Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
245.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her bakımdan süper b oyun olmus:D en kısa zamanda alıp oynamayi dusunuyorum.. tabu buradaki bolum gecme yazılarındanda faydalanacagım.. sagolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

Hiç melee kullanmadığım için bilmiyorum. Akşam bakarım.

Otobar, parçayı alman önemli değil. O parçayı görevi veren elemana gösterip android ölmüş dersen 50 caps kazanırsın. Androidi bulman lazım özel eşyalar için.

Parçayı zimmera verirseniz, sizi "android köle direniş grubu" gibi birşeyin fahri üyesi yapıyorlar:P Muhtemelen toplandıkları bir yerde var. Ama gidip aramadım. Eminim onun da ucu güzel ödüllü bir queste bağlıdır. plazma rifle+perk ile 50 caps arasında hayli fark var çünkü:P
  • verildimi bilmiyorum ama oyunda problem yaşayanların pagefile.sys yani sanal belleği devre dışı bıraktıklarında sorun çözülüyor.yinede kesin konuşmuş olmayayım bende çözüldü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 8thsin

quote:

Hiç melee kullanmadığım için bilmiyorum. Akşam bakarım.

Otobar, parçayı alman önemli değil. O parçayı görevi veren elemana gösterip android ölmüş dersen 50 caps kazanırsın. Androidi bulman lazım özel eşyalar için.

Parçayı zimmera verirseniz, sizi "android köle direniş grubu" gibi birşeyin fahri üyesi yapıyorlar:P Muhtemelen toplandıkları bir yerde var. Ama gidip aramadım. Eminim onun da ucu güzel ödüllü bir queste bağlıdır. plazma rifle+perk ile 50 caps arasında hayli fark var çünkü:P

androidi bulup gerçeği anlattım plazmayı aldım fakat perki kimden alacağım?

• spoiler!
    abi benim babam öldü :D tamda bulmuştum adamı
    bide ski,lleri nasıl geliştiriyoz anlamadım o atomu patlatmak için 25 skillmi ne istiyo o kadar yok bende nasıl arttırıyoz
  • active project proty görevinde bi şifre girmem gerekiyo sayıkarka o şifre ne :S
  • oyun bitti öldüm abooo :D daha yapacak bisürü görev vardı ben yapmadım bidaha baştan oynayacam
  • Yahu spoiler böyle mi verilir. O mesajı atladım hemen alttakine gözüm takıldı. Gitti oyunun tüm zevki.
  • open ended olmaması yıktı beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

Hmm... Charon Vault 112'ye girerken kaybolmuştu.

Gittim Cross'u alayım diye... "Zaten adamın var" dedi. "Haa, demek Charon yaşıyor ve oyun yanımda sayıyor" dedik.

Oradan Vault 87 vs. yapıp çıkışta Fawkes'ı aldım yanıma. Ee nası oldu da aldık dedim ama, almış da olduk.

Sonra Megaton'a döndüğümde ekranda bir uyarı yazısı belirdi. "Charon has returned to 9th Circle" diye.
    Gittik UC'ye... Charon orada. "Takıl peşime". Takıldı...

Tam terminatör team oldu sonrasında.
    Charon-Fawkes-Dogmeat...

Tabi arada yanlışlıkla oyunu bitirdik... Gezdiğim area 51, ama oyunda 160 civarında area var sanırım...

Start from fresh... Gene mi...

Charonu nasıl kaybettin? Bende dogmeati kaybettim. Metrolardan birinde vault 101 e dön burası tehlikeli demiştim gidiş o gidiş. 1 kaç defa vault 101 i kontrol ettim köpek yok.
    Bu elemanlarla ilgili aklıma takılan diğer mesele ölmeleri. dogmeat öldüğü zaman en son autosave den tekrardan başlayıp köpeği aksiyon öncesi vault 101 e gönderiyordum. Öldükten sonra bunlar diriliyorlar mı?

• Arkadaşlar nasıl burada yanımıza adam alabiliyoruz çok yorucu olmaya başladı oyun mermi kıtlığı da var zaten..Bir de mermi nasıl satın alınıyor?
  • Bu arada arkadaşlar Tesla armorun 3 parçalık bir set olduğu ortaya çıktı. Bir main armor, bir de back pack olarak 82 DR veren birlikte giyilebilen iki main armor parçası mevcut. Helmet ile 91 gibi bir damage resistance yakalıyorsunuz. Fakat ikisinin de ismi tesla armor diye geçiyor. O yüzden lootlarınıza dikkat edin ve iki farklı parçayı aynı diye karıştırmayın Bonusları yüzünden power armor giymeyenler tekrar düşünsünler artık

