Şimdi Ara

fallout 3 durduk yere kapanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fallout 3 durduk yere takılıyor bilgisayarımı kapetmak zorundo kalıyorum tbazen takılıyor oyunu kapatabiliyorum bazende direk kendi kendine kapanıyor sorun nedir anlamadım.Sistemim yazılı yarıdan biraz daha fazla ayarlar lüt fen yardım.
    Acil

• lütfen yardım
  • En son patchi yükle. İnternetten ekran kartı sürücülerini güncelle. Hala aynı problem devam ediyorsa ayarları düşür. Sistem özelliklerini de yazarsan daha iyi olur.
  • Hocam aynı sorun bende de vardı, bi türlü oynayamadım bu oyunu.. Ne yaptıysam olmadı sildim, geçenlerde tekrar kurmaya çalıştım ama kurarken bi hata veriyor.. Oyunu tekrar indircem, sorun ordan kaynaklanıyor olabilir... Eğer çözümünü de bulursan buraya yazarsan sevinirim, benim gibi oynayamayan bi çok kişi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

En son patchi yükle. İnternetten ekran kartı sürücülerini güncelle. Hala aynı problem devam ediyorsa ayarları düşür. Sistem özelliklerini de yazarsan daha iyi olur.

sistemim yazılı ama ben veriym
    AMD Phenom II X3 720 2.8ghz
    Sapphire HD4670 512 mb 128 bit
    Oem 2 gb 667 MHz cl5 ram
    Frisby 400 watt
    Biostar A760g m2+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanXXXXx -- 27 Ekim 2009; 19:00:47 >
  • Güç kaynağın çok kaliteli değil gibi. Güç kaynağın sistemin tamamına yeterli besleme yapamıyor olabilir. Diğer oyunlarda da oyun ayarlarını sona getirdiğinde de benzer problemler yaşıyor musun?
  • hayır diğer hiçbir oyunda sorun yaşamıyorum gta 4 var nerdeyse yarımda oda COD 4 var full ayar Far Cry 2 var full nfs shift var full hiçbirinde böle bi problem yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sims 4 birden bire kapanıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam oyun sorunlu, Game Of The Year Edition var onu indir dene
  • ok saol
  • win 7 ile çok rahat hiç takılmadan oynuyorum.

Saol
  • ala alal garip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.