Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
233.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

project nevada gibi devasa bir modu yoksun oynayanlar için konuşuyorum oyunu hem türkçe hemde bu mod yüklü olarak oynayabilirsiniz hiçbir sorun çıkarmıyor tek dikkat etmeniz gereken önce türkçe yamayı kurun ardından nexus mod manager yardımıyla project nevada ve dlc desteklerini tam kurun..

Bunun dışında nazarımda türkçe yamayla beraber kullandığım modların tam listesi şöyle:)

*Project Nevada (Oynanış stilini ve oyun içinde büyük bir dengeleme yamasıdır yeni itemler yeni eşyalar ve yeni keşfedilmeyi bekleyen yerler,görevler vs vs cabası)
    *NMC's Texture Pack (Doku kalitesini iyileştiren bir mod)
    *A World of Pain (Zarar alma ve zarar verme konusunda denge getiren modlardan biri)
    *ELECTRO-CİTY - Relighting The Wasteland (Fallout Evrenini ışıklandırma yaması)
    *Mission Mojave - Ultimate Edition (Unoffical Fallout Ultimate edition yaması oyun içindeki performans ve buglara karşı önemli ölçüde düzenleme getirir)
    *Nevada Skies (Hava atmosferlerine yenilik getirir yağmur ve kum fırtınası güneş ışıkları vs vs)
    *Wave Radio (Yeni radyo istasyonu 1930-40 ların parçaları içermekte)
    *Old World Radio (Çeşitli radyo istasyonlarının içerdiği büyük bir mod)
    *New Vegas Redesigned 2 (Yüz ve Karakter kaplamaları konusunda en başarılı mod)
    *Mikoto's Beauty Pack (saç modellemelerine yenilikler getiren mod)
    *Willow - A better Companion Experience (Willow adında yeni bir yoldaş geliyor bu modla karakter seslendirilmiştir kendine has bir görevide vardır ayrıca)

Tüm bu modları kolayca kurmak için http://skyrim.nexusmods.com/mods/modmanager/ mod manageri kurun ve mod kurulumlarını bu manager üzerinden yapın

Tabi bu modlarla kurduktan sonra Script Extenderi kurun http://nvse.silverlock.org/

Sonra 4gb Fallout hafıza yamasını kurun ve o yamanın exesinden oyununuzu çalıştırın http://nvse.silverlock.org/beta/fnv4gb_nvse.zip

saygılar

Dibine not - Sadece New Vegas Redesigned 2 Modu'nu mod managerle kesinlikle kurmayın oyunun dengesi bozulabiliyor.. bu modu kurmak istiyorsanız belirtilen linkteki kurulum adımlarını tek tek uygulamanız gerekmektedir..

Eve gidince deneyeceğim paylaşım için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu bitirip dlclere devam etmek var mı peki ?
  • Ben buna cevap yazmıştım ama gözükmüyor nedense. Evet, var.
  • denicem bakalım nasıl oyunmuş
  • Helios 1 ve lejyonlarla alakalı bir soru.
    Helios 1'dayım. Yanımda Boone ve uçan bir robotum var. ED-E adı. Galiba hepsinin adı ED-E.Her neyse Lejyonlar hoşuma gitti, onlardan yana olmak istiyorum. Novactaki herkesi katletmişler, sonra bu haberi yaymamı istediler. Yaydım ben de, sonra onlardan bir daha herhangi bir şey duymadım. Onların safına geçmek için oyunun ana görevlerinin birinde mi tercihte bulunacağım yoksa onların memleketine gidip görev mi arayacağım ?
    Bir de helios 1'deyim şuanda. Ana bilgisayara hedef göstermek kaldı. alttaki seçeneklerde hangisini seçersem seçeyim dışarıdaki NCR elemanları kızartma oluyor. Galiba NCR'ye yaranamıyorum bu görevde. Tüm bölge'yi seçersem de yetersiz voltaj diyor. NCR'ye yaranamadığım için de lejyona yaranmam lazım. Onun için hangisini seçeyim ? Her ne kadar Boone bana küsse de bunu yapmalıyım. Hazır konusu açılmışken Boone beni terk edecek ve onun yerine başka birini bulmam lazım. Bu kim olmalı ve ona nasıl ulaşırım ?
    1) McCarran ve Las Vegas
    2) Fremont ve Batı Tarafı
    3) Tüm Bölge
    4) Arşimet II
    5) Tüm Bölge (Acil Çıkış Katı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadnezar -- 10 Eylül 2012; 8:14:24 >

• güzel bir grafik modu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadnezar

