Şimdi Ara

Fallout New Vegas vs Fallout 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    zamanında new vegas oynamış biri olarak oyuna bayılmıştım. işte rpg oyunu dediğiniz böyle olurdu.
    hayatımda oynadığım ilk fallout oyunuydu bu arada.

daha sonra Enis Kirazoğlu'nun son videolarını izledim ve dedim ki ya bir şans vereyim fallout 4de bu adam da fazla kötülemiştir (souls'u gereğinden fazla kötülediği için arada ön yargılıyım bu arada) eminim grafikleri vs iyi duruyor dedim

hayatımda türünden bu kadar uzak bir oyun görmedim ya. rpg değil bu arkadaşlar fps oyunu. hiç rol yapmanın r si yok oyunda, hikaye de doyurucu değil b*k gibi oyun işte. sana rol adına hiçbir şey katmıyor oyun adam haklıymış yani. vuruş hissi idare eder ama geriye kalan her şey çok kötüydü.

fallout 4 seven arkadaşlar, üzgünüm ama new vegas tokatlayarak alır bu karşılaşmayı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• RPG olarak New Vegas çok daha iyi fakat mekanikleri zamanının bile gerisinde. Günümüzde oynamak zevk vermeyebilir. Remastered gelse harika olur.
  • evet, kesinlikle katılıyorum. mekanik konusunda her ne kadar kötü olsa da geriye kalan her şey çok iyiydi. umarım remastered gelir de 10/10luk bir oyun olur

• Çıkışından 5 yıl sonra tespit gibi tespit ümstad. Yıllardır üzerinde çalışıyor olmalısın.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    fallout 4 yeni oynadığımı söylüyorum kanka anlama eksikliğin mi var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FALLOUT new vegas yardım !!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.