Şimdi Ara

Fakir adamın eğlencesi de bu kadar oluyor demek ki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde tekim diye sevindim, deli gibi mastürbasyon yaptım. Müziği sonuna kadar açıp sigara içtim. Bitti.

• Daha ne yapacaltin ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakiki dhli

• Güzel iş başardın. Nerede oturuyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Güzel iş başardın. Nerede oturuyorsun

Ankara
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Neighbourhood

quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Güzel iş başardın. Nerede oturuyorsun

Ankara

İstanbul ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam.

• şuan evde tekim aynısını bendemi tekrarlasam
  • Bu şeyleri zenginler de kendi evinde yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Bu şeyleri zenginler de kendi evinde yapıyor.

Abi, zengin olsam böyle mi olurdu. Eve bi iskender sipariş ederdim, alırdım viskimi sonra, 150 ekran televizyonumda bir film izlerdim daha sonra PS 4'te Gta 5 oynardım. Sonra havuzuma gidip, margarita içerdim. PC'mde bf 4 atardım. Oculus rift'te takılırdım biraz. Al bi şişe viski daha, bir film daha izlerdim. Kız arkadaşımı çağırırdım eve.
  • birde yerleri gazete ile kaplıyıp koşarak dene
  • Nasıl hayat lan bu böyle, ne haksızlık ama. Bende Skyrim'i full ayarlarda 12 saat kalkmadan oynamak istiyorum, büyük bi masa istiyorum. Güzel bir oda. 150 ekran televizyon. PS4. Ders çalışmak için kaynak kitap almaya 2 ay para biriktirmek istemiyorum. 1 yıl oldu ciddi ciddi, giydiğim kapşonlu şeyin kolları hala yırtık pırtık. Ne zamandır et yemedim. Ah ne vardı bi havuzumuz olsa, keyif yapsam şezlongumda elimde viskiyle. Bir son model mercedes, arada binsek gezsek. S5'im olsa benim de. Çok iyi bi' pc. Bu ney lan böyle kim dedi bazıları hayallerini yaşayamasın diye, kim dedi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Bu şeyleri zenginler de kendi evinde yapıyor.

Abi, zengin olsam böyle mi olurdu. Eve bi iskender sipariş ederdim, alırdım viskimi sonra, 150 ekran televizyonumda bir film izlerdim daha sonra PS 4'te Gta 5 oynardım. Sonra havuzuma gidip, margarita içerdim. PC'mde bf 4 atardım. Oculus rift'te takılırdım biraz. Al bi şişe viski daha, bir film daha izlerdim. Kız arkadaşımı çağırırdım eve.

Fakir adamın eğlencesi de bu kadar oluyor demek ki

• quote:

Nasıl hayat lan bu böyle, ne haksızlık ama. Bende Skyrim'i full ayarlarda 12 saat kalkmadan oynamak istiyorum, büyük bi masa istiyorum. Güzel bir oda. 150 ekran televizyon. PS4. Ders çalışmak için kaynak kitap almaya 2 ay para biriktirmek istemiyorum. 1 yıl oldu ciddi ciddi, giydiğim kapşonlu şeyin kolları hala yırtık pırtık. Ne zamandır et yemedim. Ah ne vardı bi havuzumuz olsa, keyif yapsam şezlongumda elimde viskiyle. Bir son model mercedes, arada binsek gezsek. S5'im olsa benim de. Çok iyi bi' pc. Bu ney lan böyle kim dedi bazıları hayallerini yaşayamasın diye, kim dedi?

İmzamdaki bilgisayar, 102 ekran Sony Tv, hey ay 1-2 yeni parça elbise, G3, astra, Aylık bir kere dışarı yemeye gidiyorum mutluyum yetiyor gelirim de turbo kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Nasıl hayat lan bu böyle, ne haksızlık ama. Bende Skyrim'i full ayarlarda 12 saat kalkmadan oynamak istiyorum, büyük bi masa istiyorum. Güzel bir oda. 150 ekran televizyon. PS4. Ders çalışmak için kaynak kitap almaya 2 ay para biriktirmek istemiyorum. 1 yıl oldu ciddi ciddi, giydiğim kapşonlu şeyin kolları hala yırtık pırtık. Ne zamandır et yemedim. Ah ne vardı bi havuzumuz olsa, keyif yapsam şezlongumda elimde viskiyle. Bir son model mercedes, arada binsek gezsek. S5'im olsa benim de. Çok iyi bi' pc. Bu ney lan böyle kim dedi bazıları hayallerini yaşayamasın diye, kim dedi?

İmzamdaki bilgisayar, 102 ekran Sony Tv, hey ay 1-2 yeni parça elbise, G3, astra, Aylık bir kere dışarı yemeye gidiyorum mutluyum yetiyor gelirim de turbo kadar

Kapışalım,

Ati Radeon x1500, ekran kartı
    AMD Athlon 64 x2 4000+
    2 cigolayt RAM

50 ekran tüplü arçelik tv
    Samsung galaxy ace
    1 yıldır yeni giyecek almadım
    Araba yok
    Çok uzun zamandır et yemiyorum, dışarı yemeğe çıkmayı bırak

Mutsuzum, yetmiyor gelirim

Ha unuttum, ekran kartı 1-2 gün önce yandı, ekran kartsız kullanıyorum bilgisayarı; Haxball'da kasıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 30 Ocak 2015; 19:48:47 >

• ağlattın kardeş kendimi gördüm resmen
  • imzamda yazanlar + yeni 60 ekran plazmam , dune base hd oynatıcım lig tv im , kendi evim , 27" 3d monitorum 3 adet + 32" tek adet monitorum , rottweiler köpegim , 175 boyunda güzel sevgilim + arabam vs vs vs.... şimdi hatunumu almaya gidiyorum ordan da caddeye caddebostana yemeğe geçicez.Fakirler gelmesin parası olan eşlik edebilir.
  • Kesin ocu abarttın yaktın kartı deme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yargıdağıtanadam -- 30 Ocak 2015; 19:58:09 >
  • Tamda havuza girmeden önce senin konunu gördüm. elimdeki viski iphone a döküldü. İyiki arabamın anahtarları, diğer arabaların anahtarlarının yanındaydı da birşey olmadı. Neyse kız gelecek şimdi...

.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.