Şimdi Ara

fanatik kızlar mitozla mı çoğalıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gün geçmiyor ki twitterda, facebookda kızlar futbolla ilgili bişey paylaşmasın,
    "oha ya hakeme bak dıt dıdı dıt dıdı" demesin, cover photolarını, backgroundlarını takımla ilgili bişey yapmasın... kız kalın arkadaşım, iki yıl önce ofsaytı bilmiyodunuz şimdi teknik direktör kesildiniz...rahatsız olan bi ben miyim arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• futbolu sevmem ve boylelerini yapmacik ve itici buluyorum

• BEN DE BENZER KONU ACMİSTİM. TWİTTER YUZUNDEN BU KADAR YAYİLDİ. GERCEKTEN İLGİLENSELER SESİM CİKMAZ AMA HEPSİ KOYUN MİSALİ GUNDEME UYAYİM MANTİGİYLA HAREKET EDİYORLAR.

• Bi mok anladıklarıda yok bunların, ağzına kürekle vurasım geliyor.Futbol konuşan kızlar çok itici geliyor bana.
  • Diğer kızlar takip ediyor,eksik kalmamalıyım mantığı yapmacık sevgi.

• Haklısın çok itici geliyor. Futbolu sevmelerine lafım yok isteyen istediği şeyi sevebilir ama bunların yaptığı biraz fazla gibi geliyor bana. Erkeklerde de hata var biraz. Yıllarca futbol seven kadın maç izleyen kız vs. muhabbeti yapılıyordu, onları bu hale biz getirmiş olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

futbolu sevmem ve boylelerini yapmacik ve itici buluyorum

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: William Hartnell

Haklısın çok itici geliyor. Futbolu sevmelerine lafım yok isteyen istediği şeyi sevebilir ama bunların yaptığı biraz fazla gibi geliyor bana. Erkeklerde de hata var biraz. Yıllarca futbol seven kadın maç izleyen kız vs. muhabbeti yapılıyordu, onları bu hale biz getirmiş olabiliriz.

Haklısın, yıllarca futbol izleyen kız pes oynayan kız diye kaşındılar...ben zaten sevmem futbolu basketbola arada bakarım..
  • Futboldan başka kafası bi şeye basmayan tipler zaten çok bi de kız versiyonları olunca hiç çekilmiyorlar.
  • Eğer gsliyse sıkıntı yok fbli veya bjkliyse itici geliyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.