30 bin TL civarı paraya ihtiyacım var, denizbanka başvurdum ama onda da kredi kartı veriyor o şekilde oluyormuş. Bu şekilde nerelerden kredi bulabilirim, eşimde bende öğretmenim oda kredi alabilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim. |
Faizsiz kredi nereden alabilirim

-
-
-
Kredi karti alarak anca yaparsın oda 2 veya 3 bankaya başvurmanız gerekir. Şurada toplu var oralara başvurup kredi karti filan almanız gerekiyor
hangikredi.com
Dijital Bankacılık | Şubeye Gitmeden Hesap Açılışıhttps://www.hangikredi.com/uzaktan-musteri-edinimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Orta vadede iyi gibi 1,36 oran,seçim belirsizliği olan şu günlerde ben de değerlendireyim.Senelik tahmini %18 e falan geliyor oran
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akbank 10000 TL faizsiz kredi verdi eşime 12 ay, önceden tosla kart aldığım için alamadım ben. Eşimin kredi kartı limitini düşürüp kredi kartıyla nakit avansta alacaktık ta , kredi kartı hemen onaylanmadı ilginç bir şekilde. Eşim şuan kullandığı kredi kartı limitini de 25000 TL düşürmesine rağmen. Hala bekliyoruz onaylanmasını.
5000 TL de vakıfbank nakit avans verdi 5 aylığına. Kredi kartına nakit avansta 20000 TL 1.36 dan onlarda vermekte. Denizbankta kredi kartı üzerinden vermekte, benim limitim olmadığı için alamadım eşiminde 2012 den kalma hesabı varmış ondan vermediler.
-
denizbank yeni kk alanlara 6 ay 0 faizli taksitli nakit avans veriyor
-
Sigorta poliçe ücretini iptal ettirebiliyor muyuz acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cok once sorulmus bir soru ama soyle bir yolu var.
is bankasini arayip kredi kartinizi iptal ettirmek istediginizi soyluyorsunuz, size 150 lira para verelim iptal ettirmeyin diyor. yok istemiyorum iptal edin derseniz 10 bin tl sifir faiz 6 ay vadeli kredi veriyor
-
peki bu krediyi herkese veriyorlar mı? blöf yapayım derken kart ın kapanma ihtimali var mı?quote:
Orijinalden alıntı: Heshercok once sorulmus bir soru ama soyle bir yolu var.
is bankasini arayip kredi kartinizi iptal ettirmek istediginizi soyluyorsunuz, size 150 lira para verelim iptal ettirmeyin diyor. yok istemiyorum iptal edin derseniz 10 bin tl sifir faiz 6 ay vadeli kredi veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bilmiyorum acikcasi, ama en kotu ihtimal tam telefonu kapatmadan fikrimi degistirdim dersiniz :d
yillik aidat odemekten biktigim icin kapattim ben dun arayip, orada soyledi konustugum kisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X