Şimdi Ara

Farklı ülkeden tax free nasıl alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, aralıkta viyanaya gidiyorum oradan birşeyler alıp tax free almak istiyorum fakat dönüşüm slovakya bratislavadan. nasıl tax free alırım bilen varsa aydınlatabilir mi ? tercihim nakit almak, şehir içinde otomatlar varmış ama tam olarak ne işe yaradığını çözemedim. teşekkürler.

• Slovakya'dan çıkarken gümrük memuruna evraklarınızı damgalatacaksınız. Havalimanında Vergi iadesi yapan banka veya Döviz bürosu varsa onlardan iade alabilirsiniz. (gümrük damgası gerektiğinden şehirdeki iade bürolarından iade alamazsınız). Havalimanında bu işi yapamazsanız Türkiye'ye dönünce evrakları iadeyi yapacak firmaya posta ile gönderip işlemi yapabilirsiniz.

Ahmet Durdilyoutube
    📌 Bilgilendirme Bu içerik herhangi bir marka iş birliği ya da sponsorluk içermemektedir. Sadece yasal zorunluluklar gereği “iş birliği” ve “reklam” olarak işaretlenmiştir. Videoda yer alan ürünleri kendi tercihimle satın aldım, deneyimledim ve memnun kaldığım için paylaşıyorum. 🎁 Eğer siz de bu ürünlere göz atmak ya da satın almak isterseniz, aşağıdaki Hepsiburada bağlantısı üzerinden yapacağınız alışverişlerle bana küçük bir destek sağlamış olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim! 👉 https://app.hb.biz/l00qUee7eU4L 🎥 Kullandığım Ekipmanlar 📷 Kameralar • DJI Osmo Pocket 3 (Creator Combo) • iPhone 15 Pro Max (256GB) 💻 Kurgu & Düzenleme • MacBook Pro 14" M3 – 16GB RAM / 512GB SSD • Final Cut Pro X • Adobe Photoshop (Beta) 🎯 Aksesuarlar • Manfrotto MK394-H Tripod • Manfrotto Pixi Evo Mini Tripod 🎬 İçeriği beğendiyseniz, beğen tuşuna basmayı ve yeni videolardan haberdar olmak için abone olmayı unutmayın! Yorumlarda görüşlerinizi duymayı çok isterim. tax free almanya amazon tax free almanya mediamarkt tax free almanya hollanda tax free almanyadan alınır mı iphone tax free almanya global blue tax free almanya planet tax free almanya ps5 tax free almanya tax free almanya nasıl alınır tax free almanya ne kadar tax free almanya nasıl yapılır tax free almanya nereden alınır almanya tax free alt limit almanya tax free alma almanya tax free alışveriş almanya tax free almak almanya da tax free alt limit almanya dan tax free almak apple tax free almanya almanya tax free nasıl alınır almanya dan tax free nasıl alınır almanya online alışveriş tax free almanya tax free nereden alınır almanya apple store tax free almanya apple tax free nasıl alınır almanya bilgisayar tax free almanya berlin tax free tax refund amsterdam tax refund frankfurt airport tax free shopping usa tax rate germany almanya tax free oranları what is tax free tax free ניו יורק almanya tax free calculator almanya cartier tax free almanya'da tax free ne kadar almanya cep telefonu tax free hesaplama almanya cep telefonu tax free fre tax usa almanya çanta tax free almanya tax free şartları tax id nasıl alınır
    https://youtu.be/UpOaD3YFNzg

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.