Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
244.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yselim e çok yerlerde katılıyorum.. Oyun biraz yavan, açıksacı öldürme üzerine o açıdan yavan yoksa çok yerler var çok yan görevler o açıdan güzel.. Bence biraz fallout 1 gibi.. Bu youn Fallout 3 değil de Bethasda Fallout 1, Bir sonraki versiyonda çok şeyler olacağına inanıyorum. Bird sex appeal gibi değişik perkler olsa süper olur, Traits leri 18 den 12 ye indirmişler daha da arttıraacklarına.. Biraz acele çıkmış gibi.. Bakalım Bethesda Fallaout 2 nasıl olcak, inşlah daha bi RPG yönüne ağırlık verirler.. Yeni perkler, vs filan, birde Kara mizah ve cinsellikte lazım.. Birde ihanet olaylarıda çok olmalı.. Lockpich ve pc hack te xp azaltılmalı..
  • Arkadaşlar patch ilaç istiyor mu?Oyunun dvdsini bir arkadaşa verdim ve patch sonunda bir terslik çıkarsa oyunu geri almam 2 haftayı geçecek o yüzden sorumu cevaplarsanız sevinirim..Bir de uk mi yoksa usmi versiyonunu indireceğimizi nerden bileceğiz?
  • oyunda uğursuzluk da yok onu söylemeyi unutmuşum daha önceki mesajlarımda. :) fallout 1de jinxed özelligi olan bi karakterim vardı. herif bazukayı kendi altına vermişti gül gül ölmüştüm :D bu özelligin olmaması büyük kayıp :D
  • US versiyonunu kullandım,ilaç falan istemedi.

quote:

Orjinalden alıntı: master of darkness

Arkadaşlar patch ilaç istiyor mu?Oyunun dvdsini bir arkadaşa verdim ve patch sonunda bir terslik çıkarsa oyunu geri almam 2 haftayı geçecek o yüzden sorumu cevaplarsanız sevinirim..Bir de uk mi yoksa usmi versiyonunu indireceğimizi nerden bileceğiz?
  • Öncelikle bu oyunu neden Fallout 1 ve 2 ile kıyaslıyorsunuz anlamıyorum. Bu oyunu FO 1 ve 2'yi hazırlayan firma değil bir başkası yaptı. Aynı oyunun üçüncüsü olması zaten beklenemez ama buna rağmen Bethesda FO ruhunu ve atmosferini yeterli düzeyde kendi oyununa aktarmayı başarmış. Eksikleri yok mu, tabii ki var, ama bu kadar sayfada okuduğum eleştiriler hep aynı, hatta az önce yukarıdaki mesajlarda okuduğum mesaj, eleştiri olayının hangi noktalara geldiğinin açık bir ifadesi: "FO1 ve 2 oynanamış birinin FO3 olmamış diyebilmesi". E daha ne diyelim? Eğer FO1 ve 2'de aradıklarınızı bulamadıysanız FO3'ü kimse size zorla oynatmıyor, aynı şekilde kimse sizin FO1 veya 2 oynamanızı da engellemiyor. Örneğin FO3'ün yeterli düzeyde olduğunu düşünmeme ve fazla eleştirmememe rağmen yakında FO2'ye başlıycam (orijinalini bu ay veren oyun dergisi sağolsun), çünkü bu akşam oyunu ikinci kez ve neredeyse yapılmamış çok az yan görev bırakarak bitirdim.

Bu arada eski oyunlardaki Jinxed'i ben de çok severdim, olsaymış çok hoş olurmuş. Aynı şekilde Kamikaze'yi ve ona ait ikonu baya özlemişim. Ancak en az onlar kadar gırgır perkler var FO3'te. Özellikle "Mysterious Stranger"ı tavsiye ederim. "Cannibal" da oyuna ayrı bir tat verenlerden

• İnatla eleştirecek doğru dürüst bişey bulamayanlar oyundaki doğru şeyleri bile eleştirmeye devam ediyor. Bunu da nostaljik at gözlüklerinin arkasından bakıp yapmaya devam ediyor. O öve öve bitiremediğiniz Fallout 1'in 2'nin içinde 3. oyundan çok daha fazla sürüyle buglar mevcuttu. İşe yaramayan tonla perk doluydu oyunda. FO3'ün olumsuz yanları var mı var. Ama gidip de doğruya eğri diyorsanız gidip başka oyun oynayın. Tamam size göre bethesda batırmış oyunu, kimse zorla bişey oynatmıyor. Ya başka oyun oynayın ya da tekrar gidin o çok sevdiğiniz FO1'i 2'yi oynayın. Gelip de forumlarda kimsenin oyundan aldığı zevki kaçırmaya çalışmaya hakkınız yok. Resmen ağlama duvarına çevirdiniz burayı yok şöyle yok böyle diye. Sözüm özellikle yselim sana. Her mesajda yok şu şöyle yok bu böyle. Daha iyi yaparım diyorsan git yap yeni oyun da yapma hatta bu oyunun üzerine mod yap, sonra zevkle oynarsın senin gibi düşünenler de zevkle oynar. Lafa gelince atıp tutmak kolay. Baştan oyun motoru geliştirmene, kod yazmana, modelleme yapmana gerek yok. Yapılan şeyin doğrusu neyse düzelt bakalım herşeyi en iyi sen biliyorsun madem biz de nasıl olması gerekiyormuş görmüş oluruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 12 Kasım 2008; 0:21:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

