Şimdi Ara

The Fantastic Four: First Steps | Pedro Pascal - Vanessa Kirby - Joseph Quinn (25 Temmuz 2025) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
3
Favori
4.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilinçli bir tercih olabilir. Farkındaysan filmin geçtiği evren de retro fütüristik tarzda bir evren . Efektler falan buna göre tasarlanmış. Bizim asıl mcu evrenine geçtiklerinde görüntüleri değişebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Koks34 kullanıcısına yanıt

yeni silver surfer komidin süsüne benziyor :)

1 Ay sonra, #MarvelStudios'tan #FantastikDörtlüİlkAdımlar sinemalarda! #FantasticFourFirstSteps #Marvel 25 Temmuz’da sinemalarda izleyiciyle buluşacak olan “Fantastik Dörtlü: İlk Adımlar”, Reed Richards/Mr Fantastic (Pedro Pascal), Sue Storm/Invisible Woman (Vanessa Kirby), Johnny Storm/Human Torch (Joseph Quinn) ve Ben Grimm/The Thing (Ebon Moss-Bachrach) ile Marvel Sinematik Evreni’ne heyecan dolu bir giriş yapıyor. Kahramanlıkları ile aile bağlarını dengelemeye çalışan ekip, dünyayı açgözlü bir uzay tanrısı olan Galactus’a (Ralph Ineson) ve onun gizemli habercisi Silver Surfer’a (Julia Garner) karşı savunmak zorunda kalıyor. Ancak Galactus’un dünyayı ve içindekileri yok etme planı zaten yeterince korkutucuyken, işler aniden çok daha kişisel bir hâl alıyor. Aksiyon ve macera dolu bu yapımda ayrıca Paul Walter Hauser, John Malkovich, Natasha Lyonne ve Sarah Niles gibi isimler de rol alıyor. Filmin yönetmenlik koltuğunda Matt Shakman otururken, yapımcılığını Kevin Feige, yürütücü yapımcılığını ise Louis D’Esposito, Grant Curtis ve Tim Lewis üstleniyor. Walt Disney Studios Türkiye Resmi YouTube hesabına hoş geldiniz! Gelecek olan filmlerimiz, fragmanlarımız ve özel kamera arkası görüntülerinden haberdar olmak için kanala abone olmayı unutmayın. ➜ Daha fazla bilgi almak ve diğer tüm filmlerimizden haberdar olmak için: www.disney.com.tr ➜ Instagram sayfamızı takip ederek yaklaşan filmlerden haberdar olabilirsiniz: https://www.instagram.com/disneystudiosturkiye ➜ Facebook sayfamızı takip ederek bizimle yorumlarınızı paylaşabilirsiniz: https://www.facebook.com/DisneyTurkiye ➜ Sevdiğiniz filmlerin tüm vidolarını izlemek için size özel hazırlanan çalma listelerine göz atın: https://www.youtube.com/user/disney4utr/playlists
    https://www.youtube.com/watch?v=80BS-knEyfI

izleyenlerin yorumuna baktım çok kötü olduğu yönünde, yine marvel yine pr ürünü film gibi duruyor gidecekler beklentiyi düşürsün.

Son sahnede dr doom varmı onu merak ediyorum, nette bulamadım

• Filmi bugün izledim. Beklediğimden çok daha güzeldi. Gereksiz Marvel linçlerini kesinlikle hak ettiğini düşünmüyorum. Millet her filmi Eternals veya Marvels kalitesinde sanmaya devam ediyor. IMDb 7.6 şu anda, hak ediyor bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ya efektler tonu hersey iyidi hani daha super olabilirdi ama izlettirdi kendini merak uyandirdi 1 kere daha giderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 26 Temmuz 2025; 4:27:20 >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Sozum meclisten disari
    O sagda solda Kötü diyenler, Spider-Man: Homecoming gibi vasat yapımları ve Tom Holland’ın vasat oyunculuğunu öve öve bitiremeyen ergen hayran kitlesi. Onların aksine bu filmi oldukça beğendim. YouTube’da abuk sabuk yorumlar yapılmış, açıkçası anlam veremedim.

Thunderbolts deseler "eh" derim ama bu filme "kötü" demek bana göre insafsızlık olur.

Normalde hiçbir film için kimseyle tartışmam ama bu film bir istisna oldu. Ben beğendim, siz beğenmeyebilirsiniz, buna saygı duyarım. Ama o YouTube’daki “abi”li konuşan yorumculara, anlamsız içerikler üreten ergenlere asla duymam

Zaten youtubetaki 3 4 yorumu okuyunca sinirlendim buraya yazdim yoksa bolume girip kimsenin dedigine bakmam😂

Neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 26 Temmuz 2025; 4:47:31 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

alt tarafı bi film hocam 5 kere edit bildirimi atmayaydın iyidi

keyif aldıysan ne mutlu

• Uzun zaman sonra güzel bir süper kahraman filmi izleyebildik, kahramanlık olgusu ve dramatik yapısı Spider - Man 2 yi anımsattı, her nekadar cgi hoşuma gitmesede çizimler ve tasarımlara çok emek harcanmış hayal gücü kuvvetli ve atmosferi etkiliyiciydi, Galactus u da iyi yansıtmışlar, senaryoda bir iki aksaklık vardı ama genel olarak iyi yazılmış, son olarak savaşlarda Reed biraz daha fazla kullanılsa iyi olurdu