Helios 1 ve lejyonlarla alakalı bir soru.
    Helios 1'dayım. Yanımda Boone ve uçan bir robotum var. ED-E adı. Galiba hepsinin adı ED-E.Her neyse Lejyonlar hoşuma gitti, onlardan yana olmak istiyorum. Novactaki herkesi katletmişler, sonra bu haberi yaymamı istediler. Yaydım ben de, sonra onlardan bir daha herhangi bir şey duymadım. Onların safına geçmek için oyunun ana görevlerinin birinde mi tercihte bulunacağım yoksa onların memleketine gidip görev mi arayacağım ?
    Bir de helios 1'deyim şuanda. Ana bilgisayara hedef göstermek kaldı. alttaki seçeneklerde hangisini seçersem seçeyim dışarıdaki NCR elemanları kızartma oluyor. Galiba NCR'ye yaranamıyorum bu görevde. Tüm bölge'yi seçersem de yetersiz voltaj diyor. NCR'ye yaranamadığım için de lejyona yaranmam lazım. Onun için hangisini seçeyim ? Her ne kadar Boone bana küsse de bunu yapmalıyım. Hazır konusu açılmışken Boone beni terk edecek ve onun yerine başka birini bulmam lazım. Bu kim olmalı ve ona nasıl ulaşırım ?
    1) McCarran ve Las Vegas
    3) Tüm Bölge
    4) Arşimet II

Senden haberi yaymanı isteyen Lejyon askeri Vegas da kılık değiştirmiş bir şekilde yanına gelip seni davet edecek. O zaman Sezar'ın istediği görevleri yapıp Lejyon'dan olabilirsin. Ayrıca Lejyon'un tarafında olacaksan Boone sorun çıkartıyor. Ya yollarınızı ayıracaksınız ya da öldüreceksin. Hakaret içerikli konuştuğu için öldürdüm ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

1) McCarran ve Las Vegas
    3) Tüm Bölge
    4) Arşimet II

Senden haberi yaymanı isteyen Lejyon askeri Vegas da kılık değiştirmiş bir şekilde yanına gelip seni davet edecek. O zaman Sezar'ın istediği görevleri yapıp Lejyon'dan olabilirsin. Ayrıca Lejyon'un tarafında olacaksan Boone sorun çıkartıyor. Ya yollarınızı ayıracaksınız ya da öldüreceksin. Hakaret içerikli konuştuğu için öldürdüm ben.

Eyvallah sağol, Sezar'da da hiç karizma yokmuş yahu. Zırhlı askerleri ondan daha havalı.

• quote:

quote:

quote:

1) McCarran ve Las Vegas
    3) Tüm Bölge
    4) Arşimet II

Eyvallah sağol, Sezar'da da hiç karizma yokmuş yahu. Zırhlı askerleri ondan daha havalı.

Üstelik çok da sorunlu bir adam.
    Beyninde tümör var. Başına ağrı girdiği zaman konuşmaya çalışırsan öldürtüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1) McCarran ve Las Vegas
    3) Tüm Bölge
    4) Arşimet II

Üstelik çok da sorunlu bir adam.
    Beyninde tümör var. Başına ağrı girdiği zaman konuşmaya çalışırsan öldürtüyor.

Yes Man Hoover Barajına git diyor görevde. En sonunda hadi gidelim diyorum ve oyun bugta kalıyor. Hiçbir şey olmuyor, adam öyle bekliyor ve sadece etrafıma bakabiliyorum.

Acaba nedir ki sorun, biliyor musun hocam ?

Ekleme: Galiba anladım. Kalenin altındaki robotları yok etmiştim ben, sonra yes man görev bunları kullanacaktı. Ee haliyle ortada robot mobot olmayınca sapıttı oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadnezar -- 21 Eylül 2012; 16:27:22 >

• farketmeden mayınlara basıyorum, bunları görmenin anlamanın bir yolu var mı, yada detect etmenin bir yolu?
  • onun için bir perk var daha önce almadım ama onu alınca basıncada patlamıyor sanırım , onun haricinde gözünü dört açacan :)
  • oyunu uzun süre çok istekle alıp girmeye fırsat bulamamıştım, yükliyeyim gireyim bari önümüzdeki hafta
  • kadnezar arkadaşın dediği gibi (Yes Man Hoover Barajına git diyor görevde. En sonunda hadi gidelim diyorum ve oyun bugta kalıyor. Hiçbir şey olmuyor, adam öyle bekliyor ve sadece etrafıma bakabiliyorum.)
    Yes men ile bay hause ile ve ncr ile görevleri yaptım oyunu baştan 4 defa oynadım bıktım usandım artık. Hep aynı şey belli bir yere geliyorsun görevi kabul ediyorsun adam silahı sırtına takıyor ardından put gibi kalıyor sadece etrafa bakabiliyorsun birde eğilebiliyorsun o kadar. pip boy u bile açamıyorsun
    oyunda bug vardır diye herkesle iyi anlaşıp öldürmemeye çalıştım
    anlayacağınız kadnezar gibi robot da öldürmedim yine de aynı problem
    batman de de aynı problem vardı oyunun grafik ayarlarını düşürüp çözmüştüm ama new vegas ta bu yöntem işe yaramıyor.
    oyunu şimdiye 10 defa bitirmiş olmam gerekirdi bıktım aynı hatayı almaktan
    ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDECEK VAR MI?????

