Bildirim
Moneypay Hazır Limit / Colendi / Kredim Findeks Puanımı Düşürdüler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam once firma ile iletisime geciyorsun. Sonra biz hakliyiz derlerse edevletten tbb hakem heyetine kurumdan aldigin cevabi iletiyorsun. Durumu anlatip tutarin iadesini ve kkb findekse hatali olan bildirimin duzetilmesini istiyorsun. 1-2 ay icinde sonuclaniyor surec. Tbb hakem heyeti sana findeks icin tbb nin birsey yapamayacagini soyleyebilir. Bu durumda tbb sureci lehine sonuclanirsa bankaya findeks bildirimini duzeltmesi icin tekrar sikayet kaydi aciyorsun. Banka findekse bildirimi duzetmesi icin resmi kanallardan bildirim yapinca hersey eski haline donuyor. -
Az önce borcu kapatmak için para yükleyim dedim yüklendi dedj hesaba geçmedi gerçekten bu sistem beni geriyor borcu kapatıp iptal edeceğim size de geçmiş olsun umarım çözülür -
findeks puanın sadece gecikmeye girersen düşer
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X