Şimdi Ara

Farming Simulator 22 duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Farming Simulator 22 duyuruldu



    Popüler tarım simülatörünün yapımcısı Giants Software'in geliştiricileri, Farming Simulator serisinin yeni bölümünü duyurdu. Yeni sürüm bu sonbaharda yayınlanacak.



    Ayrıca Bkz.Nokia da akıllı telefonlarının kutusundan şarj cihazını çıkarıyor



    Oyunda 400'den fazla tarım makinesi yer alacak



    Yaklaşan Farming Simulator 22, bu kez Giants Software'in oyunu büyük bir şirketin finansal desteği olmadan ilk kez kendi başına yayınlayacak olmasıyla dikkat çekiyor. Şirket, önceki bölüme kıyasla birçok değişiklik vaat ediyor. Oyunda toplam sayısı 400'ü aşacak yeni tarım araçları yer alacak. Ayrıca yapay zeka geliştirilecek, DirectX 12 desteği getirilecek ve modifikasyon desteği için geliştirilmiş bir sistem tanıtılacak.





    Farming Simulator 22'nin PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X / S platformları için bu sonbaharda piyasaya sürüleceği açıklandı. Ancak oyun için kesin bir çıkış tarihi verilmiş değil. Geliştiriciler, önümüzdeki dönemde çiftçi simülatörünün yeni bölümünün alacağı güncellemeler hakkında daha fazla bilgi sağlayacaklarını belirttiler.




    Kaynak:https://www.giants-software.com/news.php







  • Gerçeğe yakın simülatör oyunları hoşuma gidiyor, uzun zaman oldu bu tarz oyunları oynamayali.
    En son bitirdiğim oyun, gerçeğe yakın olan mobil oyun Real Racing 3 idi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 24 Nisan 2021; 21:15:41 >
  • 2022 geliyor vay be 2020-2021 ne ara bitti lanet pandemi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çiftlik diyince beni bir gülme alıyor.

  • 400 den fazla tarim makinesi olacak. İlk 5 i ucretsiz, kalanlarin her biri 100 liralik dlc.

  • Eğer bu oyuna da inatla 3D dinamik ve gerçekçi toprak, arazi görünümü eklemezseler kuruş koklatmam. Onun dışında mevsimler eklenecek herhalde fragmana bakılırsa. Eklemeseler de olur gerçi, mod yapımcıları onu da yapıyor zaten.

  • Yapacağınız toprak, ot, makineler. Yani yıllardır aynı fotoğraf gibi akan patatesler, kağıdımsı otlar vs. Bi düzeltmediler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt

    Birkaç görüntü yayınlamışlar, görünüşe bakılırsa aynı. Dinamik arazi yok yine

    https://www.simulasyonturk.com/farming-simulator-22-mevsimler-ile-birlikte-resmen-duyuruldu//


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spintires gibi fizik motoru lazım bunlara. Lastik basıncı toprak şekilleri gibi. Kaplama üzerinde git dur. Zevk vermiyor. Araç modelleri harika onlara lafım yokta geri kalanı olmamış.

  • Simulator dediğin az gerçekçi olacak ya, gerçekçi toprak ve kaplamalar yapmadıkları sürece 5 kuruş vermem.

  • Ceo: Araç çoğalttık.

    Iste yeni oyunumuz.

    farming 2022

    sürün piyasaya.

  • Euro Truck Simulator 3 yakında gelir mi sizce?

  • Herhalde fs21 de telefona cikcak düz fs22 haberi verdilerse

  • Ben bu oyunu yıllardan beri oynuyom ve böyle bir kalite görmedim çok güzel kalite ve hiç kasıyo farming simülatörün geliştirilmesi beni sevindirdi ve bunu indirmek için sabirsızlaniyorum paralı olsa bile parayı hakediyo derim ben satın alıcam oyunun paralı olacağı duyurulmuş zaten sizede tafsiye ederim

  • öyle isiyorsan rtx3060 la gir rtx aç zaten kaplama grf sona çıkıyor ozmana kaplamlar gerçekçiliği artıyor 3060 var sa zaten çoğu oyunun grfiklerine müp yapabilirsin yoksa oyunun standart grf ten şikayet etme

  • Aralıktada farming 23ü duyururlar

  • Ben hala ücretsiz diye 2016 oynuyom

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nasıl bitirdin onu ya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt

    Başta bende anlamadım, dedim nasıl bir oyun bu telefonu bir sağa bir sola kontrol ediyorum olmuyor elimde havaya uçacak telefon nerede ise ve telefon Motorola atrix idi neyse bir iki gün oldu sinir oluyorum oyunu çözmem lazım arabalar bana fark atıyor sondan ikinci üçüncü derken meğer ben telefonu tutmayı bilmiyor musum, cahillik. ;)

    Telefonu yatırıyorsun yüzüne paralel şekilde ve sağ döneceksin diyelim telefonu sağdan alt tarafa indiriyorsun aynı şekilde sol içinde aynısını yapıyorsun sonra birkaç güne bir başladım, hatta bir yarışı ilerlerki bölümlerde idi tam 17 tur fark atmıştım 20 25 dakika mi ne sürdü yarış bir turu sayısını unuttum defalarca geçmemi istiyordu deli etti beni ama bırakmadım ve yarışlarda tür attıkça da çok puan ve de arabaya modifiyeler yaptıkça olay açıldı. Araba yarışı geçemez hale gelince modifiye yapıyordum o yüzden çok az para harcadığım içinde çok yüksek para birikmişti derken bir ayımı aldı bu oyunu bitirmek ve ortalama günde 2 3 saat sürüyordu artı günde 2 3 kez şarj ediyordum telefonu, benim telefonda ilk ve son en beğendiğim ve sonuna kadar gittiğim oyun oldu onun dışında telefonda oyun oynamak işkence bir PUBG yi çok beğeniyorlar telefonda oynaması zevkli diye onun dışında telefonda düzgün oyun oynanmıyor bilgisayardan oyun oynamak daha zevkli (eski kafalardan olduğuma herhalde) ;)

    https://www.youtube.com/watch?v=4Hxuqd0DB_k&feature=youtu.be

    Burada oynayan kişi telefonu sağa ve sola yatırarak kullanıyor, nette arama yaptım bununla ilgili kimse bir şey paylaşmamis ya çok ilginç. ;)

    En zoru da İstanbul metrosunda bu oyunu oynamaya kalkmak metro kalkarken ve de dururken manyak bir direnç oluşuyor ben bu oyunu oynadığım zamanlar metro de denemiştim kendimi direniyordum oyun oynarken ama çok zor oluyor oynanmıyor. ;)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 26 Nisan 2021; 22:6:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.