Main armor bonusları: "energy weapons: +10" "Rad. Res +20" DR 42
    Back pack bonusları: "STR +1" "AGI -1" "Rad Res +15" "DR 40"
    Helmet bonusları: "CHR -1" "Rad Res +5" "DR 9"

http://i271.photobucket.com/albums/jj155/elysianguardian/pipboy3-pieceteslaarmor.jpg
    http://i271.photobucket.com/albums/jj155/elysianguardian/tesla3-piecefrombehind.jpg
    http://i271.photobucket.com/albums/jj155/elysianguardian/mainteslaarmor.jpg
    http://i271.photobucket.com/albums/jj155/elysianguardian/teslapowersourcesheathepiece2.jpg
    http://i271.photobucket.com/albums/jj155/elysianguardian/pipboyteslaarmorbackpacksheatheshos.jpg
    http://i271.photobucket.com/albums/jj155/elysianguardian/pipboyteslamainarmor.jpg
    http://i271.photobucket.com/albums/jj155/elysianguardian/teslahelmetpipboystats.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8thsin -- 16 Kasım 2008; 5:49:15 >

• Kullanışlı değil sanki bea 45+45 kilo çok geldi bana. Zaten standart taşıdığım 100kilo silah var. Birde bunları taşıyınca hiçbirşey toplayamam. Kasada dursun Power armorlar. En güzeli ranger.

@revenger11; androide "bana güvenebilirsin" deyip, ihanet etmen gerekli perk için. Rivet lab. daki Zimmer insanına gidip; "androidi buldum" deyin, o perki verecek.

@master of darkness, Underworld'de Charon var barda. Onun kontratını satın alabilirsin.

@yalcınonline, sana sadece oha diyebildim. Sağlam spoiler yedik sayende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 16 Kasım 2008; 12:27:33 >

• quote:

@revenger11; androide "bana güvenebilirsin" deyip, ihanet etmen gerekli perk için. Rivet lab. daki Zimmer insanına gidip; "androidi buldum" deyin, o perki verecek.

oooo, A.I. ve Blade Runner fanatiği olarak o androide bunu yapamam, plazmayla idare edicez artık

zimmerda zaten commonwealth yani ingiliz toplumuna ait bir eleman sanırım, hiç tutmadı gözüm
  • 3 Silah

Oyunu Sledge Hammer,Baseball Bat ve Super Sledge ile bitirdim.Zırh ise Vault 101 den kalan baba yadigarı
    Bu kadar psikopat bi karakter yönettiğimi hatırlamıorumHer önüme çıkan kafasına sledge hammer darbesi yiyor
    Herkesle konuşurken hep karşıdakini korkutmaya yönelik seçenkleri seçtim,emirler verdim ve herkes korktu(eee nede olsa zenciyim)

Ama bunca güzelliğinin arasında neredeyse yok denecek kadar kısa bir hikaye

12 level oldum oyun bitti
    Sandımki oyunda şey modu var -sandbox mı ne- oyun bitince devam edebilme,ama yokmuş
    Bu özelliği var sayarak sadece görevler odaklandım ve "zaten görevler bitince koca bi dünya beni bekliyo" dedim.
    Neyse farklı karakterlerle farklı yöntemlerle tekrar tekrar ve tekrar oynanacak kalitede bir oyun sıkmadı yani(zaten sıkamaz çok kısa)
    Neyse ek paket falan çıkarsa onları bekliyoruz

• Arkadaşlar oyunun minimum oynama süresi ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just GMGOW -- 16 Kasım 2008; 14:00:27 >
  • Ya bir türlü bulamadım citadel i.Jefferson Memorial ın güneybatısında diyor bi sitede abi aradım aradım bulamadım.Biri tamo larak yerini işaretleyebilir mi?Aslında ranger armor um var,power armor daha iyi değilse almayabilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: psychomantis

Power armor training'i citadelda alabiliyosun. Ordaki ilk girdiğinde kadınla birşeyler konuşan kırmızı pelerinli adamla power armor training hakkında konus. Sonra sana birisinin ismini veriyo binanın içinde o adamı bul adam sana eğitimi verecektir. Eğitimin içeriği şu şekilde: Eğitmen:Sal kendini kasma, bırak armor işini yapsın. Ben böyle tercüme ettim bi yanlışım varsa düzeltin.
  • arkadaşlar daha önce de sordum, arada kaynadı. patch yükleyince ilaç istiyo mu?

bi de her seferinde skill arttırmak için perklerden education'ı mı seçecez yav?(emin değilim başka perk de olabilir skill arttıran )
  • Bu oyunu tavsiye edermisiniz.İngilizcem yok acaba oyunu oynayabilirmiyim?Boşuna indirmeyeyim.
  • İlaç istemiyor yamadan sonra.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.