" makalesiyle eleştiren gazeteci ve Galatasaray Spor Kulübü eski 2. Başkanı Fatih Altaylı için, Aysal avukatı Tufan Karataş vasıtasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

Savcılık tarafından ifadesi alınan Altaylı "AİHM ve Yargıtay kararları doğrultusunda bir gazeteci olarak ifade özgürlüğümü kullandım" savunması yapsa da savcılık "G.Saray'ı kurumsallaştırmak suratına botoks yaptırmaya benzemez" ve "Ünal Aysal kendi şirketlerini bu yolla yönetebilir. Bir zamanların Başbakanlarının yeğenleriyle işler kurarak Türkiye Cumhuriyeti'ni kazıklayabilir" cümleleri ile yazarın Aysal'ın onur, şeref ve saygınlığına zarar verdiğini iddia etti. Savcılık bu suçlamalara TCK'nın 125'e 1 ve onun 4. fıkrası münasebetiyle Altaylı'nın 2,5 yıla kadar hapsini istedi. Hazırlanan iddianame dün mahkemece kabul edildi.

• Dikkat çekmek, gündemde kalmak ve birilerine yaranmak adına insanlara hakaret edersen olacağı budur. Hak ettiği cezayı alır umarım.
  • İyi olmuş herkez Haddini bilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünal Başkan şuna haddini iyice bildirsinde bir daha kimse laf atmaya kalkmasın. İnşallah girer hapise
  • Hakaret et ondan sonrada ben gazeteciyim ne alaka eleştiri böylemi olur

• Umarım cezasını çeker şu yalaka herif.
  • HAHAHAHAHAHA Bir de insanların namusuna onuruna dil uzatmıyor mu bu adam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım hak ettiği cezayı alır.
  •  Fatih Altaylı'ya 2,5 Yıl Hapis İstemi
  • rte'nin yanında konuşamıyordu yalaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trenzalore

Umarım cezasını çeker şu yalaka herif.

+1 durmadan bazı partilerin sempatizanlığını yapıyo inş. kefaletle kurtulamazda 2 sene sıfatını görmeyiz.
  • Söylesene fatih Altaylı yönetimde yer almak için kanaldan istifa ettin ama giremeyince yazdım desene biri levent kırca nın şu herifi duman ettiği videoyu koysun.

• İçerden çıkamazsın İnşAllah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Söylesene fatih Altaylı yönetimde yer almak için kanaldan istifa ettin ama giremeyince yazdım desene biri levent kırca nın şu herifi duman ettiği videoyu koysun.

+sonsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Söylesene fatih Altaylı yönetimde yer almak için kanaldan istifa ettin ama giremeyince yazdım desene biri levent kırca nın şu herifi duman ettiği videoyu koysun.

+sonsuz

• Nefret ettiğim bi insan ölse parti veririm o derece.Sürünür inşallahta yalakalığı sayesinde yırtar
  • Ünal Aysal Hukuk mezunu ve saygın bir insan.. Adamdan kan alırlar oğlum :)))

• yalaka it inşallah hapislerde çürür, sen kimsin başkan hakkında böyle konuşabiliyorsun ucuz insan.
  • Hiçbir şey olmaz bu ülkede o adama.
  • aydin dogan bunu kovdugunda halini gorecektiniz. aman efendim g... ya... beni kovmayin. takimda para musluklari kesilince otmeye baslamis.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.