Şimdi Ara

Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.216
Cevap
118
Favori
399.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r0ket

çok teşekkürler. bir yoğun istekte unoffical patch için yapsam nasıl olur?

Şu anda ilgilenemeyiz. Oyun %100 olduktan sonra bakabiliriz.
  • İngilizce menü problemleri diğer bölümündeki güncelleme ile de düzelmedi.

Türkçeleştirdiğiniz mod oyunda aktif gözükmüyor.Sanırım mod Manager indirip aktif etmek gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun durduk yere böyle oldu 5-6 kez yama güncelledim kabul etmedi fotoğraf gözükmüyorsa oyun ingilizce Türkçe karıştı ::(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nmrcy -- 31 Ağustos 2017; 21:34:40 >

• 1920*1080 de oyun kapanıyor. Arayüz gözükmüyor. Nasıl düzelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunSociety -- 31 Ağustos 2017; 22:17:20 >
  • Nmrcy N kullanıcısına yanıt
    Belgeler>My Games>Fallout4 içinden .ini dosyalarını silin.
    Orijinal launcher'ı açıp kapatın.
    Bizim launcher'a girip ayarlarınızı yeniden yapın. Türkçe olacaktır
  • Şimdi denedim ve o çözünürlükte bir sorunla karşılaşmadım.
    üst mesajda yazan işlemleri siz de dener misiniz?

@Akbaba89
    Duyuruda önce modu kurun yazmıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilginUgurcan -- 31 Ağustos 2017; 22:51:30 >
  • Bir arkadaş hayrına şu def uı modunu nasıl yükleyeceğimizi anlatabilir mi? Nmm ile de denedim ama karman çorman oldu oyun. Tekrardan yüklüyorum oyunu şimdi.
  • gundonumu G kullanıcısına yanıt
    Pekala.
    Download Manually ile indir. İndikten sonra zip'i Fallout 4 klasöründeki Data'nın içine çıkar.
    Sonra launcher'ı aç ve diğer sekmesinden Def_Ui türkçe yamasını indir.

• Öncellikle yama için teşekkürler. Emeğinize sağlık.

Son güncellemeden sonra oyun ana menüde kalıyor. Ne fare imleci görünüyor, ne de diğer tuşlar çalışıyor. Klavye tuşlarıyla dahi oyuna giremiyorum.

Yalnız konsolu açtığımda fare imleci geri geliyor. Kapattığımda ise yine aynı problem.

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Son güncelleme ile terminallerde türkçe karakter sorunu oluştu bilginize.

Komşuköy'deki bir çok çeviri ingilizce daha bitmemiş galiba,çok güzel bir çeviri olmuş.

Herkese iyi bayramlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 1 Eylül 2017; 11:7:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekin_can

Öncellikle yama için teşekkürler. Emeğinize sağlık.

Son güncellemeden sonra oyun ana menüde kalıyor. Ne fare imleci görünüyor, ne de diğer tuşlar çalışıyor. Klavye tuşlarıyla dahi oyuna giremiyorum.

Yalnız konsolu açtığımda fare imleci geri geliyor. Kapattığımda ise yine aynı problem.

Bendede oluyordu mod yüklümü yüklüyse nerden yükledin oyun içindenmi nexus mod programıylamı?Ben oyun içinden yükledim o dediğin şeyler benimde başıma geldi nexus mod programıyla yüklediğimde bir şeyle karşılaşmadım.
  • quote:

Gamepad takılı olmasın?

Sizin için oyunun orijinal versiyonunda ve tüm korsan versiyonlarında yamayı test ettim, bir tanesinde bile hata olmadı. Gamepad kullanıyor olmalısınız. Çünkü aynı hatayı gamepad bilgisayara takılıyken mouse ve klavyeyi kullanmaya çalıştığımda alıyorum sadece. Yani ya sizden kaynaklı bir hata var ortada, ya da gamepad takılı. 1.1'den 1.10'a kadar tüm sürümlerde test ettim ve yama hiç bir sıkıntı yaratmadı, 1.1'de zaten mod yüklenmiyor oyuna. Onu da kullanmamanızı yamanın 1.5 üstü versiyonlarda çalıştığını belirtmiştik.
    İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 1 Eylül 2017; 20:8:13 >

• Sarkis.Kısaohanyan kullanıcısına yanıt
    Yok hayır, gamepad kullanmıyorum. Oyunu sildim, tekrar yüklüyorum. Umarım sorunsuz çalışır.
  • quote:

Yok hayır, gamepad kullanmıyorum. Oyunu sildim, tekrar yüklüyorum. Umarım sorunsuz çalışır.

Oyun yüklenince yamadan önce bir kere çalıştırın. Eğer sorun devam ederse belgelerim\my games\fallout4 klasöründeki sonu ini ile biten 2 (Bazen 3) dosyayı silip tekrar deneyin. Yine olmazsa aynı klasördeki yeni Fallout4Prefs.ini dosyasını açın ve içindeki "bGamepadEnable" satırını 0 yapın. Yine düzelmezse yamayı yüklemeyip internetten çözümlerine bakın. İnternette bu sorunu yaşayan çok fazla insan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 1 Eylül 2017; 21:35:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarkis.Kısaohanyan

quote:

Gamepad takılı olmasın?

Sizin için oyunun orijinal versiyonunda ve tüm korsan versiyonlarında yamayı test ettim, bir tanesinde bile hata olmadı. Gamepad kullanıyor olmalısınız. Çünkü aynı hatayı gamepad bilgisayara takılıyken mouse ve klavyeyi kullanmaya çalıştığımda alıyorum sadece. Yani ya sizden kaynaklı bir hata var ortada, ya da gamepad takılı. 1.1'den 1.10'a kadar tüm sürümlerde test ettim ve yama hiç bir sıkıntı yaratmadı, 1.1'de zaten mod yüklenmiyor oyuna. Onu da kullanmamanızı yamanın 1.5 üstü versiyonlarda çalıştığını belirtmiştik.
    İyi günler.

Çevirinizden sonra oyun game pad ile oynanmıyor mu yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: OyuncuBabaOfficial

quote:

Orijinalden alıntı: Sarkis.Kısaohanyan

quote:

Gamepad takılı olmasın?

İyi günler.

Çevirinizden sonra oyun game pad ile oynanmıyor mu yani?

O da nereden çıktı :D Oynanıyor. Ama Fallout 4'ün kötü bir özelliği olarak, bilgisayara gamepad takılıyken mouse ve klavye konsol dışında çalışmıyor.
    Edit: İsterseniz oyun sırasında gamepad takıp çıkartarak test edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 1 Eylül 2017; 21:40:1 >

"bGamepadEnable" satırını 0 yapınca sorun çözüldü. Teşekkür ederim :)
    Bir an korkmuştum öyle olmasından. Problem yok yani. Teşekkürler :)
  • quote:

"bGamepadEnable" satırını 0 yapınca sorun çözüldü. Teşekkür ederim :)

Ne demek her zaman :) Eğer gamepad kullanmak isterseniz tekrar 1 yapmayı unutmayın.
    Bu arada, normalde 1'ken gamepad takılı olmadığında bu sorunu yaşamamamız gerekiyor. Yani sisteminizdeki donanımlardan bir tanesini bilgisayarınız gamepad olarak görüyor olabilir. Başka oyunlarda da benzer bir hata ile karşılaşmamanız için sisteminizi ve kayıt defterinizi tarayıp hataları çözmenizi öneririm.
    Buradaki zamk ne diye geçiyor birden çok anlamı var da? Hata bildirim formuna da ilettim.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.