Şimdi Ara

fanlar dönüyor pc açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta anakart yandıhttp://urun.n11.com/anakart/msi-h81m-p33-ddr3-1600mhz-svgl16x-1150p-P94402888 gittim bunu aldım intel i7 işlemcim vardı bu uyumlu yazıyordu neyse aldım işlemci yuvasına oturmadı hani o siyah yerler varya köşelerde bende gittim kırdım oraları neyse oturttum yerine sonra kurdum bilgisayarı her şey güzel düğmeye bi bastım o power ışığı yanmadı ama fanlar çalışıyor sonra hdı vga ekran kablolarını taktım görüntü gelmedi monitöre usb maus klavye takıyorum onlarda çalışmıyor bi yardımcı olursanız iyi olur.

*Ram slotlarını değiştirdim
    *Başka bir psu yla çalıştırdım
    *Anakart da dahil olmak üzere herşeyi söktüm tekrar topladım kablolarda gevşeklik yok
    Bunları denedim arkadaşlar

• şaka mı ciddi mi anlamadım nereyi kırdın tam, başka işlemci takmasınlar diye yuva yapmışlardır, i7 uyumludur ama soketi uyuyormuydu? Acıkcası pek anlaşılmıyor sorunun. i7 işlemcinin tam modeli ne?
  • K120 K kullanıcısına yanıt
    intel i7 3770 3.40 ghz 3238c054 o işlemci yuvasında üste 2tane siyah yerler varya köşelerde onları kırdım tam oturdu.Sorun da şu düğmeye bastığım zaman fanlar filan her şey çalışıyor hdd fanı filan ama ekran kartından monitöre giden kablo olsun usbler olsun onlar işlevsiz onlar çalışmıyor o yüzden ekran gelmiyor
  • Arkadaşım elindeki işlemci soket 1155 3. jenerasyon intel.
    Almış olduğun anakart 1150 soket yani 4.nesil intel işlemciler ile uyumlu anakartin açıklamasında yazan ( Supports 4th Gen Intel® Core™ / Pentium® / Celeron® processors for LGA 1150 socket )
    Yani elindeki işlemciyi bu anakart ile kullanamazsın çünkü soket yapıları uyumlu değil çalışmaması gayet normal..
    Anakart almadan önce gelip sorsaydın daha iyi olurdu geçmiş olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci yuvasına işlemci oturmuyor diye anakartın plastik pinlerini kırana ilk defa rastladım arkadaşım şakamısın sen.??

Yok böyle bişe yaa okuman yazman var şimdi almış olduğun anakart elinde patladı geçmiş olsun hocam

• Ne yapmamizi bekliyorsun bu saatten sonra, gitti güzelim anakart. Bilmiyorsan bir bilene yaptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 8 Kasım 2016; 13:52:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel işçilik yapmışsınız hocam tebrik ederim şimdi yeni alacağınız anarkartı nasıl tutturacan oraya merak ediyorum. Yeni aldığın anakarta bari zarar verme geri verirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • By_SeDo kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstad 3.nesil anakart aldım ilk başta mavi ekran hatası verdi sonra format attım düzeldi.
    an11 şifresiyle mailini unuttum o yüzden burdan yazdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.