Şimdi Ara

Fallout | Amazon Prime | Jonathan Nolan (2024 - ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
10
Favori
12.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sezonlar arasında çok uzun zaman geçiyor, bölüm sayısı çok az ve yavaş ilerliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu dizinin biraz daha hareketli olması gerekiyor deathclaw gördük ama savaşılmadı raiderler yok mutant gördük şu pazar alanında kapak vererek silah alınsaydı mermi alınsaydı ayrıca lucynin elbisesi değişse artık güzel olur

• Son bölüm bolca new vegas oynadığım zamanı hatırlattı özellikle Gomorrah önündeki kadınlardan birini susturuculu tabanca ile stealth olarak öldürüp fark edilmeden kıyafetini almaya çalıştığım zor zamanı ama sonunda başarmıştım.

Fallout | Amazon Prime | Jonathan Nolan (2024 - )

Birde o gün Maximus ile aynı düşüncede olan @evohan ın şu mesaj denk geldi Fallout | Amazon Prime | Jonathan Nolan (2024 - ) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Ocak 2026; 14:2:49 >

• İlk sezon tüm bölümler türkçe altyazılı olarak youtube'a eklendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yalnız önünde yarmatik varken arkanı dönüp teşekkür etmek tam bunluk hareketti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Şubat 2026; 11:32:30 >

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Ne finaldi beee 10 üzerinden 15 bu sene izlediğim en iyi dizi primalle beraber.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

primal ne hocam

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Dizi dostum izle 👍

yav adı ne adı hocam primal yazıyorum çizgi film çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 5 Şubat 2026; 1:56:13 >

• Ben en son Girl Taken dizisini izlemiştim ön yargı ile başladım ama kardeşlerin oyunculuk çok iyiydi tasfiye ederim. Fallout | Amazon Prime | Jonathan Nolan (2024 - ) 

4 büyük gözden hangi ikisi sizce?

Wendy

Lucy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Şubat 2026; 1:0:27 >

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

yav adı ne adı hocam primal yazıyorum çizgi film çıkıyor

Primal dizi çizgi dizi invincible gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2.sezonu iki oturuşta bitirdim. Bu sezon çok iyiydi, oyunculuklar, müzikler öyle özlemişim ki şiir gibi bir dizi izlerken beni mest ediyor. Walton Goggins, Ella Purnell ve Kyle MacLachlan'ı izlemek keyif verici. Dizide her karakter çok çok iyiydi ne ara başladık, ne ara bitti tadı damakta bıraktı. Walton abinin ses tonuna bayılıyorum. Justified dizisinden beri takip ediyorum. Bu rol için harika bir seçim. Cast seçimleri 10/10 kusursuz vallahi tebrik ediyorum. Jonathan Nolan ve eşi Lisa Joy harikalar yaratıyor. 2.sezon Macaulay Culkin'ı görmek harikaydı, 3.sezon da rolünü tekrarlayacak. Mr. House çok başarılıydı, Justin Theroux döktürmüş. Fallout | Amazon Prime | Jonathan Nolan (2024 - ) 

3.sezon sanırım en erken Kasım - Aralık 2027 döneminde gelir. Sabırsızlıkla bekliyorum. Fallout | Amazon Prime | Jonathan Nolan (2024 - ) 

• İkişerli birerli 1.5x izleyerek bitirdim. Artık beyin kaldırmıyor bu kadar ara vermiş dizilerde de bunalıyorum yavaşlığa.

Puanım S2B1-B8 10/5.6

1.5 hızla nasıl zevk alıyorsunuz ? Ben bazen 1.2 yapıyorum. Çok ağır filmlerde güzel oluyor. Ama bunun gibi yapımlarda seyir zevkini bozar.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Genel olarak 2. sezonu da çok beğendim kesinlikle üstüne koyarak ilerliyorlar.

Temposu biraz yavaş evet ancak ben son derece memnunum başka dizide olsa belki sıkılırdım ama Fallout evrenini sindire sindire izlemek istiyorum

Umarım şöyle en az 5-6 sezon sürer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 7 Şubat 2026; 16:56:2 >

7.bölüm sonunda çalan parçaya bittim
    Parça burda

Dizi de haksızlık edilen oyuncular var , daha çok ekranda görülmeleri gerekirdi

Justin theroux efsane oyuncuymuş neden oynatmadılar bilemedim

Kyle MacLachlan ekrana çok yakışıyordu öldürüp diziden ayrıldı

İlk bölümleri izleyince de demiştim Annabel O'Hagan Galiba sonraki sezonda daha çok rolü olucak

• Ben biraz daha ana karakterin yalnız, hiçliğin ortasında serüvenini izlemek isterdim ama hollywoodun mevcut akımı çerçevesinde ilerliyor artık herşey. Bu akımdan daha fazlası beklenemez çıtası belli uyulacak kurallar belli verilecek mesajlar belli karakterlerin rengi tipi bile belli hangi karakterin her zaman haklı olacağı hangisinin başarısız olacağı hangisinin iyi/kötü olduğu hangisinin öleceği hangisinin kalacağı hep belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 9 Şubat 2026; 1:30:43 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.