Şimdi Ara

Faizsiz düğün kredisini nasıl alabilirim ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi yasa vardı yeni evlenenlere faizsiz 10 bin lira kredi diye bu yürürlülüktemi öyleyse nasıl alabilirim 31 temmuzda resmi nikahım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla belli yaş arası 20-25 arası

Lise yada ünv. mezunu olman gerekiyor

son 10 yıldır bankaların hiç birine borcun olmaması gerekiyor

Böyle bir kaç madde daha vardı bunlara uyarsan veriyolardı yani deveye hendek atlatma gibi bişey.

Şimdi varmı bilmiyorum herhangi bir kaymakamlıktan yada beyaz masadan bilgi alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Bildiğim kadarıyla belli yaş arası 20-25 arası

Böyle bir kaç madde daha vardı bunlara uyarsan veriyolardı yani deveye hendek atlatma gibi bişey.

Şimdi varmı bilmiyorum herhangi bir kaymakamlıktan yada beyaz masadan bilgi alabilirsin

Yaş 22 üni okuyorum bi kullandığım kredi kartının 1000 lira ekstresi vsr yoksa gecikmiş borç fln yok...kaymakamlıktan veya beyaz masadan alınacağını bilmiyordum bu iyi oldu hocam direk bankaya gidecektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Bildiğim kadarıyla belli yaş arası 20-25 arası

Yaş 22 üni okuyorum bi kullandığım kredi kartının 1000 lira ekstresi vsr yoksa gecikmiş borç fln yok...kaymakamlıktan veya beyaz masadan alınacağını bilmiyordum bu iyi oldu hocam direk bankaya gidecektim

Yanlış yönlendirmiyim seni kulaktan dolma bildiklerim bu bankayla verildiğini zannetmiyorum ama sosyal kurumlardan bilgi alabilirsin hala gerçerli mi ne zamana kadar geçerli bilmiyorum

Belki burdan bilen vardır

• önceden böyle bir haber çıkmıştı ama devamı gelmedi..

http://www.memurlar.net/haber/457134/
    haber yayın tarihi : 14 Şubat 2014 07:30

Evlenene faizsiz 10 bin lira kredi
    25 yaşın altındaki çiftlere sıfır faizli kredi verilecek. Kredi tutarı en fazla 10 bin lira olacak, geri ödeme kolaylığı da sağlanacak
    Evlilik hazırlığı yapanlar dikkat! Erken evliliği teşvik etmek amacıyla 25 yaşın altındaki çiftlere faizsiz düğün kredisi verilecek.
    Sıfır faizli kredi için geri sayım başlarken, detaylar da netleşti.
    Edinilen bilgiye göre; Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında yürütülen 'evliliğe finansal destek' çalışması tamamlandı.
    Evlilik hazırlığı yapanlara verilecek olan sıfır faizli kredi için bankalarla temasa geçildi.
    Başbakanlık bünyesinde yürütülen çalışma, gençlerin maddi sıkıntılar yüzünden yuva kuramamasına çare üretmeyi hedefliyor.
    GELİRE BAKILACAK
    Buna göre; 25 yaşın altındaki çiftlere kredi verilirken, mesleki durumları, aylık gelirleri ve aile kaynaklı zenginlikleri dikkate alınacak.
    Kredi tutarının en fazla 10 bin lira olması öngörülürken; vadesi 1 yıl ödemesiz, toplamda 4 yıl olarak uygulanacak.
    Yeni evlilerin çocuk sahibi olmaları halinde taksitleri bir yıl süreyle ötelenecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.