Şimdi Ara

fanı takmayı bir türlü beceremiyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işlemci fanını takmayı bir türlü beceremiyorum yerine tam olarak oturmuyor tırnaklarını kırıyorum daha önce bu sebepten dolayı anakartım ve işlemcimi yakmıştım
    dolayısıylada iyi bir temizlik yapamıyorum
    bunun özel bi tekniği varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stifflers -- 18 Şubat 2009; 17:28:29 >

• işlemcin lga 775 mi yoksa 478 pin mi?
  • işlemcimi mi soruyosun yoksa fanımı
    sorduğun soruyo anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: stifflers

işlemcimi mi soruyosun yoksa fanımı
    sorduğun soruyo anlamadım

arkadaşım sen işlemcini söle ben fanının nasıl bişey olduğunu anlarım zaten ona göre tarif edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 18 Şubat 2009; 17:42:38 >
  • intel celeron hocam
    kusura bakma pek bilgisayar parçalarında anlamam
  • 775 ise ilk taktığın ayayın çaprazındakini tak sonra diğerlerini tak öyle direk oturur, 478 zaten plastik tak diye oturuyo
  • Arkadaşım fan aşadakinden ise fanı sökerken ayaklarını sola doğru çeviriyorsun ve ayakların başlarını yukarı doğru çekiyorsun tekrar takmak istersen fanın ayaklarını çıkartmadan önceki pozisyonuna getiriyorsun yani boştayken fan ayaklarını sağa doğru çeviriyorsun ve yuvasına takarken bastırıyorsun bastırınca çıt diye ses gelir her ayaktan..

eğer fan aşağıdaki gibiyse mandallarını aç önce sol tarafı çıkart esneterek (yani sol taraftaki iki ayağı dikey pozisyonda uzun tarafa gelen kısım aynı yöne bakan ayaklar ) sonra öteki tarafı çıkart. takarken ise önce bir tarafını tak sonra öteki tarafını bastır ve mandallarını sıkıştır.. bunda yapamıyacak bişe yok sadece biraz el becerisi lazım pratik olmak gerek zorlamamak gerek ve gerektiğinden fazla esnetmemek gerek.. fanın bacaklarının tam oturduğundan emin ol yoksa eline alırsın işlemciyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 18 Şubat 2009; 20:32:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizlik bişey kalmamiş myd arkadasimiz güzel anlatmiş
  • evet arkadaş güsel anlatmış onun dediklerini yaparsan başarılı olursun
  • evet arkadaş güzel anlatmış ama daha öncede öle yaprım ama bi şekilde yine tırnakları kırmayı başardım sorun bende ben takamıyorum
  • o zaman yapacak birşey yok yardımcı bul ona taktır:)
  • yetenek meselesi yoksa hayırlısı olsun yapcak bişe yok
  • evt bende cok zorlanıordum.cok kullanıssız bır fan takmak ıcın.gırıslerı cok sacma.amd aldım sımdı mandalı cevırıyorum takılıyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.