Şimdi Ara

Fastfood Önerisi (Bu Sefer Doyurmadı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşamda evde yalnızdım ve 10.90 TLye Domino's Bol Malzemos Orta Boy söyledim fakat hiç doyurmadı. Varmı 10 TL civarına büyük boy pizza yada doyurabilecek herhangi bir Fastfood?

Fastfood Önerisi (Bu Sefer Doyurmadı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dancing Bear -- 20 Ağustos 2011; 18:42:29 >

• Yukarı.
  • BurgerKing 2 menu 9.95 var ama eve getirmezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.90'a Pizzahut iftar menüsü var

Çorba-Makarna
    Sınırsız Pizza
    Sınırsız Çay
    Dondurma

+ Kolanın bardağı 1tl (istersen)
  • 27,5 TL'ye git 2 tane büyük boy pizza al. Mesela Turkish ve Italiano. Doyma derdi biter. Bi öğlen bi akşam. Benim gibi değilsen bitiremezsin bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesburak

BurgerKing 2 menu 9.95 var ama eve getirmezler.

Benimde aklımda o var ama hiç gidesim gelmiyo.

@Tim Robbins Hocam eve gelen dedim.

@the_gunner o kadar harcamam.
  • karmez tam tane ekmegi domates kivircik ve kasar toplam 10 ve fazla saglikli olabilir ama en kotu iht 2 gun rahat doyarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazsensay -- 20 Ağustos 2011; 18:51:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bulls tan iki küçük boy al 15 tl
  • git ekmek peynir zeytin falan al doldur yarım ekmeğe ne varsa doymazsan diğer yarısını da yaparsın. hem ucuz hem doyurucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

quote:

Orijinalden alıntı: gunesburak

BurgerKing 2 menu 9.95 var ama eve getirmezler.

Benimde aklımda o var ama hiç gidesim gelmiyo.

@Tim Robbins Hocam eve gelen dedim.

@the_gunner o kadar harcamam.

Tamam ama 2 menüden fazla bu. Dolaba koy ertesi gün mikrodalgada ısıt ye. hiçbişey olmaz. ben önceden evdeyken burger alıyordum ama bu sisteme geçtim. daha ucuza geliyor ve tam doyuyorsun.

• KFC

Yaz Menüsü 6'lı Hot Shots (Acılı) + Hot Wings (Acılı) (3 Parça) + Biscuit + Patates Kızartması (Normal Boy) + Maraş Dondurma + Kutu İçecek 11,75 TL
    Xtreme Menü Acılı Zinger Burger + 6 Parça Hot Shots + 3 Parça Hot Wings + Coleslaw + Normal Boy Patates Kızartması + İçecek 15,15 TL

BurgerKing

Steakhouse Burger Menü Steakhouse Burger + Büyük Boy Patates + Orta Boy (Kutu) İçecek 12,00 TL
    Big King XXL Menü Big King XXL + Büyük Boy Patates + Orta Boy (Kutu) İçecek 15,50 TL

Dominos Pizza

2 Adet Karışık Pizza (Orta) + Litrelik İçecek 2 Adet Karışık Pizza (Orta) + Litrelik İçecek 22,90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 20 Ağustos 2011; 19:16:05 >
  • 30 cm subway
  • Pizza Pizzanın Orta boy pizza alana 2.si bedava kampanyası var yemeksepetine özel sanırım.Ben söyledim 1 Süpersonik ve 1 Bahçevan valla 1.5 yedim yarısı kaldı bile o kadar doyurucu fiyatı 13.90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swatch717 -- 20 Ağustos 2011; 19:19:19 >
  • dün pizza yemiştim 21 liraya büyük boy kumru+1lt kola tıkabasa doymuş zor bitirmiştim bugün köfte yiyeyim dedim köfteexpress diye birşey var 16 liraya 1.5 akçabat köftesi söyledim yanında içeçek bile yok bir tane ekmek göndermişler 1 kg falan aşırı yoğun ekmekle doydum resmen sonra diyorlar yerli ürün kullan yerli ürün kalitelide biz mi kullanmıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.