Şimdi Ara

Fanta Genclik Festivali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle herkese merhaba bildiginiz gibi hersene fanta genclik festivali yapiliyor onceleri kayseride oluyordu bu sene olmayacak herhalde bende erzurumda gitmeye karar verdim forever alone takildigim icin tek basima gidecektim sonra aklima Donanimhaberdeki yanliz arkadaslarim geldi ve bu konuyu acma geregi hissettim sizde benim gibi erzurumda veya yakin biryerde iseniz ve yanlizsaniz gelin beraber gidelim maksat eglenmek tanismak kaynasmak bilet pahali olmadigindan sorun olacagini sanmiyorum gelebilecek varsa liste olusturalim derim.

• Yokmu gitmeyi dusunen birileri
  • Yine solo takılcaz desenize :(
  • Burdamiydi bilmiyorum beles binlerce kondom dagitiliyodu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erzurum'da oturan olmadığı için olabilir. Biz geçen sene arkadaşlarla gitmiştik ceza, tnk ve şebnem vardı. Her sene aynı sanatçılar çıkıyor. Zaten fanta, vodafone gibi isimlerin festivallerinde mutlaka Şebnem'i duyuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Erzurum'da oturan olmadığı için olabilir. Biz geçen sene arkadaşlarla gitmiştik ceza, tnk ve şebnem vardı. Her sene aynı sanatçılar çıkıyor. Zaten fanta, vodafone gibi isimlerin festivallerinde mutlaka Şebnem'i duyuyoruz.

Geçen sene Manga ve Tarkan vardı yalnız mesajda ağır failler mevcut o bakımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Erzurum'da oturan olmadığı için olabilir. Biz geçen sene arkadaşlarla gitmiştik ceza, tnk ve şebnem vardı. Her sene aynı sanatçılar çıkıyor. Zaten fanta, vodafone gibi isimlerin festivallerinde mutlaka Şebnem'i duyuyoruz.

Geçen sene Manga ve Tarkan vardı yalnız mesajda ağır failler mevcut o bakımdan

O zaman 2 sene oluyor ben en son gideli. Pek tavsiye etmem bizim gittiğimiz Ankamall'deydi her türden insan gidiyor. Sıkıntı olmuştu bayağı erken çıkmak zorunda kalmıştık..
  • Beyler bu sene tarkan ve emre aydin olacak diye okudum bende erzurumda oturmuyorum gumusaneden gitcem kesin tarih belirlensin trabzondada gidebilirim benim amacim yanliz gitmemek arkadaslar olursa beraber gidelim dicektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Burdamiydi bilmiyorum beles binlerce kondom dagitiliyodu.

Nasıl yani?
  • Geçen sene gitmiştim fakat bu sene sanırım gidemiyeceğim
  • Son kez up diyorum baskada demiyorum
  • Bu yılki festivalin reklamında Tarkan'ın yeni şarkısı kullanılıyor.
    Bu şarkının full tanıtım halini nereden bulabiliriz acaba?

http://www.youtube.com/watch?v=k36dcOHEa-U
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.