Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.170
Cevap
34
Favori
71.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 64 TL'ye Gold versiyonunu alarak aranıza katıldım.
    https://psdeals.net/tr-store/game/66804/far-cry-4-gold-edition
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    İyi Günler,
    Ben de indirimden aldım oyunu. Ne zamandır oynamak istediğim bir oyundu. Co-op kupaları için eklerseniz sevinirim. PSN: Schevko
  • Schevko kullanıcısına yanıt
    Tabii olur hocam. PS'e geçmem biraz sürebilir dilersen sen beni ekle: XanthiN20
  • Merhaba oyunu Steam'den aldık. Daha sonra da yine Steam'den season pass aldık ama bunu ana menüde göremiyoruz. Season pass içindeki oyunlara nasıl gireceğimiz hakkında yardım edebilir misiniz?
  • Merhabalar, kusura bakmayın hortlatıyorum.

    Yeni sistem topladım fakat, Far Cry 3 ve Far Cry 4 oyunların tadını tam çıkaramıyorum. Oyunlarda intro bölümünü geçtikten sonra altyazılar çıkmıyor, ayarlardan altyazılar açık yaptım halbuki. Önce bu sorunun Türkçe yamadan kaynaklandığını düşündüm, yamayı kaldırdım hatta oyunu silip tekrar yükledim ama sorun hala devam ediyor.

    Böyle sorun yaşayan veya duyan var mı? Yardım ederseniz memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Season pass tavsiye eder misiniz? Verilen silahları her görevde her yerde kullanabiliyor muyuz? Fiyatı Uplay'de 27 TL. Gerçi standart sürümü de o civara aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 29 Temmuz 2020; 17:41:46 >
  • Koleksiyoncu değilseniz Season Pass bana göre elzem değil. Hurk DLC'sini tavsiye ederim bu paket ile ana oyuna 4-5 görev ekliyor, bu görevlerin sonucunda Hurk bize güçlü silahlar veriyor ve evet her görevlerde kullanılaniliyor.

    Diğer DLC'leri için gameplay videolarını izleyerek fikir edinebilirsin. İllegal yöntemle 2 kere ana oyunu bitirdim ama Yeti ve Durgesh paketlerini hiç oynamadım desem yeridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlaçlı sürümde Sabal ve Amita’nın misyonlarını oynayarak 2 kere bitirmiş biri olarak oyunun hakkını vermek için Uplay’den satın aldım. Buna istinaden buradaki birkaç kelam edeceğim.


    FC3’deki Vaas gibi kötü karakter ve senaryosundan sonra FC4 o açıdan sönük kalsa da bu serinin en iyisi olduğunu ve negatif hype'lanarak hakkının yendiğini düşünüyorum. Tabii ki hikayesi, karakter gelişimi vs FC3 kadar insanı içine çekmiyor (bu kötü demek değil) lakin oynanış mekaniği olarak FC3’ün bi kısım defolarini halletmiş olması bile FC4’ü baya iyi oyun yapıyor. Himalaya, Sangri la, Torbacı kılıklı kankiler vs görev çeşitliliği gayet iyi, fil kullanımı, mekanlar vs baya iyi bu oyun. Craft olayı bunda geliştirilmiş yani en azından topladıklarımızla oyundan çıkıp crafting yapmak zorunda kalmıyoruz. Atmosfer muhteşem. hele o minikopterle gezmek kadar güzeli yok.

    Serinin önceki oyunlarını oynamamış biri doğrudan 4'ü oynayıp daha sonra geriye gitse hiçbir oyunun oynanışından 4'teki kadar keyif alamaz. Haliyle 4, oynanış, gizlilik ve oyun mekaniklerinin çeşitliliği bakımından serinin diğer tüm oyunlarından daha iyi. 2. oyun senaryosu, 3. oyun ise kurgusu ve karakterleri ile güçlüydü. 4 maalesef ne senaryo, ne kurgu ne de karakterler yönünden 3 veya 2 kadar güçlü değil. ama yerden yere vurulacak kadar da kötü değil.

    Hala oynamamış olan varsa fiyatı düştüğünde net tavsiye ederim. "FarCry 3'ün üstüne birşey koymamış, hikayesi dandik" gibilerinden zırvalayanlara kulağınızı tıkayın ve alıp oynayın. FC6 nasıldır bilemem ama FC serisinde ayarı tutturulmuş oyun FarCry 4'tür.


    Benim gibi bilmeyenlerin olabilececeğini düşünerek giderayak bilgi sıkıştırayım: FC4’ün 8 farklı sonu bulunduğunu ve Sabal karakterini Lost dizisindeki Sayid'i canlandıran Naveen Andrews'in canlandırıp seslendirdiğini öğrendim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 30 Temmuz 2020; 17:8:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çevrimiçi başlama ve çevrimdışı başlama arasındaki fark nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.