Bildirim
Far Cry 4 Sıktı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bana da aynısı olmuştu _____________________________
-
Genelde yorumlar bu yönde ama aksine ben oyuna bayıldım. Hem hint kültürü hem de mevcut yapıyı koruyup üzerine bir sürü detay eklemeleri hoşuma gitti. ayrıca şu kaplanlı görevler, arena, mini helikopter, avlanma, karakol mücadeleleri, sabal ve amita'nın didişmesi, pagan, himalaya'nın zirvesindeki zorlu meydan okumalar, evinizi zapteden şu keşler, sürüş dinamiğini otomatiğe alıp seyir halindeyken çevreyi seyretmek. benim görüşüm çok kıt ve kendini tekrar eden bir oyun yok ortada.
Özellikle kulaklık ile oynarsanız sesler oyuna adaptasyonunuzu yoğunlaştırıyor, bilhassa vuruş hissini artırıyor._____________________________ -
Bende 4 ü daha çok sevmiştim o helikopterle gezmek acayip zevkli geliyodu _____________________________ -
aynı drum maalsef çabuk sıktırdı _____________________________ Sistem--1: Anakart: Msi h16m-p32/w8 soket: 1555 işlemci: İntel core i3 3210 3,20 ghz 1155 Pin 3.nesil Ram: 4 gb 1600 kingston hyperx 4 gb 1600 corsair vengeance ddr-3 1600 mhz Harddisk-1: Kingston 120 gb ssd sata-3 Harddisk-2: 320 gb western digital blue sata-2Harddisk-3: Western digital green 1 trb sata-3 Güç Kaynağı: 400 watt power suply Fare: Everest sgm x7 oyuncu fare Klavye:Zalman-zm-k200m oyuncu klavye Kulaklık: Rampage Sn-R1 Gaming Kasa: Kasa; Zalman ZM-T3 Mini Tower gaming Kasa Monitör: Aoc 19,5 Led Monitör ---- 106 ekran nexon led tv Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7730 2 GB 128 Bit ddr-3 pcex 3,0 Ses Sistemi:Sunny 5-1 Ses sitemi Mouse-Pad: Razer -
quote:
Orijinalden alıntı: KarapathiaN
Genelde yorumlar bu yönde ama aksine ben oyuna bayıldım. Hem hint kültürü hem de mevcut yapıyı koruyup üzerine bir sürü detay eklemeleri hoşuma gitti. ayrıca şu kaplanlı görevler, arena, mini helikopter, avlanma, karakol mücadeleleri, sabal ve amita'nın didişmesi, pagan, himalaya'nın zirvesindeki zorlu meydan okumalar, evinizi zapteden şu keşler, sürüş dinamiğini otomatiğe alıp seyir halindeyken çevreyi seyretmek. benim görüşüm çok kıt ve kendini tekrar eden bir oyun yok ortada.
Özellikle kulaklık ile oynarsanız sesler oyuna adaptasyonunuzu yoğunlaştırıyor, bilhassa vuruş hissini artırıyor.
Katılıyorum kesinlikle,biraz da sırf Ubisoft oyunu diye fazla üstüne gidiliyor bence bu konuda (bunu konu sahibi için değil genel olarak söylüyorum).Adamlar çok beğenilen bir oyundaki neredeyse her şeyi koruyup bir de üstüne güzel birkaç yenilik ekleyip çıkarmışlar 4.oyunda ve bence kesinlikle ''önceki oyunun aynısı'' denilecek kadar benzer bir oyun değil,kendinden önceki oyuna bundan daha çok benzeyip hiç eleştiri almayan oyunlar hatırlıyorum.Ha beğenmeyenlere bir şey demem ama bazı insanlar gerçekten beğenmediğini belirtmek için çok saçma sebepler ileri sürüyor (lafım yine konu sahibine değil).Kötü adam dışında her konuda 3'ten daha iyi bir oyundu Far Cry 4 bana kalırsa_____________________________
-
Primal serinin bence en kötü oyunu, 2 de çöp onu ayrı tutuyorum. 3 efsane 4 iyiydi ama primal bariz kötü bir oyun. _____________________________ -
3'ü %100 bitirmiş biri olarak aynısı olduğu için bende sevemedim bir türlü. Kötü karakter Vaas çakması geldi ki konu zaten Far Cry'da hiç bir zaman çok iyi olmamıştı. Fakat aradan uzun zaman geçti baştan şöyle oynayabilirim. İyi oyun olmasına iyi ama 3'ün üstüne pek bir şey koymadığı için 3'ün etkisini yapamadı. _____________________________ -
Valla Far Cry 3 tarzını korudukları her oyun bana kendini sıkmadan oynatıyor. Doğayla iç içe hayvan avlamak, ham madde toplamak ve bunlarla eşya geliştirmek falan çok takıntı yapıyor bende. Grafik, ses, silahlar ve oynanış da zevkli. Şu an Primal oynuyorum mesela bu da çok sardı, hele oyunfa ilerleyince kılıç dişli kaplanı eğittikten sonra üzerine binip o balta girmemiş vahşi ormanlarda sürme özelliği acayip sürükleyici bir atmosfer sunuyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler