Şimdi Ara

FARCRY COMMANDO TÜRKÇE YAMA?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Farcry Commando Nun Türkçe Yaması Bulunan Link Verebilirmisiniz? Bir De Bu Oyun Bildiğimiz Farcry Mı Yoksa Başka Bir Sürümümü? Yardım Ederseniz Sevinirim..

• abicim aynı oyun bende de var ama bende ki rusça sendeki ne???
  • Vallah Bende De Rusça. İng Olsa Eyvallah Diyecem Ama Rusça Hiç Bir Şey Anlaşılmıyor. Neyse Şimdi Oynuyorum. Bişeylere Bastım Rastgele Açıldı. 2.Bölümdeyim..
  • ya arkadaşlar yokmu bunun english menüsü
  • kusura bakmayin ama orjinali(tabi nerden aldiginiza bagli) ingilizce :)

iyi gunler
  • arkadaşlar şimdi size bi yama vereceğim.farcry commando ingilizce yama.ama bunu bi internet cafe den aldığım için nasıl kurulduğuna dair bir bilgim yok.sadece yamanın paylaşımını üstleniyorum.isteyenler bana pm (özel msj) atabilirler.ben ingilizce oynuyorum.herkese iyi eğlenceler.umarım yararım dokunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IZtheRAPyb -- 5 Mayıs 2009; 10:35:47 >
  • Arkadaşlar normal Far Cry oyununun türkçe yamasını kurcaksınız. Bu oyun Rusların yaptığı ek paket. Oldukçada güzel. Arnoldun filmi ile bütünleştirmişler :)

Aşağıdaki yama ile oyunu Türkçeleştirebilirsiniz.

http://www.tryama.net/download/default.asp?adres=incele&no=5&id=1670
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Street Fighter IV Türkçe Yama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyice kafam karıştı hee şimdi far cry mi baysediyorsunuz comandomu comandoyu denyecektim ama rusca oldugu için hiç yanaşmadım
    oynayan arkadaşalr bir iki ss ekleyebilrimi birazda bilgi verirseniz sevinirim
  • arkadaşlar bende de rusça sı vardı bende oynuyordum büyük ihtimal hard da oynuyordum

oyunun ilersinde 3. yada 4. bölümde galiba canavarlar çıkıyordu oyun eski olduğu için canavarları saçma yapmışlar o kadar oynamaya pek değmez bence
  • Normal FarCry Türkçe yamasını kur. Comando Türkçe olur. Menüleri tabi. Zaten oyun içinde yazı yoktu.
  • yaw ben bu işi valla anlamış değilim kafayı yiyeceğim Rusça hiç bişi anlaşılmıyor :) kardeşim yokmu bunun ingilzicesi türkçesi filan pls yane :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.