Şimdi Ara

Fallout 4'ün Çıkış Videosu Yayınlandı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • etkileyici ama netimin olmadığı zamana denk geldi.
  • Videoyu izlerken fena esnedim. Çok sıkıcıydı. Hadi grafikleri geçtim ama çıkış videosunun gaza getirmesi lazım (gaza getirmedi).

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trapdoor

quote:

Orjinalden alıntı: xX.3B.Xx

Ne saçma video oynatıcınız var!! Youtube'dan açıp hiç takılmadan izledim, yoksa yarım saatte izleyecektim. Neyseki video muhteşemdi, türkçe yamasını nasıl bekleyeceğim bilmiyorum :D

Videoyu buradan hiç takılmadan izledim hem de kaliteden ödün vermeden. Sanırım internet bağlantınızda ya da bilgisayarınızda bir sorun var. Ayrıca Youtube adlı sitenin adının baş harfini büyük yazıp bi' de sonundaki eki özel isim olduğu için apostrofla ayırmış olmanıza rağmen, aynı özeni "Türkçe" kelimesinde göstermemeniz beni gerçekten üzdü.

Fallout'u çok seven biri değilim ve açıkçası yeni oyunun içeriğinin ne kadar dolu olacağına dair şüphelerim de var. Bu tarz yapımlarda benim için kıstas, SKYRIM oyunudur. Gerçekten yaşayan bir RPG dünyası var o oyunda.

Ben hem ev bilgisayarımda hemde ofis bilgisayarımda fibernet kullanmama rağmen bu sitenin videoları çok sıkça ve uzun süreli takılmalar yapıyor, youtube da hiç takıldığını görmedim ve zaten çoğu kişi de şikayetçi.
    Cümle başlarında refleks olarak harfleri büyük yapıyorum hocam, belli cisim yada benzeri bir ismi belirtirken daha rahat anlaşılması bakımından apostrofla ayırdım yani büyütülecek birşey yok, bundan sonra daha dikkatli olurum Türkçe kelimesini yazarken
    Fallout 3 ve New Vegas'ı oynayan biri olarak bu videoda bile önceki oyunlardan daha dolu ve yaşayan bir şehir olacağını düşünüyorum ve hissediyorum. Haritası çok da büyük değil zaten o yüzden dolu dolu yapacaklarını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX.3B.Xx -- 5 Kasım 2015; 22:22:05 >

• Oyun belki güzel olabilir... ama bu grafikler bu nesile hiç yakışmadı... ayrıca oyun motorunda mı sıkıntı var bilemiyorum ama mocap'ler çok kötü... Ama eminim hikaye olarak sağlam olacak yine...

• Grafikleri geçtim ama animasyonları hala beğenmedim ben. Tamam gelişme var ama şu konuşma animasyonları falan hala çok yapay geliyorlar bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke fiyatı 75-80 tl olsaydı,orijinal alırdım.Bi şekilde oynayacağız bakalım,fena gözükmüyor.
  • Oyunu videoyu izleyerek beğenmeyen arkadaşlar. Fallout videolardan ve trailerlardan anlaşılacak bir oyun değil ne yazık ki. Oynayınca anlaşılıyor oyunun size sundukları.

• GOTY
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

GOTY

garbage of the year
  • Tamam biliyorum oyuncular bu oyunu grafikleri için oynamıyor. Ama neticede oyunun grafikleri ve animasyonları 2015 senesinin oyunu gibi de durmuyor. Bunu söyleyerek oyunu kötülemiş olmuyoruz.
  • Bu grafiklerle goty olamaz. Metal gear kazanır diyorum.

• ''Grafikleri iyi değilse oyun kötüdür.'' zihniyeti çok iyiymiş.

Bethesda'nın kronikleşmiş animasyon sorunu haricinde iyi gözüküyor. Diyalog sistemi ile ilgili bazı tereddütlerim var. Çıkınca göreceğiz artık.
  • İyi oyun belli oluyor ama witcher 3 ve metal gear solid gibi baba başlıklar varken gözüme sönük geldi açıkçası, umarım yanılmışımdır.

• Ya witcher 3 ya metal gear yada fallout başka rakip göremiyorum goty için

• Cagimizin grafiklerine ayak uyduramamis

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • çok abartılıyor. gerçekten fazla abartılıyor. şu silahlar ekranın 4te2 sini kaplaması son oyunların hepsinde var ve iğrenç bir şey. silahtan hiç bir şey gözükmüyor. fallout un hiç bir oyununa bu kadar reklam yapılmamıştı. umarım abartıldığı kadar mükemmel ötesi bir oyun olur da oynarız doya doya.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.