İnatla eleştirecek doğru dürüst bişey bulamayanlar oyundaki doğru şeyleri bile eleştirmeye devam ediyor. Bunu da nostaljik at gözlüklerinin arkasından bakıp yapmaya devam ediyor. O öve öve bitiremediğiniz Fallout 1'in 2'nin içinde 3. oyundan çok daha fazla sürüyle buglar mevcuttu. İşe yaramayan tonla perk doluydu oyunda. FO3'ün olumsuz yanları var mı var. Ama gidip de doğruya eğri diyorsanız gidip başka oyun oynayın. Tamam size göre bethesda batırmış oyunu, kimse zorla bişey oynatmıyor. Ya başka oyun oynayın ya da tekrar gidin o çok sevdiğiniz FO1'i 2'yi oynayın. Gelip de forumlarda kimsenin oyundan aldığı zevki kaçırmaya çalışmaya hakkınız yok. Resmen ağlama duvarına çevirdiniz burayı yok şöyle yok böyle diye. Sözüm özellikle yselim sana. Her mesajda yok şu şöyle yok bu böyle. Daha iyi yaparım diyorsan git yap yeni oyun da yapma hatta bu oyunun üzerine mod yap, sonra zevkle oynarsın senin gibi düşünenler de zevkle oynar. Lafa gelince atıp tutmak kolay. Baştan oyun motoru geliştirmene, kod yazmana, modelleme yapmana gerek yok. Yapılan şeyin doğrusu neyse düzelt bakalım herşeyi en iyi sen biliyorsun madem biz de nasıl olması gerekiyormuş görmüş oluruz...

Bende katılıyorum, kaç sayfadır o olmamış, bu olmamış, şu şöyle , bu böyle. Öehhh geldi artık, bırakında oyunu sevenler konuşsun, beğenmeyen gidip Fallout 2 oynasın. Ben şahsen ikisini birden oynuyorum, ikisininde yeri ayrı...

• Bu bibloları nasıl kullanıyoruz? Megaton'da ev sahibi oldum. Makinesi evde var. Medicine biblosunu Vault'tan yürüttüm ama makineye koyunca herhangi bir değişiklik olmadı. Başka birşey mi yapmam lazım?
  • Ben Jericho disinda gruba baska adam alamiyorum. Eger karizmayla alakasi varsa da karizmam 5. 2-3 kisi almak icin ne gerekli?
  • arkadaslar 2 kere soru sordum arada kaynadı sizin bir birinizi bir oyun için yemenizden dolayı ...

tamam anlıyorum insanlar zevkleri dogrultusunda oyundan haz almak istiyor ama yapımcılar herkezi düşünseydi iş yapamazlardı ....

neyse sorularımı tekrardan sorayim ....

plasma rifle tek bir yerde mi bulabiliriz ? river city miydi yanlıs olabilir ...

repair mantıgı nedir tam çözemedim... buldugumuz aynı tür silahlarmı yoksa etraftaki metallermi işe yarıyor ?
  • Plasma Rifle, daha çok Enclave tarafından kullanılıyor, bir tane de Brotherhood of Steel'in Citadel'inde Armory'de görmüştüm. Ama açık söylemek gerekirse Vengeance'ın yanında başka enerji silahı kullanılmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kW

arkadaslar 2 kere soru sordum arada kaynadı sizin bir birinizi bir oyun için yemenizden dolayı ...

tamam anlıyorum insanlar zevkleri dogrultusunda oyundan haz almak istiyor ama yapımcılar herkezi düşünseydi iş yapamazlardı ....

neyse sorularımı tekrardan sorayim ....

plasma rifle tek bir yerde mi bulabiliriz ? river city miydi yanlıs olabilir ...

repair mantıgı nedir tam çözemedim... buldugumuz aynı tür silahlarmı yoksa etraftaki metallermi işe yarıyor ?

Repair skilini yüksek tut onemli bir skil. Oyunda bulduğun silhalar neredeyse tamamı hasarlı. Silahları tamir ettikçe beğenmediğimiz silahlar bile öldürücü oluyorlar.

Gelelim nasıl repair yapacağımıza;
    Repair mantığı, aynı cins birden fazla silahın sağlam kısımlarının birleşmesiyle daha öldürücü ve pahalı silah elde etmeye dayalı.
    Örneğin inventorymizde 3 adet assault riffle var. bunlardan birinin üstüne gelip R tuşuna bastığında, en üstte R harfine basarken seçtiğin riffle altında diğer riffleları göreceksin. alttaki rifflelardan birine tıkladığında repair yapmış oluyorsun ve inventorindeki riffle sayısı 2 ye düşüyor. diğer riffle a da tıkladığında inventorydeki riffle sayısı 1 e düşüyor ama bu sefer repair edilmiş riffle hem daha öldürücü hem de daha pahalı.

