Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer mavi ekranın ram dan kaynaklandığını emin isen düşünebilirsin. Oyunu düşük ayarlarda oynayacağın için ve diğer bileşenlerin düşük olduğu için 6 GB ram yeterde artar bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 25 Ekim 2016; 21:46:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolasin mavi ekran kesin ramdan kaynaklaniyor eve gidince sokeyim onu

• Oyunun senaryosunu bitirdim. Herkes yaşıyor. Kimseyi öldürmedim. Sabal kurtardı diye, Pagan bizi annemize götürdü diye Amita da sevdiğimden öldürmedim. Ama kim haklı beyler? Bir görevde Amita'yı seçtim lider oldu. Sabal'ı seçsem nolurdu? Sabal Bhadra ile mi evlenecekti onu anlayamadım. Tarun matarayı çözemedim.
    Güzeldi oyun. Daha Kuzey kısmı full duruyor outpostlar vs. Uzun oyun vallahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 22 Kasım 2016; 23:1:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Oyunun senaryosunu bitirdim. Herkes yaşıyor. Kimseyi öldürmedim. Sabal kurtardı diye, Pagan bizi annemize götürdü diye Amita da sevdiğimden öldürmedim. Ama kim haklı beyler? Bir görevde Amita'yı seçtim lider oldu. Sabal'ı seçsem nolurdu? Sabal Bhadra ile mi evlenecekti onu anlayamadım. Tarun matarayı çözemedim.

Keşke spoiler butonunu kullansan daha iyi olurdu

Hani oyunun en başında yemek yerken masanın başında pagan sana beni burda bekle ben hemen geliyorum demişti hatırladın mı? işte sen bekleseydin pagan sana annenin küllerini verip seni lider yapıp oyun bitecekti

oyunda kim haklı kim haksıza gelirsek herkes kendi çıkarını düşünüyordu. Herkesin kendine göre korkuları ve görevleri vardı. Amita küçük kız gelinleri kaldırmak için, sabal kültürünü yaşatmak için, pagan vadide soyunu ve namını sürdürmek için ve sen ise annenin külleri için. Ama hepsinin tek bir ortak noktası var -dı LİDER olmak ve öyle gerekiyordu.

Vay be tam bu oyunu oynayalı 2 sene oldu anılarımı canlandırdınız hocam ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 22 Kasım 2016; 22:54:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Far2Cry

quote:

Oyunun senaryosunu bitirdim. Herkes yaşıyor. Kimseyi öldürmedim. Sabal kurtardı diye, Pagan bizi annemize götürdü diye Amita da sevdiğimden öldürmedim. Ama kim haklı beyler? Bir görevde Amita'yı seçtim lider oldu. Sabal'ı seçsem nolurdu? Sabal Bhadra ile mi evlenecekti onu anlayamadım. Tarun matarayı çözemedim.

Hani oyunun en başında yemek yerken masanın başında pagan sana beni burda bekle ben hemen geliyorum demişti hatırladın mı? işte sen bekleseydin pagan sana annenin küllerini verip seni lider yapıp oyun bitecekti

oyunda kim haklı kim haksıza gelirsek herkes kendi çıkarını düşünüyordu. Herkesin kendine göre korkuları ve görevleri vardı. Amita küçük kız gelinleri kaldırmak için, sabal kültürünü yaşatmak için, pagan vadide soyunu ve namını sürdürmek için ve sen ise annenin külleri için. Ama hepsinin tek bir ortak noktası var -dı LİDER olmak ve öyle gerekiyordu.

Yalnız hocam Amita'yı vurmadım da daha sonradan çocukları zorla Altın Yol'a alıyormuş. Orda denk gelirsem vurucam onu. Hain kadın. Şimdi Amita uyuşturucu falan satmak istiyordu. Pagan zaten herşey onla başladı. Sabal en suçsuzu hem bizi kurtardı.
    Ama Yoggie ve Reggie'ye lanet olsun çok saçma adamlar ama öldürmek istemem onları kimseye zararları yok. Longinus reis zaten silah veriyor. Mükemmel oyun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 22 Kasım 2016; 23:3:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Far2Cry

quote:

Yalnız hocam Amita'yı vurmadım da daha sonradan çocukları zorla Altın Yol'a alıyormuş. Orda denk gelirsem vurucam onu. Hain kadın. Şimdi Amita uyuşturucu falan satmak istiyordu. Pagan zaten herşey onla başladı. Sabal en suçsuzu hem bizi kurtardı.
    Ama Yoggie ve Reggie'ye lanet olsun çok saçma adamlar ama öldürmek istemem onları kimseye zararları yok. Longinus reis zaten silah veriyor. Mükemmel oyun hocam.

En son çıkan dlc de güzel hocam yetiler vadisi onu da tavsiye ederim küçük mini bir haritası var:)

• Far2Cry kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle canavarlardan falan pek hoşlanmam ama indirime girdiğinde alırım.

• quote:

Hocam öyle canavarlardan falan pek hoşlanmam ama indirime girdiğinde alırım.

Aynen canavarlardan falan bende hoşlanmam oyunun gerçekçiliğini bozuyor. Yeti gorili de zaten oyunun son bölümünde ortaya çıkıyor onu öldürüyorsun oyun bitiyor zaten.

Dediğin gibi indirime girerse alman daha iyi olur.

• Far2Cry kullanıcısına yanıt
    Oynanış süreside az. İndirme girince bakılır.

• Bende bugün bitirdim, çok güzel oyun.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Hikaye falan değil de açık dünyası, o yeşillikler, atmosfer çok iyiydi.
  • Beyler oyunda aim yardımı var mı? O kadar oyun oynadım hiçbir oyunda silah kontrolü konusunda bu kadar zorlanmadım. Oyundan soğudum resmen,kolu kırıcam. Bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Beyler oyunda aim yardımı var mı? O kadar oyun oynadım hiçbir oyunda silah kontrolü konusunda bu kadar zorlanmadım. Oyundan soğudum resmen,kolu kırıcam. Bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Easy modda olması lazım. Ayarlı kurcala bakalım.

Oynayalı nerdeyse 2 yıl oldu hocam unuttuk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Beyler oyunda aim yardımı var mı? O kadar oyun oynadım hiçbir oyunda silah kontrolü konusunda bu kadar zorlanmadım. Oyundan soğudum resmen,kolu kırıcam. Bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Yardım yok, fakat çok geniş bir silah listesi mevcut. Burada amaç daha kaliteli silahları almak. Herhalde ilk çıkan otomatik namlulu silahı kastediyorsun. O silah çok dandikti, bende sevmemiştim. Ama para ile veya görev ile çok iyi silahlar alabiliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba oyunu yeni keşfedenlerdenim avlanma şırıngası diye birşey varmış oyunda. Pc de oynuyorum yardımcı olabilir misiniz?
  • mecay_54 M kullanıcısına yanıt
    Avlanma şırıngası yapabilmek için o özelliği açmalısın. Sonra bitki toplayarak beyaz olması lazım yanlış hatırlıyor olabilirm, o şırıngayı kendine yapıyorsun.

• Üstadlar co op nasil oynaniyor bilen birisi var mi ? Menuden bir turlu baglanti kuramadik

• oyunu %100 bitiren var mı?
  • kruezberq kullanıcısına yanıt
    Co op açık dünya görevlerini yapabiliyorsun, oyun görevlerini yapamıyorsun. Oyun görevi içindeysen onu tamamlaman veya kapatman lazım.

• 16Kırmızı kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Görevde tıkanmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.