Şimdi Ara

Fake hesap açtım bir günde 30-40'a yakın arkadaş isteği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş bu ne abazalıktır. Arkadaşlarla ortak abazan avına çıktık. Misal uykusuz dergisinin sayfasında bir karikatüre ":)" yazıyorsun en az 5 kişi beğeniyor. Mesaj atan mı dersin sarkan mı dersin.

Birde resimlerde çokça kullanılan bir bayanın resmi. İsmi Monica Murillo. Google'de araştırın bakın. Valla hem abazalar hem mağara adamılar

Asıl sorum şu: Bu kadar abazanla napabilirim? Eğlenceli birşeyler söylerseniz iyi olur

• Hey Allah'ım ya...
  • kontör filan toplayabilirsin
  • Türkiye diyince abazanlık gelmeye başladı aklıma
  • Hepsine aynı yere randevu verebilir uzaktan dürbünle takip edebilirsin.
  • Sahte buluşma ayarla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ailenize soyleyin sizi kesinlikle ama kesinlikle bir piskologa gotursun. Cok ciddiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Ailenize soyleyin sizi kesinlikle ama kesinlikle bir piskologa gotursun. Cok ciddiyim.

sen de mi ekledin kız diye yoksa
  • Birkaçına aynı yerde buluşma teklife t biraz konuştuktan sonra.buluşma yerine daha öncedne gel ve ordaki duvarlara vs. birkaç tane forever alone resmi yapıştır.adamlar gelince ss çek dh ye koy
  • Bence Türkiyede bu abazanlık üzerine ciddi bilimsel araştırma yapılmalı iddaa ediyorum bu sorun aşılırsa akademik ahlaki kültürel olarak %100 olumlu anlamda ilerleme kaydedilecektir bence tüm sorunların kaynağı buradan çıkıyor

Ya da hayat bizi froytlaştırıyor
  • Yalnız beyler bu randevu işi falan sakat. O kadar ileri gitmem.

Benim istediğim internet üzerinden güzel bir eşşek şakası. Ne bileyim işler iyice karışınca aslında aslında bunun bir fake hesap olduğunu, internete fazla güvenmemeleri gerektiğini, bu tür şeylerle bir yere varamayacaklarını ve zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri gerektiğini gösteren kısa bir yazı. Aşağılayıcı veya komik hiç farketmez ders çıkarsınlar yeter.

Beni kınayan arkadaşlar da vardır ancak bu adamlar daha nasıl eğitilir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

quote:

Ailenize soyleyin sizi kesinlikle ama kesinlikle bir piskologa gotursun. Cok ciddiyim.

sen de mi ekledin kız diye yoksa

• bende de var 1 tane 1700 tane abazan ekledi. Facebook'u açınca kasıyor pc
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Yalnız beyler bu randevu işi falan sakat. O kadar ileri gitmem.

Benim istediğim internet üzerinden güzel bir eşşek şakası. Ne bileyim işler iyice karışınca aslında aslında bunun bir fake hesap olduğunu, internete fazla güvenmemeleri gerektiğini, bu tür şeylerle bir yere varamayacaklarını ve zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri gerektiğini gösteren kısa bir yazı. Aşağılayıcı veya komik hiç farketmez ders çıkarsınlar yeter.

Beni kınayan arkadaşlar da vardır ancak bu adamlar daha nasıl eğitilir bilmiyorum.

interneti abazanlardan temizleyecek olan seçilmiş kişiyi bulduk beyler.
  • quote:

Ailenize söyleyin sizi kesinlikle ama kesinlikle bir Türkçe öğretmenine götürsün.Çok ciddiyim.
  • Millet kırılıyor valla hiç akıllarına da gelmiyor gerçek mi değil mi bizim arkadaşın da var konuşmalar hey yavrum akıyor tanışmak isterim nerede oturuyorsun geleyim filan kırılıyor millet kırılıyor savaş anında karşıdakiler kız diyeceksin hurraaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Arkadaş bu ne abazalıktır. Arkadaşlarla ortak abazan avına çıktık. Misal uykusuz dergisinin sayfasında bir karikatüre ":)" yazıyorsun en az 5 kişi beğeniyor. Mesaj atan mı dersin sarkan mı dersin.

Birde resimlerde çokça kullanılan bir bayanın resmi. İsmi Monica Murillo. Google'de araştırın bakın. Valla hem abazalar hem mağara adamılar

Asıl sorum şu: Bu kadar abazanla napabilirim? Eğlenceli birşeyler söylerseniz iyi olur

Hafiften ılıklık sezdim.

• bir kaç kişiyle aynı yerde buluşma ayarla patlamış mısırını al ve git izle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.