Şimdi Ara

vfs bekleme listesi hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam , isviçre vfs bekleme listesini kendimi ekletmeyi başardım site resmen işkence. Süreç nasıl oluyor, genel randevu açılırsa burdan direkt alabiliyor muyum yoksa illa maili mi beklemeliyim.

Tecrübesi olan var mı?

• VFS süreçlerini bilmiyorum ama eğer bir bekleme listesine katıldıysanız genel randevu açılma diye bir şey olmaz. Randevular açıldığı zaman size email gönderirler ve randevunuzu alırsınız.

• cleanton kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, sistemleri çok kötü genel randevuda çakıldı alamadık. inşallah bunla alabiliriz.

• infest06 kullanıcısına yanıt

Siz yine de VFS İstanbul'a email göndererek sorun. Telefonlara cevap vermiyorlar.

• Bir süre önce arkadaşım Vfs ye Fransa için başvurdu. Bekleme listesi yoktu doğrudan randevu aldı. İsviçre için farklı bir durum var mı bilemedim. Siz email göndererek sorun. Emaillere cevap veriyorlar.

• cleanton kullanıcısına yanıt

Konuştum ama internetten yapın başvurun link atarız gibi cevaplar veriyolar.

Randevu açılırsa alınabiliyor, bazen de bekleme listesi açılıyor.

Randevu yakalamıştım ama önce tarih saat seçtiriyo sonra 4 kişinin bilgilerini girene kadar o randevu doluyor 1-2 kere deneyince de atıyo en baştan bilgileri girmek gerekiyo. Sonrasında Otp şifre gönderme sistemleri çöktü en sonunda da banladılar 24 saat :)

Bunda en azından bilgileri girmiş oldum, olurda sıra gelirse gene bir kaos olursa diye öncesinden önlem almak istiyorum.

• infest06 kullanıcısına yanıt

Hocam ben de hollanda icin ayni dertten muzdarip. Vfs sistemi insani gercekten cileden cikariyor. Sizde durum nasil sonuclandi acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.