Son zamanlarda bir konuya kilitlenmiş ve özellikle dini ve siyasi konularla ilgili konu açan veya herhangi bir konuyu alakası olmamasına rağmen dini ve siyasi tartışma oluşturabilecek konulara proveke fikirlerini sunuyorlar.
Akbabalık yapan kişiler gerçek kimliklerinden meydana çıkmaması için böyle br yola başvuruyorlar.Samimi olsalardı ve düşündükleri fikirlere sahip çıksalarda hayal mahsülü hesap alıp sağa sola kuyruğuna basılmış köpekler gibi hareket etmezlerdi.
Yönetim tarafından sorgulamadan sonra bu üyelikler anında siliniyor.yönetimden ricam bu fake hesap alan kişilerin gerçekte kim olduklarını açıklayabilirse fake olayı kısmen düşüş olur.
quote:
Orjinalden alıntı: Fetih
Son zamanlarda bir konuya kilitlenmiş ve özellikle dini ve siyasi konularla ilgili konu açan veya herhangi bir konuyu alakası olmamasına rağmen dini ve siyasi tartışma oluşturabilecek konulara proveke fikirlerini sunuyorlar.
Akbabalık yapan kişiler gerçek kimliklerinden meydana çıkmaması için böyle br yola başvuruyorlar.Samimi olsalardı ve düşündükleri fikirlere sahip çıksalarda hayal mahsülü hesap alıp sağa sola kuyruğuna basılmış köpekler gibi hareket etmezlerdi.
Yönetim tarafından sorgulamadan sonra bu üyelikler anında siliniyor.yönetimden ricam bu fake hesap alan kişilerin gerçekte kim olduklarını açıklayabilirse fake olayı kısmen düşüş olur.
Güzel bir fikir..
güzel fikir ama sahte isim soyisim ve hayat hikayesi bulmak çokta zor değildir.Yine de destekliyorum az da olsa düşüş olabilir.
Mantıklı
quote:
Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous
güzel fikir ama sahte isim soyisim ve hayat hikayesi bulmak çokta zor değildir.Yine de destekliyorum az da olsa düşüş olabilir.
Eleman evden bağlanıyorsa o anlık bir ip denemesi ile tespit edilebilir.
tabiki gerçek adı-soyadından bahsetmiyoruz.Forumdaki orjinal kullanıcı adı.
quote:
Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous
fake hesap zaten aynı ip den alınır dh yöneticileri bi sistem geliştirseler otomatik silinse
Üyeleri yönetime karşı kışkırtmak için "o feykin bana ait olduğunu ispatlayın" diyenler olacaktır. Yani bir de üyelere bunu ispat etme durumu ortaya çıkar. Bu da bizim için vakit kaybı. Hadi bunu da yaptık diyelim bunları nasıl enselediğimize yönelik tüm yöntemler deşifre olur. Zamanla da hiçbir feykin kime ait olduğunu bulamayız. Sahte üyelik aldığını her şeyiyle bildiğimiz halde bize gelip "Hakkımıza girdin, Allahınızdan bulun o üyelik bana ait değil" diye vicdan sömürüsü yapmaya çalışanlar bile oluyor. Kaldı ki ilgi çekmeye çalışan bir çok insanın olduğu bir ortamda teşhir edilmekten hoşlanan bir çok kimse olacaktır.
Saltuk,işiniz zor.Allah kolaylık versin...
Çok kasınç birşey değil bana da sorarsan söyleyebilirim..
Bak istersen dene sor bana feyk aldın mı deyü?
quote:
Orjinalden alıntı: Fetih
Saltuk,işiniz zor.Allah kolaylık versin...
Teşekkürler.
Saltuk Hocam Öneri,Şikayer konusunda bir şikayetim vardı ilgilenirseniz sevinirim. Veya Burdan da bakabilirsiniz
evet gfbronaldo banlanan gfbilkerin fake'i arkadaşın biri herşeyiyle açıkladı bunu. apaçık herşey ortada zaten sizde biraz araştırırsanız ama adam ben o değilim diyor gfbilkerin banı açılınca gfbronaldo ile girmicek bile
quote:
Orjinalden alıntı: Coder85
evet gfbronaldo banlanan gfbilkerin fake'i arkadaşın biri herşeyiyle açıkladı bunu. apaçık herşey ortada zaten sizde biraz araştırırsanız ama adam ben o değilim diyor gfbilkerin banı açılınca gfbronaldo ile girmicek bile
BEN AÇIKLADIM BUNU HALA BEKLİYORUZ
dh yöneticilerinin zaten her mesajın köşesinde kullanıcıların iplerini gördüklerini duymuştum (daha doğrusu yıllar önce böyle bi ss verildiğini hatırlıyorum)
ben fake alan gibi bunu en basit yöntemle sen bilmem kimin fakesisin diye kesin konuşan adamların da banlanması taraftarıyım mesajım az diye her Allah' ın günü mutlaka bi kişi fake diyor bana isterim ki fake ithamının bu kadar kolay atılıp tutulan birşey olmaması bunu diyen adam şöyle 4 gün güzelce çizilmeli ki karşısında kine iftira atmamayı öğrensin
Fake hesaplar kapatılsın ama kurunun yanında yaş ta yanmasın!!!
Nasıl anlıycaklar Ip adres değiştiği zaman cok zor
Ben bunu bir ara belirtmiştim. Adam fake hesap alıyor sallıyor küfürü sonra gerçek üyeliği ile gelip muhabbet ediyor.
DH ne zamandan beri birilerine bir şey ispatlamak zorunda kalıyor ki? "Demokrasi var burda" demeyeceksiniz umarım.
Fake hesap açanlar deşifre edilmelidir.Bu, diğer üyelere saygının gereğidir.
Bana bi adminlik verin 3 güne temizlim burayı
zırt pırt siyaset yapanlara sinir oluyorum ben...hadi feyk al bari ortamı neşelendir..bi atraksiyon yap, bi şeyler yap.hak ara beni niye banladınız de.ama siyaset vs. adamı sinir etmeye yer arıyolar.