ben bu sene lise3 e geçtim . ve geçen seneden bir kız arkadaşım vardı bir seneye yakın çıktık baya iyiydik fln derken bu yazın ortasında ayrıldık bilindik sorunlar yüzünden . ve birbirimizi aşırı çok severdik . bazı ailevi sorunlarımız vardı ikimizin de malesef ve onu üzmemek için kendimden soğuttum onu . şimdi zerre kadar sevmiyor beni ama bilerek böyle yaptığımı biliyor . ben ne yazık ki unutamadım onu hala ve okulda aynı sınıftayız . onu sürekli görmek zorundayım ama konuşmuyoruz bile yüzümüzü çeviriyoruz . herkesle samimi olduğu için sürekli bir erkeğin yanında görüyorum onu ve içim gidiyor. hatta bu yüzden okulun ilk günü ilk ders başlamadan bir çocuğu dövdük . kısacası pişmanım yaptığım şey yüzünden ama geri dönüşü yok bunun . sınıftaki diğer yakın olduğum arkadaşlarım da onunla daha samimi olup benimle uzak oldular bu sene . diğer sınıftakilerle aram çok daha iyidir aslında ama her tenefüs onlarla takılmak ta olmuyor malesef . sınıf değiştirmek olmaz onlara boyun eğip kaçar gibi . okul değiştirmek hiç olmaz ama bu sene öss telaşına giriyoruz ve kendimi derslere vermem lazım . malesef yapamıyorum çünkü canımı sıkan birşey olursa aşırı baş ağrısı yapar bende hatta 1-2 aydır çekiyorum bunu . kendimi veremiyorum derste gözüm ona kayıyor hep . her türlü dalga geçilmeden yapılmış öneriye açığım şimdiden teşekkür ederim .