Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
245.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Qulhanbeyi

Ben onları evlendirmiştim. Evlendirmek için karizmanın yüksek olması lazım. konuşarak halledilen bir iş. Evlendirdiğinizde elnize karmadan başka birşey geçmiyor.

Yanlis anladin ama herneyse sorun cozuldu, bu da elimden kurtulmadi..

Olur da lazim olur birilerine diye yaziyorum. Benle ayni durumla karsilasirsaniz soyle yapiyoruz
    Console'u acip mousela pederi (father clifford) sectikten sonra sirayla sunlari yaziyoruz
    kill
    resurrect
    disable
    enable

ve.. voila! pederimiz goreve hazir
  • Ben bu oyundan zirnik zevk alamadim sizce nedendir? Su an megaton denilen yerdeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usak_Efesi

Ben bu oyundan zirnik zevk alamadim sizce nedendir? Su an megaton denilen yerdeyim

Orada zevkli değilde ondan, daha ne mirluk temizledin yeraltına girip.Ne de müze içinde ghoul avladın.E daha özel itemleride bulmadın, perk desen ne gezer Al pılını pırtını arkadaşım, hiç bi yere fast travel kullanmadan giderek, iyice araştırarak oyna bu oyunu.Yığınla yeni bölge keşfediyosun, çok heycanlı oluyor.Özellikle o mirluk denen neydüğü belirsizler biraz gerilim yaratabiliyor Ama şunu tavsiye ediyim, bırakma sakın oyunu.Sıkılsanda devam et, inan alışınca zevk alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 8 Temmuz 2009; 18:10:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

quote:

Ben bu oyundan zirnik zevk alamadim sizce nedendir? Su an megaton denilen yerdeyim

Orada zevkli değilde ondan, daha ne mirluk temizledin yeraltına girip.Ne de müze içinde ghoul avladın.E daha özel itemleride bulmadın, perk desen ne gezer Al pılını pırtını arkadaşım, hiç bi yere fast travel kullanmadan giderek, iyice araştırarak oyna bu oyunu.Yığınla yeni bölge keşfediyosun, çok heycanlı oluyor.Özellikle o mirluk denen neydüğü belirsizler biraz gerilim yaratabiliyor Ama şunu tavsiye ediyim, bırakma sakın oyunu.Sıkılsanda devam et, inan alışınca zevk alırsın

Sanirim havaya sokan muzik yapilmamis bu oyun icin. Beni ilk ceken odur da

• Behemoth oldurmeden birakma bence. Bi de cok fazla zaman aliyo oyun ya..
  • valla super mutant overlord'lar en azından ondan biraz daha zorlu...
  • Oyunda cok ciddi sorunlarim var. Ilki , haritada hedefim hakkinda bilgi edinemiyorum. Ornek verirsem "show location" e tikladigimda
    hedefim hangisi anlamiyorum. Benim imlec de yesil onlar da yesil YALNIZ BENIM ICIN BAK YESIL YESIL oluyor sonra
    YARDIM?

Ikincisi , sirf bu nedenden COLIN MORIARTY'yi bulamiyorum. Adamin seyine gidiyorum ama kapi kitli acilmiyor da NAPACAGIMI SASIRDIM
    YARDIM LUTFEN
  • Enclave bölgeleri nerde ya bir türlü bulamadım. Raven Rock hariçinde bölgeleri campları nerde bunların. sıcak çatışmaya girebileceğim
  • Arkadaşlar lüzumsuz bilgi:

Oyunda da ismi geçen (Nicole Tesla and You kitapları), bugünkü jeneratörlerin falan babası sayılan Nicole Tesla'nın bugün doğum günüymüş.
  • Yahu oyunda caps'im yok! Bir sey satin alamiyorum. Ancak mesela gozluk buluyorum takamiyorum. Su icecegim icemiyorum
    bu tur seyleri hangi tusla yapabiliyoruz?
  • Ben de oyuna yeni başladım, şuan patch indiriyorum oyundan atma sorununa çözüm budur umarım...
  • Yok oyun atmaya devam ediyor, patch yemedi... Silicem hiç oynamadan
  • Sonu amma kıytırık bitti ya, insan devamında ne olduğunu gösterir Ek paketlerle oluyor sanırım bu, bi yükleyelim bakalım.
  • Times addicted
    pants exploled
    people mezzed
    captives rescued

bunların anlamı nedir ?
  • Şu oyundan atma problemine kesin çözüm nedir? Yokmu bilen biri....

Reloaded ve 1,6 Patch uygulandı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qrt_ -- 12 Temmuz 2009; 11:38:55 >
  • Beyler yanımıza köpek nasıl alacağız?Birde diyer vaultlara nasıl gireceğiz şifre istiyorya hani.
  • quote:

Oyunda cok ciddi sorunlarim var. Ilki , haritada hedefim hakkinda bilgi edinemiyorum. Ornek verirsem "show location" e tikladigimda
    hedefim hangisi anlamiyorum. Benim imlec de yesil onlar da yesil YALNIZ BENIM ICIN BAK YESIL YESIL oluyor sonra
    YARDIM?

Ikincisi , sirf bu nedenden COLIN MORIARTY'yi bulamiyorum. Adamin seyine gidiyorum ama kapi kitli acilmiyor da NAPACAGIMI SASIRDIM
    YARDIM LUTFEN

Colin Moriarty Megaton'daki barın sahibi. Sanırsam sen arka kapıdan girmeye çalışıyorsun. Ön kapıdan gireceksin bara. Moriarty denilen dallama (hiç sevmem herifi) arka tarafta bulunuyor tezgahın arkasına dolan, oradaki küçük kapıdan gir. Kendisini orada bulacaksın.
  • quote:

Yahu oyunda caps'im yok! Bir sey satin alamiyorum. Ancak mesela gozluk buluyorum takamiyorum. Su icecegim icemiyorum
    bu tur seyleri hangi tusla yapabiliyoruz?

tıklıyorsun o kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qrt_

Şu oyundan atma problemine kesin çözüm nedir? Yokmu bilen biri....

çok nadir de olsa bende de oluyor bazen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

quote:

Orjinalden alıntı: Qrt_

Şu oyundan atma problemine kesin çözüm nedir? Yokmu bilen biri....

çok nadir de olsa bende de oluyor bazen...

Ben doğum gününü geçemedim, hep en baştan o bölümü oynuyorum... Sildim, yüklemem bidaha da heralde...
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.