Bildirim
Bu sesli fanlardan bıktım!!!!!! başka fan yok mu??

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ASUS STAR ICE
Bak bensatıyorum==>http://forum.donanimhaber.com/m_2942076/tm.htm_____________________________ Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden !
Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana.
En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile.
EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak -
ya bide bu üstteki kasa fanı (arkadaki) içe mi üflüodu dışa mı üflüodu, 1 senedir fanları kullanmadım unuttum,
ben 2 tane takıodum , bi alt önde var;
alt öndeki kasa içine , üst arkadaki kasa dışına üfleyecek değil mi?_____________________________ Opel Astra G
Renault Clio 1.6 RXT -
starıce alma çünkü full dönünce 50dba ses çıkarıyor.Hiç tavsiye etmem. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X