Şimdi Ara

Fast & Furious (2009) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
10.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izlemiş biri olarak şunu söyleyebilirimki; 5. filme hazır olun.
  • Valla bilmiyordum k.bakmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan_atakan

habertürk gazetesinde bu filmde oynayan bir hatunun resmini koymuşlar akıl almaz bi güzellik yaa adını bilen varmı ( bu arada Michelle Rodriguez değil )

Bunlar'dan biri mi ?

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=Jordana%20Brewster&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&um=1&sa=1&q=Gal+Gadot&btnG=G%C3%B6rsellerde+Ara&aq=f&oq=

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&um=1&sa=1&q=Liza+Lapira&btnG=G%C3%B6rsellerde+Ara&aq=f&oq=

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&um=1&sa=1&q=Mirtha+Michelle&btnG=G%C3%B6rsellerde+Ara&aq=f&oq=

4. linkteki çok güzelmiş yahu

• kimi 1-2 ve 3 olarak bakiyor ben tokyo drift'i de begenmistim 2 pek hos degildi.bu filmi saniye saniye anlatsaniz yine izlerim bana 6. hissi anlatamadilar guya giciklik yapacaklardi.kim aslinda olmus olm??ha niye??peki sonra ne olmus??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 3 Nisan 2009; 20:15:38 >
  • izledim filmi yorumum ise

bazı arkadaşlara katılıyorum kendimi bi an polisiye filminde gibi hissettim amaç bi suçuluyu yakalamak gibi olmuş:(

doğru düzgün yarış yoktu arada bi kaç yere serpiştirmişler işte.bende daha çok araba sahnesi olacak diye ümit etmiştim:(

yalnızca filmin yarış alanları güzeldi çölde olması gece olması yada tünellerde olması olaya gerilim katmış bence filmin yeni oyununu böyle alanlarda yapmaları lazım(nfs)

ayrıca micelle öldü

genel olarak izlenilebilir bi film,5-6-7-8 .... kaçıncısı olursa olsun gidebileceğim bi film :) şuanda hala fovarim TOKYO DRİFT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 3 Nisan 2009; 20:33:58 >

• Ben şimdi geldim filmden çok beğendim filmi. ama çok gürültü vardı filmde tek kötü yanı bu.

bide Michelle Rodriguez in filmin çok başlarında ölmesi kötü oldu 10 15 dakika oynuyor yanılmıyosam. Güzeldi ya
    Bide film öyle bi yerde bitiyorki işin yoksa 5 i bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 3 Nisan 2009; 21:40:22 >

• Allah kısmet edersen bende pazartesi günü gideceğim dostlarımla. Pazar günü önceki serileri tekrar izlemeyi düşünüyorum. 4. filmi izlemeden önce güzel bir ön hazırlık olur
  • en iyi
    1 ve 3 film guzeldi(4)
  • Arkadaslar aglamayın bu kadar filmin fragmanından polisiye agırlıklı oldudugunu bi cocuk bile anlayabilir. Bende filmi daha izlemedim ama büyütülcek bişey yok.
  • Dün soundtrack'ı indirdim.Hemen CD'ye yazıp arabamda dinledim.Moda girdim hemen,güzel şarkılar var.Pitbull bu yaza damgasını vuracak belli oldu.

Filmi izlemeye çalışacağım,bu ara çok yoğunum,umarım zaman yaratırım sinema için.

Spoiler vardır diye yazılanları okumamaya çalıştım,fakat sanırım yarıştan çok kovalamaca var demiş bazı arkadaşlar,fragmanlardan böyle bir izlenim edinmiştim zaten.

Vin Diesel
  • Ben bugün gittim. Film Önceyi gösteriyor. Yani han torreno le falan yakılıyo. Han sonra ben Tokyoya gidiyorum diyor falan. Daha fazla anlatmıyım izlemeyenler olabilir. ama bişey saçma geldi. Torreno nun kardeşi brian la kafede konuşuyorlar. 5 sene nerdeydin diyor. 2006 yılında geçiyor bu olaylar yani... TokyoDrift de 2006 da çıkmıştı. Han da o zaman Tokyoya gidiyor demekki neyse. film 2006 da geçiyorsa Son çıkan Subaru nasıl oluyorda filmde oluyor ??? Anlamadım gitti. o Subaru 2007-2008 arası çıkmıştı... ve 2008 Skyline da var filmde. hani brian araba seçerken hepsi diyorya. 2008 skyline çıkıyor kırmızı... Kafam çok karıştı
  • Film güzeldi tavsiye edermiyim diye sorarsanız daha güzel filmler vizyonda gidersenizde araba , yarış kavramı çok az.İnternete düştüğünde izlersiniz sinemaya gidilcek film değil.

Michelle Rodriguez hakkında ise spoiler vermeden şunu diyebilirim hayal kırıklığı sırf bu kız için gitmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnesium -- 4 Nisan 2009; 17:32:17 >
  • Bugün Ümraniye-Meydan(CineBonus) a gittim.

Film mükemmel olmuş !!! Beklediğiminde üstünde süppperrr. Yarışlar-kazalar zaten mükemmel .Bu filmde çok zekice düşünülmüş şeyler var. izledikçe insanın ağzı açık kalıyor. Ayrıca o izlediğiniz trailer larda gösterilenler, o sahnelerin 5 te 1 i bile değil :))

Dom la düşmanı yan yana yeraltı tünelinde giderken yol tek arabanın sığabileceği yere doğru gidiyor. Tabi bizim adamımız direk duvara toslayıp diğeri tünelden devam etmesi gerekirken, bizim adam açıyor kapısını düşmanın arabasına zıplıyor onu dışarı atıyor. bizim adamın arabası çarpıp patlıyor arkadan gelen sürüde meftaa oluyor falan off neler neler vardı..

Bide Dom ' un sevgilisinin ölüğü yere gidip orda sevgilisinin kazayı nasıl yaptığını falan hayal etmesi çok etkiledi beni. Filmde en beğendiğim yer orasıydı.

not : Hit olacak müzikler yok filmin tek eksi yanı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 4 Nisan 2009; 18:48:03 >

• Arkadaş gitmiş de güzeldi dedi, bende gitcem bir an önce
  • Cok güzel bi film degil. Bunu neye dayanarak mı söylüyorum? Serinin diger filmlerine...
  • Filme bugün gittim ve çok güzeldi herkese tavsiye ederim eski bölümlerinede bağlantılı.. Oyuncular filmin senaryosu ve film çok gerçekciydi tek kelimeyle harika idi.
  • @WarriorAngel

O hayal sahnesi çok güzeldi ya

Şöle söyleyeyim izlemeyenler için Vin Dieselin nasıl bir kadın istediğini izlemek için gidilir. Filmin sonunda Paul Walkerın amerikandaki gülüşü için izlenir.

Amerikan arabaları ithal arabaları her zaman geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !KO -- 4 Nisan 2009; 20:36:39 >
  • Şimdi geldim
    Güzeldi ama tam anlamıyla değil
    Film e ilgi büyüktü salon doluydu
    Bu arada Dom çok pis laf koyuyo
  • Filmde Tokyo Drifteki gibi kızlar war mı acep
  • quote:

Orjinalden alıntı: zotee

Filmde Tokyo Drifteki gibi kızlar war mı acep

Var bişeyler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.