Şimdi Ara

Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
13
Favori
29.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beleşçi tayfanın konuya akın etme zamanı. 1 kuruş vermez gelir bir de oyuna laf söyler :D

• Acı olan empresin bile sıradaki işin fc6 olacağına dair yazdığı ipucu.
    The car is dry how many times you are going to try.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

10 liralık Among Us için bile adamlar crack indirip eşli oynayabilmek için yanına bir ton uygulama deniyor. Ben şaşırmadım açıkçası  

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Zaten oyunun 40 tl olması korsana düşeceğinin habercisiydi.Oyun firmaları ile korsanlar arasında muhtemelen bir ilişki var.

• PalabıyıkRocky kullanıcısına yanıt

Bu zamana kadar bunun dört beş örneğini ben de gördüm, uzun süredir kırılmayan ve sonrasında sağlam indirim gelen oyunlar çok kısa sürede kırılabiliyor. Denk mi geliyor, algıda seçicilik mi bilemiyoruz.

Far Cry 6, şu piyasada 120 lirayı da hak eden bir oyun. Türü, tarzı seven beğenir. Seviyordum ama şu olduğu için dayanamayıp bıraktım diyecek yoktur. Ya sev ya save as.

nerede 40 tl hocam ?

• şunun timsahsız halini modlayacak insan yok mu ya 3 4 ve bunu oynayamadık timsah korkusundan, 5 ne güzel timsahsızdı

• B_R_A_V_E kullanıcısına yanıt

Hocam geçen hafta uplay da o fiyatlara düşüyordu kampanya vardı.Şimdi devam ediyor mu bilmiyorum.

• Kopyala yapıştır geym
    Bu arada orjinal oyuna sahibim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Copy/paste ötesinde kötü bir oyun FC1,2,3,4,5 çıktığında oynadım ama hiçbirini 10 saat oynayıp bitirmeden bırakmamıştım.

• Son zamanlarda şöyle bir durum oluştu; oyunun korsanı çıkıyor anladık da, update'inin korsanı çıkmıyor.. oyuna güncelleme gelse o güncellemesini bulmak bir dert, onun küreğini bulmak ayrı bir dert.. bunlarla uğraşmak artık iyice can sıkmaya başladı.. çünkü artık release grupları da uğraşmayı bırakmış durumda.. tamamen adamların keyfine bağlı olarak bekliyorsunuz..

farcry 6 evet çöpe yakın bir oyun.. evet copy-paste.. hatta 1 kere aldım 1.5saat oynadım iade ettim.. sonra baktım olacak gibi değil indirim de gördüm tekrar aldım en kötü benchmark tool'unu kullanmak için dursun kenarda.. yani işin özü bir kere oyniyim bitiriyim diyenler için çok sıkıntı olmuyor ama ara ara oyniyim, yada ekran kartı değiştirince benchmark yapayim diyenler için kürekli oyunlarla uğraşılmaz.. çünkü güncellemeler ciddi sıkıntı oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 3 Haziran 2022; 15:15:16 >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

+1. Sadece benchmark içinde değil hocam düzgünce oyun oynamak isteyenler içinde korsan artık büyük bir eziyet. Yeri geliyor oyuna ay içinde 2 tane oyundan büyük güncelleme geliyor. Birde oturup o mu beklenecek ki işin emek vs kısmına girmiyorum bile. Orijinal alınca en azından temiz bir şekilde oynayabiliyorsun. Sıkıntı da çıkmıyor. Neyse. Korsan bekleyen adama ne desen boş zaten sadece korsan oynamanın bugün dahi bahanesi yok o kesin. Param yok diyene de söylüyoruz işte daha geçen hafta 40 TL idi. Adam gibi yemek yemek istese 40 TL verip de yiyeceği yer yok şu an.

Denuvo yoksa güncellemeleri almak çok kolay hatta bittorrent uygulamasını steam gibi kullanıp rehash yapınca sadece güncellenen dosyaları indirecek şekilde bile sunum yapıyorlar. Denuvolu oyunda zaten aylar sonra en güncel haliyle kırıldığı için bir eksisi kalmıyor.

• Korsan olayını bende tavsiye etmiyorum geçenlerde AC Valhalla + Far Cry 6 85TL ye aldım bunun hakkında da uzunca konuşuldu söylemeye gerek yok artık. Yani bu kadar ucuz buldunuz mu alın geçin. Özellikle parası olanlar için konuşuyorum, öğrenci arkadaşlar için korsan olayında bir şey demeye hakkım yok, imkan yoksa oynama da diyemem haddim değil, bunu firmalar düşünsün herkes eşit değil, işiniz gücünüz olduğu zaman maddi imkanlar el verirse oyunları orjinal almaya bakın. Üstte arkadaş yazmış korsana düşse de bile güncellemeler gelmiyor, sıkıntılı eskisi gibi crack grupları güçlü değil, bu oyunun çıkışı Ekim 2021 di. Daha yeni düştü kaç ay olmuş.

• Elric. kullanıcısına yanıt

Bunda direk timsah arkadasınız oluyor. Tişort falan giydirebiliyorsunuz. Timsah fobiniz varsa muhtemelen bu oyunla birlikte son bulacaktır. Cok minnoş bir timsah var çünkü oyunda.

• 3060ti ile hd texture pack sorunsuz oynanır mı indirmeye değer mi ?

1440pde oynarım.

hd texture packi işe dahil etmeden baya yüksek fpsler alıyordum oyun içerisindeyken.

saol hocam cevap icin valla haberim yoktu bileydim alırdım kacırmısız..:(

• Orijinali sorunsuz çalışıyordu ama yeni düşen sürümünde yeni oyun başlatınca yükleme ekranında oyundan atıyor. Save dosyasıda bulamadım. Kimse fc 6 için save paylaşmamış.

• rerea kullanıcısına yanıt

3440x1440'da 3070ti bile hd texture pack'te anlık donmalar yaşıyor 8gb bellek yetmiyordu.. bence 3060ti'da da anlık fps drop olma ihtimali yüksek 8gb bellek yetmeyebilir hd texture pack'e 2K'da..

4k da hd texture açık 6.23 vram gördüm videoda, oynayanlar var. Bu sorun başlangıçtaydı diye hatırlıyorum 11gb vram isteği sonra onu güncellemeyle halletmişlerdir zaten 1 ya da 2 tık bir fark.. Anormal derecede vram istemesi ubisoftun sıkıntısı gibime geliyor. Neyse en kötü indirip deneyeceğim.

Ekimden itibaren düzeltmiş olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 5 Haziran 2022; 16:52:46 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.