Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
75.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadasdsadsdsd

ilkin 2019 yüklemiştim olmadıktan sonra 2018 denedim olmuyyor
    %5 lik bir kesim nedense hata yaşıyor. Virüs programını devredışı bırakarak kurulum yapar mısınız ? İlk önce oyunu tekrar kurun, sonra virüs programını ve Defender ı devredışı bırakın yamayı tekrar indirip kurmayı dener misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam başkan inidirip haber vericem
  • sadasdsadsdsd S kullanıcısına yanıt
    BAŞKAN İNDİRDİM DEDİĞİNİDE YAPTIM LAKİN DEĞİŞEN BİŞEY OLMADI YAMAYI YÜKLEDİKTEN SONRA OYUNUN NEW GAME MENÜSÜ YOK BOŞ RESİM VAR ARKA PLANDADA MÜZİK ÇALIYOR OYUNDA TÜRKÇE DEĞİL BU ARADA % 5 LİK KESİM DE OLMUYOR DEMİŞTİN BİRAZ ARAŞTIRDIMM FALAN ÇOĞU ORJİNAL SÜRÜMDE AYNI HATAYI VERİYORMUŞ
  • oyunda Boomcu Onur var ya la! barbekücü Chad Wolanski adeta hık demiş Boomcu Onur'un burnundan düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadasdsadsdsd

BAŞKAN İNDİRDİM DEDİĞİNİDE YAPTIM LAKİN DEĞİŞEN BİŞEY OLMADI YAMAYI YÜKLEDİKTEN SONRA OYUNUN NEW GAME MENÜSÜ YOK BOŞ RESİM VAR ARKA PLANDADA MÜZİK ÇALIYOR OYUNDA TÜRKÇE DEĞİL BU ARADA % 5 LİK KESİM DE OLMUYOR DEMİŞTİN BİRAZ ARAŞTIRDIMM FALAN ÇOĞU ORJİNAL SÜRÜMDE AYNI HATAYI VERİYORMUŞ
    dostum sendeki problemler bende de var bendeki steam gold sürümü, kurulumda yedekleme bölümüne geçmiyor yama kurulduktan sonra menü türkçeleşmiyor. yamayı kaldırdığımda oyun ana menüsü gözükmüyor sadece ses var yazılar kayboluyor. sorunumuza tek çözüm dosyaların kurulmuş halini birisinin upload etmesi galiba, exe uzantılı kurmada sıkıntı oluyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReTRyEvER -- 15 Ocak 2020; 16:44:28 >
  • Yamayı kuramayan arkadaşlar, Bana TW bilgilerini özelden gönderebilir mi ? Deneyelim beraber kurulumu.
  • Oyunda hikaye bakımından çok sıkıcı grafikler silah hassasiyeti yani görselleri ile ses efekleri ile harika olmuş gel gelelim sıkıyor ubi her zaman yaptığı gibi oyuncuya sürekli amelelik yaptırarak oyun süresini uzatmaa çalışmış.
  • Iron Man - SuraSide nin eline saglık TW ile baglanıp çözdü sorun yama setup ındaymış otomatik yedek alması bozuk olduğu için program yamıyı düzgün kurmuyormuş
    "data_final" klasörü içerisine "orjinal" diye klasör açtı, "patch.dat" ve "patch.fat" dosyalarını
    "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\FarCry5\data_final\pc" adresten "orjinal" klasörüne kopyaladı, sonra yamayı kur işlemini başlattı "manuel arama" ile "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\FarCry5\bin" bu adresten "FarCry5.exe" yi seçip devam etti ardından yedek alınsın mı seçeneğini "hayır" diyerek bitirdi işlem düzgün bir şekilde tamamlandı, yama kuruldu.

yamada emeği geçen herkese teşekkür ederim.
  • Türkçe yamayı oyunuma kurarken patch.fat dosyası bulunamadım hatasını alıyorum.Oyun sürümüm 1.2 ve oyunum CPY crack.2018 ve 2019 sürümünü kurmayı denedim ikisindede aynı hatayı verdi.
  • Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt
    BANA patch.fat dosyasını bir siteye yükleyip atabilecek varmı
  • O kadar emek vermişsiniz, yamayı çevirmişsiniz. Ama şu patch programını virüssüz yapmak aklınıza gelmemiş. Farketmez 2mb yerine 200mb olsaydı, insanlar sıkıntısız kursaydı? Yok defenderi kapat, yok antivirüsü kapat? Ona rağmen yama çalışmasın. Yapacağınız işi seveyim.