• merhaba arkadaşlar türkçe yamasının çıktığını görünce direk oyuna başlamaya karar verdim ama sormam gereken bir kaç soru var

oyunu toplamda 12 saate kadar oynadım daha çok küçük bir kısmı bitmiştir diye düşünüyorum.Zaten seviyem 13 çok yüksek değil.
    1)Oyunda yanımıza takım arkadaşları katılıyormu ? (yanımda tamir etmiş olduğum ED var sağolsun çok yardımı dokunuyor :) eşyalarımı taşıyor saldırı konusunda da başarılı seviyorum kendilerini :) ama bir iki insan da olsa fena olmaz...

2)Oyunda iyilik meleği misali takılıyorum herkese iyilik yapıyorum.Hatta en son hortlakları füze ile uzaya yolladım profesörü ise novaya gönderdim Hitabet yeteneğim sağolsun yoksa profesöre kalsa elemanları havaya uçuracaktı...Hitabet çok önemli anladım ama diğer hangi skillere yönelmem gerekiyor Genelde bilim,silahlar,kilit açma,hitabet,tıp,tamir üzerine yoğunlaştım ara ara diğer skillerede veriyorum .Ayrıca perkler konusunda kesinlikle almam gereken perkler nelerdir ? ...Misal kadın avcısı perkini aldım.Hurdalıktaki yaşlı kadından itiş modülünü bedaya aldım yoksa çok kapak gidicekti

3)Bu oyunda kullanabileceğimiz motorlu taşıt yokmu varsa nasıl alırız yürümekten illahlah geldi.Keşfettiğimiz yere hızlı seyahat varda keşfetmediğimiz yerlere ulaşmak çile bülbülüm çile

4) Oyunun ortalama oynama süresi ne kadar ? Ayrıca haritada işaretli olmamasına rağmen keşfedilecek çok yer bunuda keşfettim...O yüzden düşüncem 100 120 saat arası oynama sürem olucak büyük ihtimal Tekrar yeniliyorum motorlu taşıt kullanmak için bir mod hile vesaire varsa seve seve kullanırım...

5)Şu öldüren pençe denilen yaratıklara karşı en etkili silah nedir ?
    4 tane birden saldırıyor maden ağzına gidemiyorum.Anında işimi bitiriyorlar.

Ayrıca oyunda atladığım veya bilmem gereken başka şeylerde varsa söylerseniz sevinirim :)

İyi günler dilerim...

ekleme: Unuttuğum bir soru kalmış.Arkadaşlar terminalleri nasıl hackliyoruz mantığını bir türlü anlayamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelkurmay89 -- 24 Eylül 2012; 15:12:44 >

• 1-Bir insan ve bir de insandışı (köpek robot gibi) eleman katılabiliyor yanına. Daha fazlası olmaz. İyilik meleği ve konuşarak anlaşan biri olarak devam edeceksen bordo bereli Boone isimde bir eleman var, süper nişancıdır. Karizman yüksekse ve iyi bir silah verirsen katleder düşmanları. Kendi silahının mermisi bitmez ama değişik silah verirsen mermi de vermen gerekir.

2-Kesinlikle alman gereken bir perk yok ama sağdan solda fazla para/cephane bulmanı sağlayanları alma derim. Zaten belli yeteneklere yüklenince onlarla ilgili perkeler açılır. Bir de kadın avcısını almasaydın keşke :) Çok sorun değil gerçi ama kullanımı biraz azdır, kadınlar az erkeklere göre haritada sadece. Eğer karakterin hatun olsaydı işin rengi değişirdi. Kara dul perki alınacak en iyi perk herhalde :)

3- Oyuna mod yapmadan taşıt yok. Tabana kuvvet.

4-Ben her yeri keşfetmeye çalışarak 150 saatimi verdim ama hiç bir DLC yoktu o zaman. Bütün görev DLCleriyle 200ü bulabilirdi.