Fantastik Dörtlü: İlk Adımlar Neden Bu Kadar Kötü? Marvel evreninin beklenen yeni üyelerinden Fantastik Dörtlü’nün ilk filmi, neden hayal kırıklığı yarattı? Bu videoda, Fantastik Dörtlü: İlk Adımlar filminin neden eleştirildiğini, beklentilerin neden karşılanmadığını ve sinemaseverlerin neden tepki verdiğini detaylıca analiz ediyorum. Filmin senaryosundan yönetmen tercihlerine, karakter gelişiminden Marvel evrenine entegrasyonuna kadar pek çok yönüyle derin bir inceleme sizi bekliyor. ⸻ Sponsor E-ticaret siteni ücretsiz açmak için hemen tıkla 👉 https://link.ikas.com/CLHQqrH ⸻ 🎬 Fantastik Dörtlü neden beklentileri karşılayamadı? 🎬 Filmdeki temel sorunlar nelerdi? 🎬 Marvel evrenindeki geleceği nasıl etkiler? ⸻ Filmograf’a abone olmayı unutma! En kaliteli film ve dizi analizleri, incelemeler burada! https://www.youtube.com/c/Filmograf Metin Yazarı: Ali YAŞAR Seslendirmen: Burçin DİRENCİ Kurgu: Alp ÜNLÜ Beni buradan takip edebilirsiniz. https://www.instagram.com/filmograf https://www.twitch.tv/filmografmedia https://twitter.com/Filmografmedia https://discord.gg/Tv7zetKEg7 #işbirliği #reklam #FantastikDörtlü #Marvel #FilmAnalizi #FantastikDörtlüİlkAdımlar #NedenEfsane #Filmograf
    https://www.youtube.com/watch?v=rOOM8RbIlj0

10/6

6.5/10

• Filmi daha izleyemedim ama harbiden sinemalarda süper kahraman dönemi bitmiş galiba. Mesela bu filminde açılış gişesine bir baktım büyük ihtimal 500-600 yapacak hadi biraz zorlayalım 600'ü geçer diyelim ama thor'un 2. filmini bile geçememe ihtimali var(644m). Daha kötü bir film eminim değildir ama piyasa ölü işte. Dc, marvel bu durum karşısında ne yapacak merak ediyorum.

Edit: Dc hadi ölü markayı temizlemeye çalışıyor onlar için superman gişesi kesinlikle başarı ama marvel'in durumu daha da vahim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 29 Temmuz 2025; 21:23:37 >
  • Hiç beğenmedim ben.Marvel iyice saçmalamaya başladı , sürekli olarak sızıntı yapıyorlar filmlerinden dcyle rekabet için fakat her filmde aynı saçmalıkları izlemekten yoruldum artık ben.Düzgün işlenen hiçbir villian olmadı şuana kadar marvelda

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Galactus'un en kötü formu dahi f4'ün aşırı üstünde , evet filmde illa yenilmesi lazım fakat mantıklı olması lazım bunun.Mesela thunderboltsta void'un yenilmesi gayet mantıklıydı fakat Galactus gibi kozmik bir varlığın hiçbir gücünü bile görmedim filmde.Sadece telekenezi kullanan Galactus mu olur yav ? Thanos'u bile mor Hulk yapan firmadan bir beklentim yoktu da en azından biraz ders alıp daha iyi yansıtırlar diye düşündüm ama o da yok.Sue Storm iterek Galactus yeniyor cidden saçma sapan bir olay.Kozmik evrenin yapı taşlarından olan bir karakteri böyle hiç etmelerini pek beklemezdim açıkcası.Celestiallar bile daha güçlü yansıtılmıştı Galactus'tan.Üstüne reed gibi bir karakterin Galactusu kapan mantığıyla durdurmayı akıl etmesi falan da büyük rezillikti bu arada.Artık bu saatten sonra Doctor Doom gibi marvel'ın top villianını nasıl bir rezillik bekliyor onu merak etmeye başladım sadece.O da gider Iron Man varyantı falan olur sanırım

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Marvel'ın Dr Doom için RDJ'yi geri getirmesi bile ne kadar çaresiz olduklarının kanıtı. Marvel, Endgame ile zirveyi yaşadı bundan sonra ne yaparlarsa yapsınlar o seviyeye yaklaşamayacaklar bile.

Eminim ki Doomsday ve Secret Wars filminde Doctor Doom'dan daha çok RDJ'yi ön plana çıkaracaklar ve bir şekilde Iron Man'e bağlayacaklar.

Bu arada film açılış haftasından sonra o kadar düştü ki büyük ihtimalle 500 milyon dolar hasılatı bile zar zor yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 6 Ağustos 2025; 22:7:10 >

Ben endgame'i de hiç begenmemistim bu arada , sadece görsellik olarak vs güzeldi benim için.Yillarca çizgi roman takip eden ve seven biri olarak thanosun mor hulk olarak yansitilmasi baya saçma gelmişti ama yine de dediğim gibi en azından orda bile bir hazırlık,filmlerin bağlantısı vs bir sürü şey vardı burda kang derken bir anda doom oldu sonra o da rdj oldu falan saçmalıklar örgüsü oluştu ve marvel da toparlamayadi bunu

Benimde en büyük korkum ıron man'e bağlanması, doom karakteri varyant olacak kadar düşük kalibreli bir karakter değil. Doom'un origin hikayesi oldukça güzeldir mesela çingenliği, annesini araması, mephisto vs.. Yapılacak en mantıklı iş doom'un origin hikayesini anlatacak solo bir bir film yapıp oradan doomsday'e bağlanmasıydı bence...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.