Bu saçma sapan injector sebebiyle 8 GB tekrar indiriyorum uplayde. Hay ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedwave -- 24 Ocak 2020; 10:43:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedwave

O kadar emek vermişsiniz, yamayı çevirmişsiniz. Ama şu patch programını virüssüz yapmak aklınıza gelmemiş. Farketmez 2mb yerine 200mb olsaydı, insanlar sıkıntısız kursaydı? Yok defenderi kapat, yok antivirüsü kapat? Ona rağmen yama çalışmasın. Yapacağınız işi seveyim.

Bu saçma sapan injector sebebiyle 8 GB tekrar indiriyorum uplayde. Hay ...
    hiç güleceğim yoktu arkadaşım. Biz de oturup demiştik ki. Şu programı virüslü yapalım sonra millete antivirüsü kapattıralım. Bizim milletteki bu bilgi olmadan fikir sahibi olma huyunu ne yapıcaz bilmiyorum. Burada zilyon kez anlatıldı ama bir de ben deneyim bakalım. Dil dosyaları o 8gblik dosyanın içinde şifrelenerek arşivlenmiş. Oyunun bir sürü farklı versiyonu mevcut ve hepsinde bu dosya ve içindeki dil dosyaları farklı. Biz hem millet o kadar yüksek boyutta dosyayı indirmesin hem de bütün versiyonlarda çalışabilsin diye bi injector yapmaya çalıştık. Yapılan bu kadar çabaya rağmen sizin pcde çalışmıyor diye azarlar bir şekilde konuşmanız gösteriyor ki bu yamayı zaten hak etmiyorsunuz. Boşuna yüklemeye çalışmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Oyunun Steam sürümüne sahip olan arkadaşlar kurulum yapmadan önce Windows Tehdit Koruması ve Güvenlik Duvarı ve Ağ Korumasını kapatmanız gerek.Birini kapatıp,birini açık bırakırsanız olmuyor yama.Bunların kapattıktan sonra yamayı kurunuz çıkan soruya yedekle demeniz önemli.7 gb indirme ile uğraşmayın sonra

Teşekkür ederim sorunsuz kurdum.

• Boş muhabbet yapan arkadaşlara cevap vermeyeceğim. Kurulum konusunda kendi tecrübelerimden sizlere yamayı sorunsuz kurmanız hususunda birkaç birşey aktarayım.
    Öncelikle, yamayı indirmeye başlamadan önce Windows Defender & Güvenlik duvarı vesaire ne varsa pasifleştirin-kapatın. Antivirüs-Antimalware tarzı programlar yüklüyse kaldırın.
    Her ihtimale karşı, Farcry5/data_final/pc konumundaki patch.dat & patch.fat dosyalarını yedekleyin.
    Ardından yamayı indirin ve FarCry5.exe'nin kurulu olduğu yeri gösterin. (Uplay için "C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Far Cry 5\bin")
    Kurulum esnasında yedekleme yapılsın mı diye soracak, buna evet deyin. (Eğerki yama kurulumunda böyle birşeyler karşılaşıyorsanız yama sorunsuz kuruluyor demektir.)
    Eğerki kurulum esnasında böyle birşeyler karşılaşmamışsanız, yüksek ihtimal defender yada güvenlik duvarını tam kapatamamışsınız yahut antivirüs vesaire yüklüdür demektir.

• Ellerinize sağlık çok güzel olmuş
  • Hours of Darkness dlcsini oynadım ama o çevrilmemiş sanırım.
  • Teşekkürler.
  • patch.fatt bulunamadı diyor bir türlü geçemedim. dosya içinede atarak denedim fakat olmuyor

hatta oyunu %15 lere falan getirmiştim sırf Türkçe çıksın diye beklkedim
  • C:\Program Files (x86)\Far Cry 5\data_final\pc dosyasının içine atarakda denedim ama maalesef kurmuyor

"patch.fat bulunamadı" hatası alıyorum. yardımcı olabilecek varmıdır ?
  • Uplay den %20 kod ile aldım sorunsuz çalışıyor bende TR Yama. Azıcık oynadım baktım klâsik FC oyunsuzluktan mecburiyetten oynuyorum. Yalnız grafikler baya iyi yada yeni aldığım monitörün kalitesi müthiş cam gibi görünüyor. FC3 den sonra çağ atlamış gibi oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.