Şimdi Ara

Fan çok hızlı ve sesli çalışıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen ay yeni bilgisayar topladım, fakat son 6-7 gündür fan sıkıntısı yaşıyorum. Bilgisayar çalışırken İşlemci fan'ı birden hızlı bir şekilde dönmeye ve çok ses çıkarmaya başlıyor. Termal macun sürdüğümde düzelir gibi oluyor fakat termal macun çok çabuk kuruyor. Ortalama 2 günde bir sürmem gerekiyor sanırım ama eski bilgisayarımda böyle bir sıkıntı ile karşılaşmamıştım. Bir kaç bilgisayarcıya sordum, bazısı bios'dan ayarı var dedi, bazısı programla yavaşlatırsın dedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• sıcaklıklar yüksek değilse, speed fan kullanarak fanın dönüş hızını azaltabilirsin. termal macunun en az 1 sene gitmesi lazım, hergün macun sürülmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

sıcaklıklar yüksek değilse, speed fan kullanarak fanın dönüş hızını azaltabilirsin. termal macunun en az 1 sene gitmesi lazım, hergün macun sürülmez

Hocam programı kurdum, görünüm bu. Sanırım GPU Fan kısmından ayarlıyorum dönüş hızını. 1-2 gün deneyeceğim, umarım çözüm olur :(
     Fan çok hızlı ve sesli çalışıyor.

• quote:

sıcaklıklar yüksek değilse, speed fan kullanarak fanın dönüş hızını azaltabilirsin. termal macunun en az 1 sene gitmesi lazım, hergün macun sürülmez

Sen bilgisayardan anlarmıydın ya seni hep clash of clans bölümünde görüyordum :D
    Edit: eksiler ne için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paganmin -- 11 Kasım 2015; 13:26:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigiter Blaszczykowski

Merhaba arkadaşlar. Geçen ay yeni bilgisayar topladım, fakat son 6-7 gündür fan sıkıntısı yaşıyorum. Bilgisayar çalışırken İşlemci fan'ı birden hızlı bir şekilde dönmeye ve çok ses çıkarmaya başlıyor. Termal macun sürdüğümde düzelir gibi oluyor fakat termal macun çok çabuk kuruyor. Ortalama 2 günde bir sürmem gerekiyor sanırım ama eski bilgisayarımda böyle bir sıkıntı ile karşılaşmamıştım. Bir kaç bilgisayarcıya sordum, bazısı bios'dan ayarı var dedi, bazısı programla yavaşlatırsın dedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

kardeşim işlemci fanı cpu fan slotunda mı takılı kasayı aç bak eger takılı deilse cpu fan 1 slotuna tak orda takılıysa çıkar cpu fan 2 slotuna tak slot deiştir anakartta bide system fan var ona baglama

• quote:

Orijinalden alıntı: paganmin

quote:

Sen bilgisayardan anlarmıydın ya seni hep clash of clans bölümünde görüyordum :D

Bende seni hep konu disinda gorurdum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

quote:

Sen yaşıyormuydun ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sessiz çalışan mouse var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

quote:

Sen yaşıyormuydun ya

• quote:

Orijinalden alıntı: BasserN

quote:

Merhaba arkadaşlar. Geçen ay yeni bilgisayar topladım, fakat son 6-7 gündür fan sıkıntısı yaşıyorum. Bilgisayar çalışırken İşlemci fan'ı birden hızlı bir şekilde dönmeye ve çok ses çıkarmaya başlıyor. Termal macun sürdüğümde düzelir gibi oluyor fakat termal macun çok çabuk kuruyor. Ortalama 2 günde bir sürmem gerekiyor sanırım ama eski bilgisayarımda böyle bir sıkıntı ile karşılaşmamıştım. Bir kaç bilgisayarcıya sordum, bazısı bios'dan ayarı var dedi, bazısı programla yavaşlatırsın dedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

kardeşim işlemci fanı cpu fan slotunda mı takılı kasayı aç bak eger takılı deilse cpu fan 1 slotuna tak orda takılıysa çıkar cpu fan 2 slotuna tak slot deiştir anakartta bide system fan var ona baglama

Hocam çok teşekkürler, bu yöntemle sıkıntıyı aştım çok şükür

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BasserN

quote:

Hocam çok teşekkürler, bu yöntemle sıkıntıyı aştım çok şükür

Rica ederim dostum inan çok sevindim montaj yapan arkadaşın bilgisizligi nerde toplattırdıysan artık :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.