Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
229.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • khalef kullanıcısına yanıt
    Karakterin adını New Vegas Wiki de yaz hocam ID'si var onu bul..
    NPC resetleme var o yöntemi kullanıp tekrar o karakterle etkileşime geç, sorun büyük ihtimal çözülür..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Drima kullanıcısına yanıt
    hocam çözdüm, troubleshottan admin yetkisi ver dedim sorunsuz çalışmaya başladı oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fallout 4'ü azıcık PS4'te oynadıktan sonra bu oyuna geçtim. Milletin F4'teki rpg öğeleri baltalandığını söylediklerinde pek aldırış etmemiştim ama baya baya değiştirmişler. Umarım gelecekte çıkacak oyunları için de aynı şeyleri yapmazlar.
  • fallout 4 ü obsidian yapmadı ondan yapsa daha iyi olabilirdi.
  • http://www.oyunceviri.com/turkceyamalarimiz/fallout-new-vegas-2/

    Yukarıdaki linkten ultimate edition versiyonuna Türkçe yama indirdim ama Türkçe harfleri yutuyor.Bu sorunu nasıl kaldırırım?(windows 7)
  • Renegade Havoc R kullanıcısına yanıt
    https://www.tamindir.com/windows/fallout-new-vegas-turkce-yama/

    Bunu indir dostum.
  • Arkadaşlar merhaba, Fallout New Vegas'a başlamayı düşünüyorum. Bethesda oyunlarından daha önce Skyrim'i ve Fallout 4'ü baya oynadım. Normalde önce Fallout 3'ü sonra New Vegas'ı oynamayı düşünüyordum ama NW'yi Obsidian'ın yaptığını duyunca ona öncelik vermek istedim. Yalnız nasıl bir karakter yapacağım konusunda kafamda soru işaretleri var. Skyrim'de de Fallout 4'te de gizlilik kasıp assasin ve thief modunda takılmak istiyordum ama el alışkanlığı olunca bam güm daldım herkese, oyunu FPS gibi oynadım. Bu sefer gizlilik kasma hedefimi gerçekleştirmek istiyorum. Bunun için hangi tür silahları kullanmam daha iyi olur? Sniper olanlar var ama o da kapalı ortamlarda sorun çıkartır gibi geliyor. Melee ya da Tabanca gibi bir şey mi kullanmalıyım? Bir de bunun için en iyi special değerleri ve diğer yetenek seçenekleri ne olmalı? Belki konuda halihazırda benim yapmak istediğimi yapmış birileri vardır da karakterlerini direk anlatırlar diye buraya sormak istedim.




  • Fallout 4 beklediğimi vermeyince, Fallout 3 de beni nedendir bilmem boğunca, sadık yarim New Vegasa tekrar başlayayım istiyorum yalnız oyunu daha önce vanilla haliyle bitirmiştim. Şimdi ise grafikleri geliştiren modlar yüklemek istiyorum. Skyrimde ne güzel steam atölyeden bir iki ışıklandırma ve çalı çırpı modu indirince oyun seviye atlayıveriyordu ve kolaydı hani, tek tuşla basıp indiriyordunuz. Falloutta ise böyle değil maalesef, mod kurulumu bana çok karmaşık geliyor. Bana yüklemesi basit grafik modları önerir misiniz?
  • Merhaba arkadaşlar. Youtube'dan birinde taşıma kapasitesinin sınırsız olduğunu gördüm. Nasıl yapabilirim bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s-adebisi

    Merhaba arkadaşlar. Youtube'dan birinde taşıma kapasitesinin sınırsız olduğunu gördüm. Nasıl yapabilirim bilen var mı?
    player.setav carryweight 9000 veya mod indir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Graviton G kullanıcısına yanıt
    Konsola bunu yazınca kalıcı mı oluyor yoksa oyuna her girdiğimde yazmak zorunda mıyım?
  • keşke bir babayiğit çıkıp şu çevirilmemiş dlcleri çevirse de mutlu olsam :D
  • Oyunu ilk oynadığımda bitirmemiştim, bir sene sonra oyunun en başından tekrar başladım. Hiçbir görevi kaçırmadan ve keyif alarak oynuyorum. Soracağım soru bir yan görevle alakalı bir soru.


    Cassidy ile beraber seyahat edip kervanlarına neler olduğunu araştırıyordum. İşin altından Van Graff ve Kızıl Kervan çıkınca direk saldırmayı istedi fakat ben kanıt bulabileceğimizi söyledim. Kızıl Kervan'ın tüm görevlerini ve Van Graff'ların son görevi hariç tüm görevlerini yaptım. Van Graff benden Cass'i getirmemi istiyor. Ben bu kanıtları nereden ve nasıl bulabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s-adebisi

    Oyunu ilk oynadığımda bitirmemiştim, bir sene sonra oyunun en başından tekrar başladım. Hiçbir görevi kaçırmadan ve keyif alarak oynuyorum. Soracağım soru bir yan görevle alakalı bir soru.


    Cassidy ile beraber seyahat edip kervanlarına neler olduğunu araştırıyordum. İşin altından Van Graff ve Kızıl Kervan çıkınca direk saldırmayı istedi fakat ben kanıt bulabileceğimizi söyledim. Kızıl Kervan'ın tüm görevlerini ve Van Graff'ların son görevi hariç tüm görevlerini yaptım. Van Graff benden Cass'i getirmemi istiyor. Ben bu kanıtları nereden ve nasıl bulabilirim?

    Kızıl Kervan'da patronun kasasında ve Van Graff'ta yan taraftaki kilitli odadaki kasada 75 lockpick istiyor van grafftaki kasa




  • Her ikisini de almam mı gerekiyor?
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt

    Aynen sonra Mojave outposttaki yetkili abiye gidecen (Van graffa girerken cass'i dışarda bırakta sıkıntı olmasın eğer van graff veya kızıl kervandan biri ölürse kanıt bulma görevi başarısız oluyor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Königsberg -- 11 Ocak 2019; 21:1:58 >

  • Cass ile beraber görevleri yaptığım için son görevi alırken Cass yanımdaydı ve adam lafını bitirir bitirmez çatışma çıktı. Önceki kayda dönerek diğer görevlere sarmıştım. Teşekkür ederim. Kilit açmayı 75'e getirir getirmez deneyeceğim.
  • Old world blues ve lonesome road için türkçe yama çıktı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım hayır çeviren bir kişi bile olmamış :/
  • lonesome road çok zevkli çizgi halinde bir ilerleyiş var ve çok diyalog yok. yanımızdaki ed-e ile konuşuyoruz genelde sadece. ben bu iki dlcyide ingilizce oynadım. ingilizce olmadanda rahatlıkla bitirebilirsin, ama old world blues çok sıkıcı bitirene kadar acayip işkence çekmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.