Plazma riffe nerede bulursun? Ben small gun cı olduğum için bu silahlar hakkında bilgim yok Oyunda karşılaştığım plazma rifflar:

1-) Android guestinde android ile konuşup, "senin sırrını saklayacağım. endişelenme" deyip de profesore android ölmüş dersen android sana güzel bir plazma riffle verecek. Oyunda benim bulduğum en iyi plazma riffle buydu.

2-) Power armor giyen askerlerin üzerinden çıkıyor.

• Talon Company denen heriflerin karargahını bastım sonunda hepsinin ifadesini aldım rahatladım yahu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cooler_king

Talon Company denen heriflerin karargahını bastım sonunda hepsinin ifadesini aldım rahatladım yahu.

Ben seviyorum elemanları. Hafif salaklar çünkü. Mis gibi combat armorla geziyorlar ama kafayı koruyan bir şey yok ve pusu kurmak yerine zınk diye ortada karşınıza çıkıyorlar, pek saklanmaya da çalışmıyorlar. Ne zaman denk gelsem alıyorum hemen magnumu elime. Tek VATS ile 3'üne head shot... Sonra geriye ganimeti toplamak kalıyor zaten. Ranger armorum için tamirat malzemesi olarak görmeye başladım adamları
  • Birazdan bende oraya dalacam. içeriye girmiştim ama mermi az kaldığı için takrardan çıkmak zorunda kaldım :) hiç ummadığım yerde karşıma çıkıyorlar sinir oluyordum.
    River city nin tarihini araştırırken river city yakınlarında bir adamla karşılaştm herif estetik ameliyat yapıyor. yüzünüzü yeniden değiştirebilirsiniz. Bir de Vault 101 e geri döndüğümde Butch'un berber olduğunu gördüm. O da saç rengini ve şeklini değiştiriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_mehmet

Birazdan bende oraya dalacam. içeriye girmiştim ama mermi az kaldığı için takrardan çıkmak zorunda kaldım :) hiç ummadığım yerde karşıma çıkıyorlar sinir oluyordum.
    River city nin tarihini araştırırken river city yakınlarında bir adamla karşılaştm herif estetik ameliyat yapıyor. yüzünüzü yeniden değiştirebilirsiniz. Bir de Vault 101 e geri döndüğümde Butch'un berber olduğunu gördüm. O da saç rengini ve şeklini değiştiriyor.

Doğum gününden başlayan kıllıklarını Amata'yı taciz ederek geliştiren Butch arkadaşımızı öldürmeyenler de varmış demek...

Ben vault'tan kaçarken direk temizlemiştim. Önce kendisini temizledim, sonra annesini kurtardım. Annesi de küstüydü bana...

Berber Undercity'de de var. 9th Circle girişinde.

@Elharess

Bibloları aldığında kullanmış oluyorsun zaten. Otomatikman skill-stat ekliyorlar.
    Evdeki nane de sadece süs vitrini. Aldıktan sonra seyirlik için oraya koyabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ysselim
    başlayan kıllıklarını Amata'yı taciz ederek geliştiren Butch arkadaşımızı öldürmeyenler de varmış demek...

Ben vault'tan kaçarken direk temizlemiştim. Önce kendisini temizledim, sonra annesini kurtardım. Annesi de küstüydü bana...

Berber Undercity'de de var. 9th Circle girişinde.

@Elharess

Bibloları aldığında kullanmış oluyorsun zaten. Otomatikman skill-stat ekliyorlar.
    Evdeki nane de sadece süs vitrini. Aldıktan sonra seyirlik için oraya koyabilirsin.

bu oyunda F2 deki gibi Cat's Paw tarzı bir mekan yokmu?
  • Oyun az önce bitti.Güzel olmuş,atmosfer iyiydi,bazıları kısırlıktan şikayet etmiş,ama bu kısırlık 3d ile tamamlanmış diyorum.3d güzel olmuş demiyorum,yanlış anlaşılmasın,2d bir fallout a hiç de hayır falan demezdim,fakat oyun güzel ve fallout havasını verdi.

İlk 2 fallout orjinal olarak elimde var(hatta 2. sinden 2 tane varLevel verdiydi) belki bunu da alabilirim,TR de ucuzlayınca
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysselim
    @Elharess

Bilgi için teşekkür ederim. Çatladım 2 gündür nasıl kullanılıyor diye. İlk bitirdiğimde 1 tane bile toplamamıştım.
  • voult 102 de cocukluğu simule eden aletteyim betty bana rockwelleri mutsuz et diyor ne yapacaz dövemiyoruzda
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.