Şimdi Ara

fan dan garip ses geliyor yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar slm feel kasam var ve 350 psu var fandan garip bi ses gelmeye başladı sankii birbirine bişey sürtüyor anlamadım bi kaç kere vurdum sustu ama yine başladı! acaba servisemi götürsem? acaba çalıştırmasammı bilg. bi zararı olurmu?
    ztnn fan çok sesli çalışıyordu bide üstüne bu çıktı. sizce ne yapabilrim? içine toz kaçmıştır diye elektirik süpürgesini tuttum tozunu fln aldım ama yok banamısın demedi:S

• hocam psunun fanından bahsediyorsun sanırım...rulmanı gitmiştir tahminimce,zaten kendi psu sunu kullanıyorsan o kasanın bence yeni psu almanın tam zamanı...
  • kabloları kontrol etsen iyi olur fana değen var mı diye.fanları da tek tek elinle durdurarak kontrol edebilirsin hangi fandan ses geliyor diye.ama sakın işlemci fanını durdurma
  • güç kaynağının fanından olduğuna eminmisin. kasanın kapağında fan varsa oda yapabilir tozlanmışsa falan.
  • ya evet arkadaşlar psu dan geliyo güç kaynağındakinden. onun altında bi tane daha var ama onda sorun yok işlemcidende gelmiyo... bi kardeşiminz rulman demiş nedemek oluyo acaba.. ve fell 350watt çokta ses çıkartıyodu acaba dandik bi fan mı takmışlar
  • feel psu lar zaten dünyanın en dandik psuları dır daha kötüsünü kimse üretemedi o sese gelince sanırım tiz bi ses çıkıyor o ses kondansatörler veya bobinlerden geliyor pek önemsencek bişey değil çoğu psuda bu ses çıkar ama duyma eşiğinin altında olduğundan duyamayız bazı psu lardada bu şekilde ses duyulabiliyor bu tip tiz sesler kötüye haberci değildir ancak feel psunun kendisi zaten saatli bomba
    EKLEME: 350 WAT DEDİN YA SEN O YAZAN DEĞER GERÇEK DEĞİL 350 WAT I ŞEBEKEDEN ÇEKİYOR SANA ANCAK 270-290 WAT ARASI Bİ DEĞER VERİYOR KALİTELİ GÜÇ KAYNAKLARINDA BU DEĞERİ DİREK SİSTEME VEREN SAYILAR YAZILIR FEEL,FRİSBY,SLOPY... GİBİ MARKALAR İNSANLARI KANDIRMAK İÇİN ŞEBEKEDEN ÇEKİLEN GÜCÜ YAZIYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeGaSuS@01

feel psu lar zaten dünyanın en dandik psuları dır daha kötüsünü kimse üretemedi o sese gelince sanırım tiz bi ses çıkıyor o ses kondansatörler veya bobinlerden geliyor pek önemsencek bişey değil çoğu psuda bu ses çıkar ama duyma eşiğinin altında olduğundan duyamayız bazı psu lardada bu şekilde ses duyulabiliyor bu tip tiz sesler kötüye haberci değildir ancak feel psunun kendisi zaten saatli bomba
    EKLEME: 350 WAT DEDİN YA SEN O YAZAN DEĞER GERÇEK DEĞİL 350 WAT I ŞEBEKEDEN ÇEKİYOR SANA ANCAK 270-290 WAT ARASI Bİ DEĞER VERİYOR KALİTELİ GÜÇ KAYNAKLARINDA BU DEĞERİ DİREK SİSTEME VEREN SAYILAR YAZILIR FEEL,FRİSBY,SLOPY... GİBİ MARKALAR İNSANLARI KANDIRMAK İÇİN ŞEBEKEDEN ÇEKİLEN GÜCÜ YAZIYOR