5- Onlardan kaç şu an için Deathclawlar (çevirmenlere karışmak haddim değil ama Pençeölüm deseler daha iyi olurmuş gibi) oyunun en zorlu düşmanlarıdır ve üstün başın çok iyi olana kadar yaklaşma bile derim. 25-30 gibi olsun seviyen ve senin, yanındaki elemanlarının ekipmanları iyi olsun. Normal silahlar gıdıklar lazer, elektirik, plazma veya yüksek kuvvette patlayıcı ile uğra oraya tekrar.

Hack olayı şöyle. Şifreyi tahmin ediyorsun o listedeki kelimelerden. İlk seferde bilemezsen kaç harfin doğru olduğun söylüyor sana. Ona göre tekrar tahmin ediyorsun.
    Ayrıca bazı anlamsız simgeler var, bunların bir kısmı grup halindedir ve "Dud" diye geçer. Bunları bulup silersen yanlış kelimelerden birini de silersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

1-Bir insan ve bir de insandışı (köpek robot gibi) eleman katılabiliyor yanına. Daha fazlası olmaz. İyilik meleği ve konuşarak anlaşan biri olarak devam edeceksen bordo bereli Boone isimde bir eleman var, süper nişancıdır. Karizman yüksekse ve iyi bir silah verirsen katleder düşmanları. Kendi silahının mermisi bitmez ama değişik silah verirsen mermi de vermen gerekir.

2-Kesinlikle alman gereken bir perk yok ama sağdan solda fazla para/cephane bulmanı sağlayanları alma derim. Zaten belli yeteneklere yüklenince onlarla ilgili perkeler açılır. Bir de kadın avcısını almasaydın keşke :) Çok sorun değil gerçi ama kullanımı biraz azdır, kadınlar az erkeklere göre haritada sadece. Eğer karakterin hatun olsaydı işin rengi değişirdi. Kara dul perki alınacak en iyi perk herhalde :)

3- Oyuna mod yapmadan taşıt yok. Tabana kuvvet.

4-Ben her yeri keşfetmeye çalışarak 150 saatimi verdim ama hiç bir DLC yoktu o zaman. Bütün görev DLCleriyle 200ü bulabilirdi.

5- Onlardan kaç şu an için Deathclawlar (çevirmenlere karışmak haddim değil ama Pençeölüm deseler daha iyi olurmuş gibi) oyunun en zorlu düşmanlarıdır ve üstün başın çok iyi olana kadar yaklaşma bile derim. 25-30 gibi olsun seviyen ve senin, yanındaki elemanlarının ekipmanları iyi olsun. Normal silahlar gıdıklar lazer, elektirik, plazma veya yüksek kuvvette patlayıcı ile uğra oraya tekrar.

Hack olayı şöyle. Şifreyi tahmin ediyorsun o listedeki kelimelerden. İlk seferde bilemezsen kaç harfin doğru olduğun söylüyor sana. Ona göre tekrar tahmin ediyorsun.
    Ayrıca bazı anlamsız simgeler var, bunların bir kısmı grup halindedir ve "Dud" diye geçer. Bunları bulup silersen yanlış kelimelerden birini de silersin.

@siberarmi cevapladığın için teşekkürler...

• kadnezar arkadaşın dediği gibi (Yes Man Hoover Barajına git diyor görevde. En sonunda hadi gidelim diyorum ve oyun bugta kalıyor. Hiçbir şey olmuyor, adam öyle bekliyor ve sadece etrafıma bakabiliyorum.)
    Yes men ile bay hause ile ve ncr ile görevleri yaptım oyunu baştan 4 defa oynadım bıktım usandım artık. Hep aynı şey belli bir yere geliyorsun görevi kabul ediyorsun adam silahı sırtına takıyor ardından put gibi kalıyor sadece etrafa bakabiliyorsun birde eğilebiliyorsun o kadar. pip boy u bile açamıyorsun
    batman de de aynı problem vardı oyunun grafik ayarlarını düşürüp çözmüştüm ama new vegas ta bu yöntem işe yaramıyor.
    ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDECEK VAR MI????? DEMİŞTİM
    arkadaşlar lütfen yardım edin yok mu bilen

• beyler fena şekilde new vegas çekiyor canım ek paketler nasıl ben paketsiz oynamıştım da
    ALLAH RIZASI İÇİN YAR
    DIM EDECEK VAR MI???
    ?? DEMİŞTİM

bunun çaresini bilen varmı acaba
    oyundan vazgeçecez anlaşıldı

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.