Şimdi Ara

Fake kız hesabı açtım gelen mesajlar (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fake kız hesabı açtım gelen mesajlar (SS'li)

Buraya gelip yok herkese selam yazmış diyenler için de ss atacağım.Hic birine tek kelime yazmadım.Sadece istek gönderdim.Gelen mesajlar da bu,daha fazlası da var.Guncellenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MT-07 -- 25 Şubat 2018; 10:23:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ifaa olmusum 😅😅

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. sıradaki arkadaşın yazdıgı "Kimsin?" mesajı, senin herkese "slm" yazıp ardından "slm" karşılığı almaya çalışıp, foruma "Fake kız hesabı açtım gelen mesajlar" diye yutturmaya çalışmaya çalıştığını kanıtlar nitelikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

4. sıradaki arkadaşın yazdıgı "Kimsin?" mesajı, senin herkese "slm" yazıp ardından "slm" karşılığı almaya çalışıp, foruma "Fake kız hesabı açtım gelen mesajlar" diye yutturmaya çalışmaya çalıştığını kanıtlar nitelikte.

Kafandan sallama yorum yapıyorsun bide + vermişler.Sadece takip isteği atmıştım oysaki buyur SS

Fake kız hesabı açtım gelen mesajlar (SS'li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MT-07 -- 25 Şubat 2018; 11:14:22 >

• Oradaki erkeklerin alayı loser.

• Yazabilir. Engel yok.

Senin kız hesabı açman anormal asıl

• Slm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç paylaşımın yok"demekki herkes şeysalak değil.Arkani sormuşlar.

• Rezalet ya sonra egolarına ulaşamıyoruz. Ayrıca instagram hesabı olan kızların sevgililerine kesinlikle sadık olamayacağını düşünüyorum. Bu tablo da kanıtlar nitelikte.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane hafif böyle orta ayarda güzel olmayan çirkinin 1 tık üstü bi kızın şöyle 3 - 5 fotoğrafı ile fake açın. Sonra bu hesapdan istanbulun kafa yerlerinden taksim'de , galata da , eminönün'de diye yer bilidirimi girin fotoğraflara. Bakın net söylüyorum hiç kimseye istek atmanızada gerek yok sonra oturun gelen istekleri ve dmleri izleyin suriyeli ve , türkler tarafından.
  • Evliliğe kadar giden konuşmam vardı. Cidden cinslerimden iğreniyorum

• kızlara böyle sosyal medyadan slm merhaba yazıp kendini alfa sanan kekolara çok gıcık oluyorum umarım kızlar bunlara cevap vermiyordur
  • Erkeklere internet vermiycen yazan tiplere bak anasını satıyım hayata küstüm.
  • gerçek kız hesaplarının %90 nı arkadaş eklemeye hatta çoğu mesaj göndermeye kapalıdır çünkü inanın evli kadınlara bile mesaj atılıyor. ben bizzat bunu yaşadım. ülkece b.ktan bir durumdayız.

milyonlarca fake kız hesabı oldu facebook.
  • kimsin

• Abaza dolu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nunbolg

kızlara böyle sosyal medyadan slm merhaba yazıp kendini alfa sanan kekolara çok gıcık oluyorum umarım kızlar bunlara cevap vermiyordur

vermiyorlar hocam, hangi birine verecekler zaten,

ama kızlar kendini bişey sanıyor işte bu abazaların yüzünden

• ee bu bilinen bir şey zaten. Kadınsan facebookta bile açık paylaşıma bi yorum at mesaj kutun doluyor. sanalda her platform böyle

• Sosyal medyadaki bu tiplerden iğreniyorum. Üzerlerine atom bombası fln atma imkanım olsaydı atardım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.