Şimdi Ara

KIZLAR EGOLARI İÇİN YAŞAR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Zengin koca arar, çünkü her türlü bakımı süsü püsü olmalıdır,daha güzel olmalıdır.

Neden?

Diğerlerine hava atmak için ve ezmek için.

-Uzun boylu koca arar, neden ayyy benim boraam daa uzuuun ne tatlııı demek için .

-Yakışıklı eş arar çünkü sevmek için değil. Başkalarına hava atmak için.

Sevgilim var ve flörtleşirken severdim. Şimdi soğudum ayrılmanın yollarını arıyorum. Yaptığı tek şey beni kullanmak gibi geliyor. İnsanların içinde elimi tutarak falan hava atmaya çalışıyor sanki. Samimi gelmiyor sevgisi yani sadece gösteriş gibi geliyor ki ben nefret ederim. Hatta bu kızlar yüzünden ben artık soğudum yeni bir ilişki de istemiyorum. Erkeklerle takılmak muhabbet etmek eğlenmek çok daha güzel,kızlar tam ayak bağı !

•  KIZLAR EGOLARI İÇİN YAŞAR !!!
  • Fake and gay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performans Sanatçısı

Fake and gay

OLM NOLUYO LAN SİZE DÜZGÜN DÜZEYLİ Bİ TARTIŞMA OLMAYACAK MI BU FORUMDA? Bebe bebe şeyler yazmayın ciddiyim sevemedim kızları ya hoş değil sohbetleri falan.

Hani sevişme falan da oldu ama cidden zevk alamadım. Dudaklar birbirine değdi ama o kadar içim titremedi.
  • erkeklerde düzenli seks için birlikte oluyor
  • Hocam bana ego tatmini yapıyorsun gibi geldi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: s-inekmatur

quote:

Orijinalden alıntı: Performans Sanatçısı

Fake and gay

OLM NOLUYO LAN SİZE DÜZGÜN DÜZEYLİ Bİ TARTIŞMA OLMAYACAK MI BU FORUMDA? Bebe bebe şeyler yazmayın ciddiyim sevemedim kızları ya hoş değil sohbetleri falan.

Hani sevişme falan da oldu ama cidden zevk alamadım. Dudaklar birbirine değdi ama o kadar içim titremedi.

Bebe bebe şeyler yazmayın diyen adamın açtığı diğer konuya bakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her kıza dağıtmak yanlış olur karakter meselesi

• katılıyorum kardeş beyin olarak bayağı gerideler bu kızlar ne biliyim geçen erkek arkadaşlarımla zaman mekan bükülmesi üzerinde konuşuyorduk

sonra fark ettim ki hiçbir kızla bunları konuşamazdık konuşsak dahi suratı düşer uflayıp puflardı

ve 3 saate yakın konuşmuştuk zamanın nasıl geçtiğini de anlamamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: azmop

katılıyorum kardeş beyin olarak bayağı gerideler bu kızlar ne biliyim geçen erkek arkadaşlarımla zaman mekan bükülmesi üzerinde konuşuyorduk

sonra fark ettim ki hiçbir kızla bunları konuşamazdık konuşsak dahi suratı düşer uflayıp puflardı

ve 3 saate yakın konuşmuştuk zamanın nasıl geçtiğini de anlamamıştım

Kardeşim hah aynen bunu kastediyorum. Erkeklerle oturup saatlerce muhabbet ediyom ama bir kız ?Gerçekten zekaları mı geri acaba ya?

Kadın buluşçuların ve bilim insanlarının azlığı da bundan olabilir. Ama yani ben bu az bilim insanı olmasını genelde erkek egemen topluma bağlıyordum ancak şimdi farklı düşünüyorum. Onların da suçu var ve kendileri genelde boş işler peşinde!
  • nfs alsn ytr

• s-inekmatur kullanıcısına yanıt
    tmm bizde dedikodu yaparız şu kız güzel şu kız çekici falanda sürekli yapmayız be siyaset ve futbol her yerde konuşulur sanat tarih bilim de insanına göre konuşulur

bu kızlar sabahtan akşama şu ne giymiş bu ne yapmış acaba kim kimle çıkıyor şu çocukla bu kız kesin çıkar her gün aynı hiç mi sıkılmaz insan

edit:zaten çoğu kız sizi fiziksel olarak doyurur önemli olan beyinsel yani manevi açıdan doyurması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rurseell -- 22 Kasım 2015; 15:19:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

erkeklerde düzenli seks için birlikte oluyor

birlikte olabiliriz
  • Tüm insanoğlu egosu için yaşar.
  • Çevresindekilerle de karşılaştırma yapanlar yokmu şunu her erkek yapar bilmem kimin sevgilisi de yapmış yok şu böyle davranıyor sana az bile yapıyorum sonuç bir bakıyorsun nankör oldun.

Hep derim kız veya erkek fark etmez egosu tavan yapmış kendini kusursuz sanan hata kabul etmeyen insanlardan uzak durcaksın bu devirde kızların çoğu bu yönde ya para ararlar ya yakışıklı erkek peşindedirler paraya mevkiye tipe bakmayanını bulamadıkça hele hele o egoyu gördükçe biyerden sonra bu kişiliklere tiksinti bile duymaya başlıyorsun.

karşısındakine insan olarak bakan biri hayatınızda olmadıkça sorun da hep olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subaortik -- 22 Kasım 2015; 15:54:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.