Şimdi Ara

Farklı Bir Ses Sorunu? Remote Desktop tan Tv izlemek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Remote desktop özelliğiyle evimdeki bilgisayarıma bağlanabiliyorum, winamp yada media player ile mp3 dinleyebiliyorum, film izleyebiliyorum ama tv kartimi kullanarak televizyon izlerken ses gelmiyor ki benim de bağlantı amacım o zaten, arasıra evdeki bilgisayarımdan tv izlemek, haftasonları çalışırken, f1 yada premier ligi izleyebilmek. İlk bağlantımda izlemek için avermedia nın quick tv sine tıkladığımda bir pencere içinde ffdshow gibi bişeyler yazan bir pencere çıktı ama ben sallyıp bi daha sorma dedim, ondan sonra program açıldı, görüntü güzel ama ses yok. bu işi masıl düzeltebilirim.
    Teşekürler



  • ?
  • Bazı tv kartları sesi muteleyebiliyor. Gözünden kaçmış olabilir dene bakalım bide müzik aç müzikten ses geliyor eğer tvden gelmiyorsa tv kartınla ses kartın arasına takılan aparat çıkmıştır..


    Aslında hepsini geçtim uzak masaüstüyle nasıl tv izliyorsun müzik dinliyorsun anlayamadım açıkcası bana anlatabilir misin ben ne zaman dışardan ewe bağlansam kastıra kastıra onu bunu açıyorum
  • tv kartımın ses çıkışı, anakartımın(sesi onboard) ses girişine bağlı ki ben de ordan ses alıyorum.
    uzak masa üstüyle bağlantımda uzaktaki bilg dan müzik dinleyebliyorum yada film izleyebiliyorum (o zaman seste yada goruntude problem yok) ama tv izlemeye çalıştığımda sadece goruntu geliyor. internetim hızlı olduğu için bağlantıda bi sorun yok.
    neden olabilir, nasıl çözebilirm arkdaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.