yaaa dostum ne diyon morall sıfır yaptın valla! yaaa kazıklanmışımm resmenn off:( ztnn ben vatandan aldım adamlar bana tel açıp beyendiğiniz kasada arıza çıktı size başka kasa veriyoz dedi iyi dedim bunu vermişler!
    hay allah yaa demek en dandik feel he zaten çıakrdığı sesten belli. e o zmn ben 2 gb ram alsam harddisk bağlasam bide ekran kartı alsam adam gibi güç kaynağı yetmiycek dimi?
    ya arkadaşım acaba 100 ytl ye 500w veya 450w ( sen hangisini önerirsin) sessiz tavsiye ediceğin fan varmı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasadan çok ses geliyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar fan almayı kafaya koydumhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3452 recom 550w var ve fiyatıda uygun acaba kullanan bilen varmı? sessiz çalışıyormu en önemlisi benim için o feel dan sonra biraz kafa dinlemek istiyorum
  • http://www.mavibilgisayar.com/ud/7750 sesini duyman imkansız ve çok kaliteli psu bu fiyata recom dan iyi
  • çok sağol kardeşş ya sende onmu kullanıyon gerçekten kaliteli ve sessizmi!!!
  • feel kasada asla stok psu kullanmamaları gerekir aslında
  • feel kasada asla stok psu kullanmamaları gerekir aslında demişsin birazdaha açabilrmisin konuyu acaba? stok psu ne hocam?
    kullanılmasınınn ne gibi zararı olur ki. ayrıcasen üstteki LC pus için ne diyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: tmert0

feel kasada asla stok psu kullanmamaları gerekir aslında demişsin birazdaha açabilrmisin konuyu acaba? stok psu ne hocam?
    kullanılmasınınn ne gibi zararı olur ki. ayrıcasen üstteki LC pus için ne diyon

feel in psu sunu at gitsin diyo yani arkadaş
    lc power ın o serisi max sesizlik için üretildi zaten
  • evet bencede atmak laızm en kısa süredede atıcam! HIGH POWER 500W POWERSUPPLY HP-500-A12S de karar kaldım! herkez memnunu oldukçada sessizmiş. yorumlar için teşşükkr ederim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tmert0

arkadaşlar slm feel kasam var ve 350 psu var fandan garip bi ses gelmeye başladı sankii birbirine bişey sürtüyor anlamadım bi kaç kere vurdum sustu ama yine başladı! acaba servisemi götürsem? acaba çalıştırmasammı bilg. bi zararı olurmu?
    ztnn fan çok sesli çalışıyordu bide üstüne bu çıktı. sizce ne yapabilrim? içine toz kaçmıştır diye elektirik süpürgesini tuttum tozunu fln aldım ama yok banamısın demedi:S

Arkadaşım yine de sen bilirsin ama bence yeni bir sistem almayacaksan sessiz bir fan alıp psunun içine takabilirsin. O güç kaynağını da yeni sistemle beraber alırsın. Tabi sen bilirsin... Bence sistemin önüne regüle özelliği olan bir psu alman çok daha önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nibubai -- 8 Ağustos 2008; 17:36:25 >
  • ya evet aslında boşuna masraf yapmaya gerek yok ama psu gerçektenn kötü öyle fan fln hiç anlamam:D
    birde hard disk ram ekran kartı almayı düşünüyom 350 yetmez ztn..
    Bence sistemin önüne regüle özelliği olan bir psu alman çok daha önemli demişsin bu ne demek arkadaşım?? regüle fln anlayamadım biraz daha ince anlatırmısın acabaa
  • o psu saatli bomba deiştirmezsen her an tüm sistemini kaybetme şansın yüksek tahminimce

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LC7480

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RC-PE550TC

bunlar işini görür eğer düşünürsen..

• nee diyosunn yaaa! ya bide sistemim amd athlon 64 x2 5600 2.8 ghz
    msi 7250 k9n ultra nforce 570 am2 anakart
    1 gd ddr2 667 ram
    msi rx 1650 xt 256 mb ekran kartı
    benq 20.1 lcd ekran
    160 gb 7200 rpm harddisk
    x-fi extram gamer ses kartı
    samsung 18x dvdrw double
    feel twister zl03-bb fl 460 midt atx 350
    bide creative g500

nasıl kaldırıyor helal olsun:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

o psu saatli bomba deiştirmezsen her an tüm sistemini kaybetme şansın yüksek tahminimce

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LC7480

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RC-PE550TC

bunlar işini görür eğer düşünürsen..

lg pek bilindik değil racomda yeni ve çok ses yapıyomuş HIGH POWER 500W POWERSUPPLY HP-500-A12S alıcamm sence iyimi yorumlar hep iyi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.