Bildirim
fast food 25 liraya doymuyorum menü önerin

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam popeyes doyurur normalde yanlış menü söylemişsiniz. ekonomix popchicken alıp büyütün -
Hamburger yemeyin. Hem doyurmuyor hemde kalorisi fazla. Bi whopper da 600 kcal var. Ben 2 tane yiyorum.zaten almam gereken kalori 1800 falan. Döner ye. Dominos da öyle. Orta boy yiyorum ama 40 tl. Veremiyorum parayı hak etmiyor. Arbys falan yemedim ama farklı değildir onlarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim 1 dürüm 2 lahmacun söylüyosun kendine, ona da doyarsın artık -
5 liralık 4 tane tavuk döner al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 kıymalı pıde 1 patateslı pıde al doyarsın -
kıymalı pide en ucuz 15 lira burada. eskişehir de mersin de falan olsam fast food a uğramam zaten. lahmacun 9 tl den başlıyor. fast food en azından her yerde aynıquote:
Orijinalden alıntı: 9600_G_T
2 kıymalı pıde 1 patateslı pıde al doyarsın -
Fast-food yiyerek doyan varmı patlayana kadar yesemde 1-2 saat sonra gene acıkıyorum bir ürünün herşeyimi fast olur hazırlanışı yemesi sindirmesi kilo aldırması alayı fast
pidem yok mu pidem ucuz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yok hocam onlardan degıl şu kapalı olanlardan tanesı bızım burda 3 tl den başlıyor -
O fiyata anca çiğ köfte ile doyarsın. 400 gr söylersin bakarsın keyfine. -
dediklerinin hemen hemen hepsi yabancı kültürlerin ürünü. Doymaman gayet normal -
Popeyes Ekonomix popchicken menu aliyorsun ve sogan halkasi ekletiyorsun
21 liraya
1 tavukburger
10 nugget
Patates
Icecek
8 sogan halkasi
Yemis oluyorsun
Hocam yemeksepetinde göremedim ekonomix popchicken. Şubede mi var yalnızquote:
Orijinalden alıntı: gold5555
Popeyes Ekonomix popchicken menu aliyorsun ve sogan halkasi ekletiyorsun
21 liraya
1 tavukburger
10 nugget
Patates
Icecek
8 sogan halkasi
Yemis oluyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Propadien -- 9 Haziran 2019; 12:48:1 >
Şubede var galiba.Internetten zaten fast food soylenmez cok pahali ve gec geliyor.Yakin mekanlardan yemek soyle.quote:
Orijinalden alıntı: Propadien
Hocam yemeksepetinde göremedim ekonomix popchicken. Şubede mi var yalnız
Alıntıları Göster
Valla fast food ile doymayıpta lahmacunla dönerle doy diyenler var hayret ediyorum lahmacun dediğin bir avuç kıyma incecik pide döner dediğin ipince kesilmiş et dürümde doyurucu bir şey değil asıl hamburger doyurucu ikili menü alırsan tabi doymazsın git bir burger kinge büyük boy steakhouse menü ye dönercide 60 lira versen yine o kadar doyamazsın hatta aç kalkarsın.
popeyes-eurolig menüsü 28tl
onunla doymaman imkansız
Evde kendiniz yapsanıza ya, 25 liraya gayet doyurucu güzel bir menü hazirlarsin evde.
kardeşim gidiyorsun keboya maxi efsane kebo alıyorsun bitiremiyorsun hadi yallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Fast-food yiyerek doyan varmı patlayana kadar yesemde 1-2 saat sonra gene acıkıyorum bir ürünün herşeyimi fast olur hazırlanışı yemesi sindirmesi kilo aldırması alayı fast
|
5 liralık 4 tane tavuk döner al
|
Benzer içerikler
- duvar dinleme yöntemleri
- sevgiliyle elleşmek normal mi
- atarax 25 mg uyutur mu
- misafirliğe giderken ne alınır
- ekmek ve şeker yemezsek ne olur
- huawei boykot mu
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği nedir
- çay bardağı emojisi
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X