Bildirim
Fakir Buddy Araç Süpürgesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
1800 wattlık bosch ev süpürgesiyle zor temizleniyo araba bu 70 wattlık oyuncakla temizlik olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun sinbo marka olani var bende hic bir ise yaramiyor. Ayrica o nasil isimdir oyle fuck buddy gibi.
Yemin ediyorum ben de sizin gibi okudum. Sinbo marka olana ben de sahibim ve cidden bir ise yaramiyor bu tur cihazlar. Alinacaksa guclu bir sey alinmali
Fakir arkadaş
Bende black decker var 12 voltluk kaç watt olduğunu bilmiyorum ama piyasaya göre güçlü olanlardan almıştım. Çok temiz aldığı söylenemez açıkcası ha alıyor ama biraz uğraştırıyor eğer öyle ufak ufak kullanmaya pratik bişey arıyorsanız olabilir ama komple genel temizlik için zor -
İsmi benim de garibime gitti hatta forumda her gördüğümde otomobil konuları içinde fuck buddy ne alaka diyorum. Fakir gibi bir markanın neden böyle bir ürün adı koyduğuna anlam veremedim...quote:
Orijinalden alıntı: MDiri
Bunun sinbo marka olani var bende hic bir ise yaramiyor. Ayrica o nasil isimdir oyle fuck buddy gibi.
Alayı bir işe yaramıyor hocam en temizi 20 metre uzatma kablo al salla balkondan aşağı tamamdır
Koca koca firmalar ın yaptığına bakın ya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de Piranha si var hicbir ise yaramiyor. Aslinda ev icin olan sarjlilarindan alip sarj edip arabada kullanmak daha mantikli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç bir halta yaramıyor bende var aynısı parana yazık...paran varsa aha bundan al arkadaş almış fena birşey
https://www.dyson.com.tr/elektrikli-supurgeler/sarjlı.aspx
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
black decker iyiydi bunu bilemem
Hangi işsiz fakir markasının yanına o model ismini koymuş acaba
Arkdaşlar ürünü Bim'de 50 TL ye aldım.Satılmayan ürün anladığım kadarıyla.50 TL eder mi?Geri mi vermeliyim? -
F*ck buddy diye okudum Allah affetsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bunu yapmaya gelmistim. Baktim yapilmis gidiyorumquote:
Orijinalden alıntı: MDiri
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/nMn632mA
Birçok otomobil forumunda bu cihazi övüyorlar. Detailing turkey forumda konusu vardi sanırım. Benim ihtiyacim yok ama olsa bundan alırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X